lycaon Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 μόνο αν θες 2-3 παιδιά καρμπόν ο εαυτός σου. spare parts industry!!! Είπε ο άσχετος . Αν το καταφέρεις αξίζεις νόμπελ !! 1
fsbmaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Θα ηταν ενδιαφέρον πάντως να υπάρχει δυνατότητα . Η κοινωνία θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες με καριέρα χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης , ζούμε ηδη τη γενιά των γυναικών όπου η μοναξιά και η ατεκνία στα 35+ Τους εχει κάνει μόνιμη την κατάθλιψη . Θα μπορεί κάποιος να κάνει παιδί έστω μόνος και ας μεγαλώσει σε τεχνητή μήτρα . Ενα τυχαίο ωάριο δοτριας και σπερμα από τον άντρα και σε 9 μηννες στην πόρτα του !! 1
Lautrec Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θα ηταν ενδιαφέρον πάντως να υπάρχει δυνατότητα . Η κοινωνία θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες με καριέρα χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης , ζούμε ηδη τη γενιά των γυναικών όπου η μοναξιά και η ατεκνία στα 35+ Τους εχει κάνει μόνιμη την κατάθλιψη . Θα μπορεί κάποιος να κάνει παιδί έστω μόνος και ας μεγαλώσει σε τεχνητή μήτρα . Ενα τυχαίο ωάριο δοτριας και σπερμα από τον άντρα και σε 9 μηννες στην πόρτα του !! Παραλήρημα 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει α ναι το βρήκα https://youtu.be/PKwq7b2i-vc?t=81
kirileman Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Που να έβλεπες τι τράβηξα και εγώ, που γεννήθηκε προώρο 1100γρ και 27 εκ. Και υπήρχαν και χειρότερα εκει μέσα (παίδων). 700 γρ, κάτι τρίδυμα θυμάμαι... Η αγωνία σου δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Για αυτό και θεωρώ τρομερή αυτή την εξέλιξη.... 2 μέρες έμεινε μέσα ο δικός μας και τα παίξαμε. Φαντάζομαι πώς νιώθατε εσείς και άλλα ζευγάρια που η ΜΕΝΝ έγινε το δεύτερο σπίτι τους. Να θες να πάρεις το παιδί σου και να μην μπορείς, χώρια τα πιθανά προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν. Ήρωες. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 μόνο αν θες 2-3 παιδιά καρμπόν ο εαυτός σου. spare parts industry!!! Η κόρη μου έτσι βγήκε, δίχως την τεχνολογία - "έφτυσα" και βγήκε (ολόιδια εγώ... γι' αυτό και "τα κάνει τσουρέκια" ήδη στην μάνα της!)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα