xaikman Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημέρα σας, είμαι στο στάδιο αγοράς καινούριας τηλεόρασης και θα ήθελα τα φώτα σας. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις οπότε και το μπάτζετ δεν είναι και τρομερό (ταβάνι 800 ευρώ). Την θέλω κυρίως για ταινίες (και για 4κ αλλά να έχει και καλό scaling full HD) αλλά και λίγο gaming σε συνδεση με pc HDMI.Θα ήθελα να πάω στις 55" και το μάτι μου έπεσε στην Sony που αναφέρω στον τίτλο που έχει και σαν + οτι είναι android tv (χρησιμοποιώ αρκετά και kodi). Γενικά διάβασα καλές σχετικά κριτικές σε site εξωτερικού αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη. Επίσης αν έχετε οποιαδήποτε άλλη πρόταση θα με βοηθούσε ιδιαίτερα, ευχαριστώ πολύ!
Age4Greeks Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Επειδή η Σόνι του θέματος έχει IPS panel ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή αν η κύρια χρήση σου είναι ταινίες (κι ας έχει το Κόντι). Δες αν μπορείς και την Σαμσουνγκ KU6400, είναι περίπου στην ίδια κατηγορία με VA panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα