tzizzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 χτες το βραδυ ενω ημουν ονλινε το μοντεμ μου εκανε αποσυνδεση και ανοιξε το κοκκινο φωτακι στο ιντερνετ το εκλεισα/ανοιξα και ηταν οκ για κανα μισαωρο ωσπου εκανε ξανα το ιδιο. μετα το εκλεισα τελειως. σημερα το πρωι που το τσεκαρα , ανοιξε κανονικα αλλα δεν ειχα χρονο να το τεσταρω. απλη ερωτηση. -ηταν θεμα ΟΤΕ? ( ειχε κανεις κατι αντιστοιχο )-περιοχη παγκρατι- -ειναι θεμα μοντεμ? ( με αφηνει σιγα σιγα? το εχω ενα χρονο και κατι επειτα απο αντικατασταση του παλιου που ειχα και κακαρωσε, ειναι ΖΤΕ αυτα που εδινε ο ΟΤΕ -δεν ηταν τπτ, απλα κανα σκαλωμα απο αυτα που συμβαινουν? απλα μου φανηκε περιεργο γιατι σε καθε ρεσταρτ δουλευε οκ αλλα μετα παλι επεφτε
bill2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 τυχένει αλλα όχι συνέχεια αν στο ξανακάνει πάρε για αντικατάταση πλεον δίνουν το speedport entry2i
Thulogur Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα με το κεντρο οτε Ιλισου, κι εμενα εκει παει η γραμμη μου και ειχα θεματα οχι μονο χθες αλλα ολη τη βδομαδα. Υπομονη φανταζομαι. 1
tzizzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 ελα μαν εισαι γειτονας ε? τι ειδους θεματα ειχες δλδ? υπομονη ναι ..τι αλλο..
Thulogur Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αποσυνδεσεις για μερικα δευτερολεπτα ειχα(και συνεχιζω να εχω) κι εγω, μεσω ασυρματου, ενσηρματου και μεσω ρευματος. και εχω ρουτερ της αγορας. Τωρα τελευταια πηρε το ματι μου κατι καινουρια καφαο στο δρομο. απο τηλεφωνικη επικοινωνια που εγινε οταν ξεκινησαν τα προβληματα ειπαν οτι μπορει να υπαρχουν αποσυνδεσεις λογω "αναβαθμισης των γραμμων της περιοχης" 1
drmanakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τα χτες το βραδυ ενω ημουν ονλινε το μοντεμ μου εκανε αποσυνδεση και ανοιξε το κοκκινο φωτακι στο ιντερνετ το εκλεισα/ανοιξα και ηταν οκ για κανα μισαωρο ωσπου εκανε ξανα το ιδιο. μετα το εκλεισα τελειως. σημερα το πρωι που το τσεκαρα , ανοιξε κανονικα αλλα δεν ειχα χρονο να το τεσταρω. απλη ερωτηση. -ηταν θεμα ΟΤΕ? ( ειχε κανεις κατι αντιστοιχο )-περιοχη παγκρατι- -ειναι θεμα μοντεμ? ( με αφηνει σιγα σιγα? το εχω ενα χρονο και κατι επειτα απο αντικατασταση του παλιου που ειχα και κακαρωσε, ειναι ΖΤΕ αυτα που εδινε ο ΟΤΕ -δεν ηταν τπτ, απλα κανα σκαλωμα απο αυτα που συμβαινουν? απλα μου φανηκε περιεργο γιατι σε καθε ρεσταρτ δουλευε οκ αλλα μετα παλι επεφτε ίδια χθες και απο Cyta σερνομουν και μόλις έκανα RR το μόντεμ δεν ήρθε ποτέ πισω το Internet , τελικα το διόρθοσε τηλεφωνικά ο τεχκινος τους
tzizzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 χτες το βραδυ. απο 12 εως 2.30 που την επεσα.. ειχε πεσει το ιντερνετ. κοκκινο λαμπακι στο μοντεμ κτλ ειχε κανεις τα ιδια με οτενετ ?
tzizzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 για τοση ωρα? νομιζα οτι κατι τετοια με ενα ρεσταρτ.. ισιωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα