venuets Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Θελω να στισω ενα οικονομικο pc για τον αδερφο μου. Με το πολυ 400 ευρω. Χρηση word,facebook,youtube,lol. Εχω στην ακρη εναν 2320. Με συμφερει να επενδύσω σε αυτον η να παω σε κανα g4600 και να μπορω να αναβαθμισω και μελλοντικα;
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Θελω να στισω ενα οικονομικο pc για τον αδερφο μου. Με το πολυ 400 ευρω. Χρηση word,facebook,youtube,lol. Εχω στην ακρη εναν 2320. Με συμφερει να επενδύσω σε αυτον η να παω σε κανα g4600 και να μπορω να αναβαθμισω και μελλοντικα; πηγαινε σε g4560 me μια οικονομική μητρικη h110 και μια 8αρα ραμ και θα εισαι αρχοντας
venuets Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 πηγαινε σε g4560 me μια οικονομική μητρικη h110 και μια 8αρα ραμ και θα εισαι αρχοντας αυτο σκευτομουν για αυτο και ρωτησα. Να εχω μια γνωμη. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Για την χρήση που γράφεις ο 2320 επαρκεί αλλά μπορεί να μην επαρκούν (με την έννοια αν θα είναι ικανοποιημένος ο αφερφός σου) τα γραφικά που έχει. Εκτός αν βάλετε επιπλέον κάρτα. Με έναν σύγχρονο επεξεργαστή θα παίζει πολύ καλύτερα το lol. Αν τον κρατήσεις θα έχει νόημα αν βρεις μεταχειρισμένες μνήμες σε χαμηλή τιμή γιατί καινούργιες δεν συμφέρει. Και φυσικά μια φθηνή μεταχειρισμένη μητρική 1155. Αλλά και πάλι αξίζει? Μάλλον όχι. Αν είχες τα 2 από τα 3 (π.χ. μνήμες-cpu) τότε θα άξιζε. Προσπάθησε λοιπόν να τον πουλήσεις και να πας σε νέα πλατφόρμα.
venuets Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Για την χρήση που γράφεις ο 2320 επαρκεί αλλά μπορεί να μην επαρκούν (με την έννοια αν θα είναι ικανοποιημένος ο αφερφός σου) τα γραφικά που έχει. Εκτός αν βάλετε επιπλέον κάρτα. Με έναν σύγχρονο επεξεργαστή θα παίζει πολύ καλύτερα το lol. Αν τον κρατήσεις θα έχει νόημα αν βρεις μεταχειρισμένες μνήμες σε χαμηλή τιμή γιατί καινούργιες δεν συμφέρει. Και φυσικά μια φθηνή μεταχειρισμένη μητρική 1155. Αλλά και πάλι αξίζει? Μάλλον όχι. Αν είχες τα 2 από τα 3 (π.χ. μνήμες-cpu) τότε θα άξιζε. Προσπάθησε λοιπόν να τον πουλήσεις και να πας σε νέα πλατφόρμα. ξεκινισα ειδη. παραγειλα τα παντα. λογικα τριτη θα τα εχω. θα τον βαλω αγγελια τον αλλον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα