Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ το φόρουμ . Μένω Θεσσαλονίκη σχετικά κέντρο αλλά είμαι άτυχος και το ποιο κοντινό αστικό κέντρο / καφαο(αν τα λέω σωστά) είναι μακριά μου , αυτή την στιγμή έχω cyta και σσσσερνετε στα 5,5/0,7 , ρώτησα για Cosmote ,hol,forthner και μου έδωσαν 6-7 Mbps μαξ όποτε δεν υπάρχει ελπίδα ...

Η ερώτηση μου είναι ... ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εταιρία που να παρέχει οπτική ίνα η έστω adsl, ιδιοκτήτη Η έστω κάποια καλύτερη λύση ;

Ευχαριστώ για την κατανόηση στην ηλίθια ερώτηση μου :)

Επεξ/σία από drmanakias
Δημοσ.

Το φαντάζομαι αλλά είχα ακούσει πριν από λίγες εβδομάδες ένα παιδί (Θεσσαλονίκη ) να λέει ότι με 45€; αν δεν κάνω λάθος ,με 2ετες συμβόλαιο κάποια εταιρία τράβηξε γραμμή και έβαλε kv στην 'πορτα' του , επίσης είπε για κάτι εξωπραγματικές για την Ελλάδα ταχύτητες και δεν τον πολύ πίστεψα αλλά λέω μπας καιιι ...δούμε κανένα θαύμα

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ . Μένω Θεσσαλονίκη σχετικά κέντρο αλλά είμαι άτυχος και το ποιο κοντινό αστικό κέντρο / καφαο(αν τα λέω σωστά) είναι μακριά μου , αυτή την στιγμή έχω cyta και σσσσερνετε στα 5,5/0,7 , ρώτησα για Cosmote ,hol,forthner και μου έδωσαν 6-7 Mbps μαξ όποτε δεν υπάρχει ελπίδα ...

σκεφτόμουν το hybrid της Cosmote που σου δίνει modem + sim με 40gb αλλά είναι περιοριστικό και η τιμή του δεν με τρέλανε με τα ίδια λεφτά μπορώ να βάζω φοιτητικά πακέτα στην υπάρχουσα sim και να δίνω με hotspot.

Η ερώτηση μου είναι ... ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εταιρία που να παρέχει οπτική ίνα η έστω adsl, ιδιοκτήτη Η έστω κάποια καλύτερη λύση ;

Ευχαριστώ για την κατανόηση στην ηλίθια ερώτηση μου :)

Σε πειραζει η τιμη του hybrid  ,λες για φοιτητικα πακετα και θες  ιδιοκτητη οπτικη ινα .

Μαλιστα.

Και μενα με χαλαει η τιμη του mini cooper  αλλα θελω Ferrari...

Δημοσ.

Σε πειραζει η τιμη του hybrid ,λες για φοιτητικα πακετα και θες ιδιοκτητη οπτικη ινα .

Μαλιστα.

Και μενα με χαλαει η τιμη του mini cooper αλλα θελω Ferrari...

Λέω ότι δεν μου αρέσει η τιμή του επειδή με τα ίδιας λεφτά 40€ μπορώ να το κάνω και μόνος μου :)

Επίσης άλλο 40 gb στα 10 Mbps και άλλο απεριόριστο στα 50

Άλλο 1,6 και άλλο V12

ΥΓ. Σου αρέσει πραγματικά ο κουβάς-μουνοπαγιδα ;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ιδιόκτητη ΟΙ με 1500€ / μήνα+το κοστος κατασκευής. Metro Ethernet λέγεται.

Για να βάλουν καμπίνα το κόστος είναι 30.000€. Δεν γίνεται να έκανε αίτηση ένας πελάτης και να του έβαλαν μια γιατί ήταν ωραίος.

Εν ολίγοις η μόνη σου λύση είναι να δεις πότε θα σκάψει ο ΟΤΕ να βάλει καμπίνες στη γειτονιά σου. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσεις να μειώσεις την καλωδιακή σου απόσταση και να μετράει πλέον απο την καμπίνα και όχι απο το κέντρο.

