Προς το περιεχόμενο

samsung s4 mini update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα samsung s4 mini εδω και 3 χρονια και εχω λαβει και κανει update μια φορα, εχω 4.4.2 ειμαι με κοσμοτε.Εδω και καποιες μερες ελαβα ειδοποιηση για νεο update και δεν ξερω σε τι θα αναβαθμιστει και αν πρεπει να το κανω.

ξερει κανενας περισσοτερα; 

ευχαριστω

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μέχρι την 4.4.2 πάει.

Αυτό το update θα είναι για κάποιο bug προφανώς και τίποτα παραπάνω.

Θα παραμείνεις στην ίδια .

• Like 1
Δημοσ.

φοβαμαι μην μου ** το κινητο, ευχαριστώ saruman123

μιας κα ανοιξα το θεμα, ποιος κυκλοφορει και διανειμει την ενημερωση; η samsung ή η cosmote ? υπαρχει καποια σελιδα που μπορεις να δεις τι κυκλοφορει; προσπαθησα να βρω αλλα τιποτα 

Δημοσ.

φοβαμαι μην μου ** το κινητο

Το έβαλα και εγώ το update πριν 1-2 μέρες και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Η μόνη διαφορά που είδα είναι η προσθήκη της έκδοσης ενός προγράμματος ασφαλείας στην οθόνη "Σχετικά". Το δικό μου είναι αγορασμένο εκτός προγράμματος, οπότε, όπως είπε και ο Saruman, είναι σταλμένο από Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια!

850mb !? μολις ειδα, πολλα δεν ειναι; ποση ωρα σου πηρε efotinis? ποση μνημη εχεις διαθεσιμη;

Δημοσ.

850mb !? μολις ειδα, πολλα δεν ειναι; ποση ωρα σου πηρε efotinis? ποση μνημη εχεις διαθεσιμη;

Πόσα;... :shock: Σε μένα ήταν μόνο 17MB και έκανε κάπου 15 λεπτά. Μάλλον η Cosmote θα ενσωματώνει την ενημέρωση της Samsung στη δικιά της custom ROM για να γίνει φουλ εγκατάσταση. Όταν έκανα αναβάθμιση από το εργοστασιακό Android 4.2.2 σε 4.4.2 κατέβασε 512MB και πήρε μισή ώρα, οπότε κάπου εκεί να υπολογίζεις κι εσύ. Η μνήμη δεν έχει σημασία (φαντάζομαι εννοείς RAM), αφού η εγκατάσταση γίνεται κατά την εκκίνηση, άρα όλο το 1.5GB είναι διαθέσιμο. Σε κανονική λειτουργία πάντως έχω γύρω στα 600MB ελεύθερα.

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση ο πάροχος με τις αναβαθμίσεις.

Είναι σαν να λες ότι αν δεν βάλεις sim δεν σου έρχονται αναβαθμίσεις .

Μόνο από την Samsung έρχονται αυτά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συγγνωμη για την καθυστερα, 

το απντεητ ηταν οντως 12 μβ αλλα για καποιο λογο οταν το εβαλα στο κιες μου εδειχνε το 850μβ

απο τι φαινεται ολα καλα παντως για οποιον αλλο ενδιαφερεται.

προβλημα με το ακουστικο εχω αλλα μαλλον τα χει παιξει η συσκευη(?).

ευχαριστω για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...