Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Gordian

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον Gordian τον 0.28.7.2 και τον DivX τον 5.1.1.

Εβαλα να κανω μια ταινια (Κωδικος: Yesterday) με 3 περασματα

και οταν τελειωσε και το 3ο περασμα και πηγε να βαλει τον ηχο (ΑC3)

μου εβγαλε σφαλμα, λεγοντας οτι δεν μπορει να βρει το αρχειο avi!!!

Και ετσι εκλεισε το προγραμμα...

Δοκιμαζω ξανα, αλλα το ιδιο αποτελεσμα..

Μετα δοκιμασα να κανω το: 2 fast 2 furious, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.

Ετσι απεγκατεστησα divx και gordian και ξαναεβαλα τον 5.1.1 και τον 0.28.7 (με αυτο το συνδιασμο ειχα κανει την τελευταια μου ταινια).

Το αποτελεσμα το ιδιο...

Τωρα εβαλα την beta 2 εκδοση του divx 5.1.1 και περιμενω να δω το αποτελεσμα...

Εχει κανεις καμμια ιδεα (εκτος απο φορματ!!!);

Απο που μπορει να ειναι το προβλημα και τι να κανω αλλο;

Δημοσ.

Αποκλείεται να έχει σβήσει τα αρχεία avi που έχει φτιάξει. Κοίτα που είναι τα αρχεία και πρόσθεσε τον ήχο μόνος σου(γιατί δεν κάνεις την ταινία με 2 περάσματα; Σπάνια υπάρχει διαφορά με παραπάνω περάσματα και μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι χειρότερο).Αnyway... Aπλώς εξέφρασα την άποψη μου.

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα Kallair, αλλα ειναι πολυ σοβαροτερο!!!

Το προβλημα δεν ειναι στα περασματα, αλλα στο οτι δεν μπορω να κανω ταινια ξαφνικα!!!!

Δοκιμασα και με την beta εκδοση του divx αλλα το αποτελεσμα δυστυχως ηταν το ιδιο.

Μολις τελειωσε με το τελευταιο περασμα και πηγε να προσθεσει τον ηχο δεν εβρισκε το avi και εβγαλε παλι λαθος.

Μεσα στο φακελο δεν μενει τπτ αλλο εκτος απο το d2v, to avs και τα txt που κσνει ο gordian.

Μπορει να μου πει κανενας καμμια λυση ή αποψη για το τι συμβαινει;

Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!!!!

Δημοσ.

Ego tha sou proteina na kaneis mia taineia arxika me 2 perasmata. an sou kanei to idio kai pali tote dokimase na ftiakseis to avi sou monos sou xoris gordian knot.

Mia idea pou molis mou irthe!!!! gia ksetsekarise tin epilogi "delete intermediate files". pote den ksereis... kalo tha itan na ekanes post to txt pou ftiaxnei to gordian knot.

Δημοσ.

Λοιπόν φιλαράκο, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με την ίδια ακριβώς ταινία (2Fast2Furius)!!! :shock: :shock:

Ευτυχώς το πρόβλημα το έλυσα την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε.

Δεν ξέρω ακριβώς ποιο ήταν και γιατί μου έλεγε ότι δεν υπάρχει αρχείο avi.

Θα σου πω τι έκανα εγώ.

Έβαλα τα αρχεία vobs σε καινούργιο φάκελο (ο προηγούμενος ήταν στα ελληνικά γραμμένος - πράγμα που κατάλαβα ότι αντιπαθεί ο virtualdubMod.

Έσβησα το Gkot και όλα τα codecs. Αφού εγκατέστησα ξανά τον Gknot, έσβησα όλες τις ρυθμίσεις στην registry και τις ρυθμίσεις των codecs (σε ρωτάει αν θέλεις να τις σβήσεις).

Μετά εγκατέστησα ξανά το DivX codec 5.1.1 Pro και έβαλα τα default settings στον Gknot.

Αυτό ήταν. Όλα μια χαρά πάλι. :D :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ HackerWerger.

Εκανα οτι και τελικα λυθηκε το προβλημα!!!

Το ωραιο ειναι οτι οι φακελοι που ηταν υα vob δεν ηταν στα ελληνικα...

Τελος παντων...

Ευχαριστω και παλι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...