Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου έχεις την ιδια εταιρία ?τα 120 τα πιάνει όντος(upload συγκεκριμένα) ? πόσο καιρό έκαναν να σου δώσουν γραμμη ? ψάχνοντας είδα οτι στην ουσία μας συνδέουν παράλληλα και όσο προστήθεντε οι χρήστες πεύτε η απόδωση ... και οτι όταν βρέχει πεύτει πολύ η ταχύτητα ?!?!

120 upload δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Το μέγιστο που έχει είναι το εμπορικό 100/100.

Ψαξτο πάλι.

Κατά τα άλλα ναι ότι πληρώνεις σου δίνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το 120 ... το 8 που λεει ισχύει ....οκ μακαρι να ερθει να δούμε γρήγορη μερα ....απο χρόνο εγκατάστασης πόσο περίμενες ?

Επεξ/σία από drmanakias
Δημοσ.

Ναι στα 120/8 τόσο είναι +40 εγκατάσταση ... αλλα μπορέις τον επόμενο μήνα να κατέβεις πακέτο στα 15ε για 10/1 μιάς και δέν έχεις καμία δέσμευση 

Δημοσ.

Καλά ότι ναναι! 73 € το 2017  για 120/8!  Όταν η inalan δίνει 27 € 100/100 και το vdsl 50/5 έχει φτάσει τα 25€.

Τα έχω πει όμως και σε άλλο θέμα... περαστικά τους...

By the way, επειδή το ανέφερες, η inalan έχει έρθει θεσ/νίκη και απ' ότι λένε έχουν ξεκινήσει άδειες και σκάψιμο από Δυτικά. Μάλιστα πρώτος δήμος που θα δώσουν υπηρεσίες είναι η Ευκαρπία!  Πραγματικά ποιο αραιοκατοικημένο δήμο στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαν να βρουν.

Δημοσ.

Καλά ότι ναναι! 73 € το 2017 για 120/8! Όταν η inalan δίνει 27 € 100/100 και το vdsl 50/5 έχει φτάσει τα 25€.

By the way, επειδή το ανέφερες, η inalan έχει έρθει θεσ/νίκη και απ' ότι λένε έχουν ξεκινήσει άδειες και σκάψιμο από Δυτικά. Μάλιστα πρώτος δήμος που θα δώσουν υπηρεσίες είναι η Ευκαρπία! Πραγματικά ποιο αραιοκατοικημένο δήμο στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαν να βρουν.

Στους αραιοκατοικημένους δήμους είναι απείρως ευκολότερο να πάρουν άδεια για εσκαφή. ;)
Δημοσ.

Καλά ότι ναναι! 73 € το 2017  για 120/8!  Όταν η inalan δίνει 27 € 100/100 και το vdsl 50/5 έχει φτάσει τα 25€.

By the way, επειδή το ανέφερες, η inalan έχει έρθει θεσ/νίκη και απ' ότι λένε έχουν ξεκινήσει άδειες και σκάψιμο από Δυτικά. Μάλιστα πρώτος δήμος που θα δώσουν υπηρεσίες είναι η Ευκαρπία!  Πραγματικά ποιο αραιοκατοικημένο δήμο στην Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαν να βρουν.

Φίλε καταλαβαίνω τι εννοείες αλλα όταν είναι η μόνη που έχει καλυψη στην περιοχή σου είναι μονοδρομος ( οχι απαρέτητα 73Ε και τα 20/2 me 23e τη βρίσκω πολύ σεβαστή ταχύτητα ) απο την αλλη που λες για την INALAN ακόμα ουτε στο 1/4 των αθηνών δέν παρέχει κάλυψη ....... Ποιός παρέχει 50αρα με 25Ε ??? 

Δημοσ.

Στους αραιοκατοικημένους δήμους είναι απείρως ευκολότερο να πάρουν άδεια για εσκαφή. ;)

Ναι αλλά θα σκάψεις 3 χλμ δρόμουςθα καλύψεις 10 τετράγωνα και θα έχεις πρόσβαση σε 200 σπίτια, που σημαίνει 10-20 συνδρομητές...

Φίλε καταλαβαίνω τι εννοείες αλλα όταν είναι η μόνη που έχει καλυψη στην περιοχή σου είναι μονοδρομος ( οχι απαρέτητα 73Ε και τα 20/2 me 23e τη βρίσκω πολύ σεβαστή ταχύτητα ) απο την αλλη που λες για την INALAN ακόμα ουτε στο 1/4 των αθηνών δέν παρέχει κάλυψη ....... Ποιός παρέχει 50αρα με 25Ε ??? 

Η wind νομίζω με VDSL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...