Εναλλακτικές επιλογές δεν υπάρχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ιδιόκτητη ΟΙ με 1500€ / μήνα+το κοστος κατασκευής. Metro Ethernet λέγεται.

Για να βάλουν καμπίνα το κόστος είναι 30.000€. Δεν γίνεται να έκανε αίτηση ένας πελάτης και να του έβαλαν μια γιατί ήταν ωραίος.

Εν ολίγοις η μόνη σου λύση είναι να δεις πότε θα σκάψει ο ΟΤΕ να βάλει καμπίνες στη γειτονιά σου. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσεις να μειώσεις την καλωδιακή σου απόσταση και να μετράει πλέον απο την καμπίνα και όχι απο το κέντρο.

Εναλλακτικές επιλογές δεν υπάρχουν.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου , μάλλον θα σέρνομαι περιμενοντας τον ΟΤΕ   B)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει εταιρία κάπου στην Θεσσαλονίκη που δίνει οπτικές ίνες πάντως HCN πρέπει να λέγεται αλλά είναι σε συγκεκριμένη περιοχή μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Την inalan η τη hcn εχει στο μυαλο του και οταν λεει ιδιοκτητη εννοει ιδιοκτητο δικτυο παροχου.. καιωγω στην αρχη καταλαβα οτι θελει ινα δικια του ετσι οπως το γραψε αλλα ειναι παραλογο.

TS fiber to the home θελεις, οχι ιδιοκτητη οπτικη ινα :P

• Like 2
Δημοσ.

Χθες ειδα μια καινουργια εταιρια να σκαβει απεναντι απο το σπιτι μου (περιοχη μποτσαρη) με ενα καφε-μαυρο φορτηγακι το οποιο ελεγε πανω  Οπτικες Ινες και τη μαρκα αλλα δεν τη θυμαμαι. Δεν προλαβαινα να ρωτησω κιολας.

Δημοσ.

Την inalan η τη hcn εχει στο μυαλο του και οταν λεει ιδιοκτητη εννοει ιδιοκτητο δικτυο παροχου.. καιωγω στην αρχη καταλαβα οτι θελει ινα δικια του ετσι οπως το γραψε αλλα ειναι παραλογο.

TS fiber to the home θελεις, οχι ιδιοκτητη οπτικη ινα :P

Ναι λάθος διατύπωση , δέν είμαι τόσο εγωιστής  :P αυτό το inalan κάτι μου λέει ... με μία γρηγορη ματία στο site τους τα 27Ε για 100/100 μου φαίνονται όνειρο αλλα είναι μόνο για Αθήνα ... googlara και πριν το post αλλα δέν είχα βρεί τπτ για Θεσσ. και ήλπιζα μήπως καποιος άλλο ξέρει ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !! :) 

Silverage 

Το ίδιο και εσένα !! 

Χίλια ευχαριστώ παιδια , μόλις έκανα αίτηση για HCN είπαν χρειάζεται 1 μηνας για να τραβήξουν γραμμη απο διπλανη συνδεση οπότε αναμένω τα 120 mbps μου :D :D :D Και πάλι ευχαριστώ !! 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ παιδια , μόλις έκανα αίτηση για HCN είπαν χρειάζεται 1 μηνας για να τραβήξουν γραμμη απο διπλανη συνδεση οπότε αναμένω τα 120 mbps μου :D :D :D Και πάλι ευχαριστώ !! 

οταν σου ερθει κανε ενα Update με ταχυτητες κλπ να ξερουμε τι παιζει και εμεις

Δημοσ.

οταν σου ερθει κανε ενα Update με ταχυτητες κλπ να ξερουμε τι παιζει και εμεις

Έχω εγώ ακριβώς όσο λέει είναι

Δημοσ.

Έχω εγώ ακριβώς όσο λέει είναι

φίλε μου έχεις την  ιδια εταιρία ?τα 120 τα πιάνει όντος(upload συγκεκριμένα)  ? πόσο καιρό έκαναν να σου δώσουν γραμμη ? ψάχνοντας είδα οτι στην ουσία μας συνδέουν παράλληλα και όσο προστήθεντε οι χρήστες πεύτε η απόδωση ... και οτι όταν βρέχει πεύτει πολύ η ταχύτητα ?!?! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...