nikos1998Gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πως μπορω να βαλω 24ωρο στην ωρα? Το ρυθμιζω αλλα βγαζει μεχρι 9μμ και οχι 24ωρο τι γινεται?
nikos1998Gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Windows 8.1 Μεχρι 9μ.μ πηγαινει οταν το ρυθμιζω επισης μολις παταω να κανει ενημερωση ωρας απο διακοσμητη xxxxx λεει οτι απετυχε..
efotinis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Για να δείχνει και να δέχεται 24ωρο πρέπει να αλλαχτεί η μορφοποίηση της ώρας. Δεν έχω 8.1 ούτε ελληνικά, πάντως στα αγγλικά Win7/10, αν πατήσεις Start και δώσεις "time format" θα σου βγάλει το "Change date and time formats". Από εκεί μπορείς να επιλέξεις κάποια διαμόρφωση που να ξεκινά από "H" ή "HH" (24ωρο) αντί του "h"/"hh" (12ωρο). Τα hh/HH βγάζουν πάντα δύο ψηφία (δηλαδή 01:30 αντί για 1:30), ενώ τα μονά δεν προσθέτουν το έξτρα μηδενικό. Αυτό με την αποτυχία ενημέρωσης το έχω πάθει κι εγώ, αλλά δε θυμάμαι τι έφταιγε και πώς το διόρθωσα.
nikos1998Gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Για να δείχνει και να δέχεται 24ωρο πρέπει να αλλαχτεί η μορφοποίηση της ώρας. Δεν έχω 8.1 ούτε ελληνικά, πάντως στα αγγλικά Win7/10, αν πατήσεις Start και δώσεις "time format" θα σου βγάλει το "Change date and time formats". Από εκεί μπορείς να επιλέξεις κάποια διαμόρφωση που να ξεκινά από "H" ή "HH" (24ωρο) αντί του "h"/"hh" (12ωρο). Τα hh/HH βγάζουν πάντα δύο ψηφία (δηλαδή 01:30 αντί για 1:30), ενώ τα μονά δεν προσθέτουν το έξτρα μηδενικό. Αυτό με την αποτυχία ενημέρωσης το έχω πάθει κι εγώ, αλλά δε θυμάμαι τι έφταιγε και πώς το διόρθωσα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Ενταξει ειναι τωρα εφτιαξε Κατι τετοια τρελα κανει κ εμενα μερα παρα μερα ερχονται νεα updates απο την Lenovo και δεν με αφηνει να τα κανω επισης γραφει και να κανω διαγραφη το Lenovo updates... τρελα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα