Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόνο αν θες 2-3 παιδιά καρμπόν ο εαυτός σου. spare parts industry!!!

Είπε ο άσχετος . Αν το καταφέρεις αξίζεις νόμπελ !!

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηταν ενδιαφέρον πάντως να υπάρχει δυνατότητα . Η κοινωνία θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες με καριέρα χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης , ζούμε ηδη τη γενιά των γυναικών όπου η μοναξιά και η ατεκνία στα 35+ Τους εχει κάνει μόνιμη την κατάθλιψη . Θα μπορεί κάποιος να κάνει παιδί έστω μόνος και ας μεγαλώσει σε τεχνητή μήτρα . Ενα τυχαίο ωάριο δοτριας και σπερμα από τον άντρα και σε 9 μηννες στην πόρτα του !!

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηταν ενδιαφέρον πάντως να υπάρχει δυνατότητα . Η κοινωνία θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες με καριέρα χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης , ζούμε ηδη τη γενιά των γυναικών όπου η μοναξιά και η ατεκνία στα 35+ Τους εχει κάνει μόνιμη την κατάθλιψη . Θα μπορεί κάποιος να κάνει παιδί έστω μόνος και ας μεγαλώσει σε τεχνητή μήτρα . Ενα τυχαίο ωάριο δοτριας και σπερμα από τον άντρα και σε 9 μηννες στην πόρτα του !!

Παραλήρημα

• Like 1
Δημοσ.

Που να έβλεπες τι τράβηξα και εγώ, που γεννήθηκε προώρο 1100γρ και 27 εκ.

Και υπήρχαν και χειρότερα εκει μέσα (παίδων). 700 γρ, κάτι τρίδυμα θυμάμαι...

Η αγωνία σου δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο.

Για αυτό και θεωρώ τρομερή αυτή την εξέλιξη....

2 μέρες έμεινε μέσα ο δικός μας και τα παίξαμε. Φαντάζομαι πώς νιώθατε εσείς και άλλα ζευγάρια που η ΜΕΝΝ έγινε το δεύτερο σπίτι τους. Να θες να πάρεις το παιδί σου και να μην μπορείς, χώρια τα πιθανά προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν. Ήρωες.

• Like 1
Δημοσ.

μόνο αν θες 2-3 παιδιά καρμπόν ο εαυτός σου. spare parts industry!!!

Η κόρη μου έτσι βγήκε, δίχως την τεχνολογία - "έφτυσα" και βγήκε (ολόιδια εγώ... γι' αυτό και "τα  κάνει τσουρέκια" ήδη στην μάνα της!)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...