d_crazy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το Chuwi Hi8 Pro έχει θέμα με το BIOS και την μπαταρία , όποτε θα πρέπει να κάνεις flash το αναβαθμισμένο bios για να σου λύσει το πρόβλημα.Eπίσης πρέπει να το φορτίζεις σε φορτιστές 5V/2A.Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.chuwi.com/thread-1157-1-1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulHunter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 10:53 ΠΜ, d_crazy είπε Το Chuwi Hi8 Pro έχει θέμα με το BIOS και την μπαταρία , όποτε θα πρέπει να κάνεις flash το αναβαθμισμένο bios για να σου λύσει το πρόβλημα.Eπίσης πρέπει να το φορτίζεις σε φορτιστές 5V/2A.Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.chuwi.com/thread-1157-1-1.html εχει επιχειρησεις κανεις κατι αντιστχοιο?γτα διαβαζω πολλα και δεν εχω ξανακανει τη διαδικασια αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulHunter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/4/2017 στις 4:28 ΜΜ, iliasbass είπε Να ξεθαψω το εν λογω topic, αφου καταφερα να το ρουταρω δεν μπορω να μπλοκαρω τα app που ξεκινανε με το startup... Με το clean master δεν μπορω να κανω grant το προγραμμα στο superSU, εχετε καποια αλλη προταση? μετα απο ποοοολυ ψαξιμο δεν βρηκα ακομα ακριβως τροπο για να ρουταρω το δικο μου .Ειμαι αρχαριος σ αυτα οποτε αν δεν βρω εναν οδηγο ή οδηγιες ακριβως πανω στο μοντελο που εχω δεν θελω να πειραματιστω.Αν εχεις ρουταρει τη συσκευη μπορεις να περιγραψεις λιγο την διαδικασια μπας και βγαλω καποια ακρη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θυμαμαι ακριβως τι διαδικασια....Εχω ρουταρει 4-5 συσκευες και καθεμια ηταν με διαφορετικο τροπο... ο μονος τροπος να ΜΗΝ ρουταρεις συσκευη ειναι με το king root και τα παραπλησια τους. ψαξε στο forum της chuwi και στο https://forum.xda-developers.com/ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από iliasbass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulHunter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Στις 2/27/2018 στις 1:57 ΜΜ, iliasbass είπε Δεν θυμαμαι ακριβως τι διαδικασια....Εχω ρουταρει 4-5 συσκευες και καθεμια ηταν με διαφορετικο τροπο... ο μονος τροπος να ΜΗΝ ρουταρεις συσκευη ειναι με το king root και τα παραπλησια τους. ψαξε στο forum της chuwi και στο https://forum.xda-developers.com/ Yπαρχει τροπος για flash Bios NA MHN συνδεσω πληκτρολογιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 10:53 ΠΜ, d_crazy είπε Το Chuwi Hi8 Pro έχει θέμα με το BIOS και την μπαταρία , όποτε θα πρέπει να κάνεις flash το αναβαθμισμένο bios για να σου λύσει το πρόβλημα.Eπίσης πρέπει να το φορτίζεις σε φορτιστές 5V/2A.Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.chuwi.com/thread-1157-1-1.html Μας άνοιξες δουλειές... Έψαχνα καιρό τρόπο να αναβαθμίσω τα Win10, αφού λόγω χώρου ήταν πρακτικά αδύνατο. Προσπαθώ να καταλάβω 2 πράγματα: 1) Στο link σου, ψάχνοντας για τα αντίστοιχα του Hi8(nonPro), έχει δύο διαφορετικά BIOSs (http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3513&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D9)...το 2ο για S/N >421605... Υποθέτω πως είναι ασύμβατο με "χαμηλότερα", και θα τα brickάρει, έτσι? Το δικό μου είναι Q32G2215090XXXX. Αν καταλαβαίνω σωστά, κατεβάζω και χρησιμοποιώ τα "πάνω", έτσι? 2) Ξέρουμε αν όλη αυτή η ιστορία, έχει κάποια αναβάθμιση ή είναι τα "μαμά" (πάντα για BIOS) και τζάμπα θα φάω κάποιες ώρες? Έκδοση Win, θα κατεβάσω έτσι κι αλλιώς την τελευταία από MS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μας άνοιξες δουλειές... Έψαχνα καιρό τρόπο να αναβαθμίσω τα Win10, αφού λόγω χώρου ήταν πρακτικά αδύνατο. Προσπαθώ να καταλάβω 2 πράγματα: 1) Στο link σου, ψάχνοντας για τα αντίστοιχα του Hi8(nonPro), έχει δύο διαφορετικά BIOSs (http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3513&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D9)...το 2ο για S/N >421605... Υποθέτω πως είναι ασύμβατο με "χαμηλότερα", και θα τα brickάρει, έτσι? Το δικό μου είναι Q32G2215090XXXX. Αν καταλαβαίνω σωστά, κατεβάζω και χρησιμοποιώ τα "πάνω", έτσι? 2) Ξέρουμε αν όλη αυτή η ιστορία, έχει κάποια αναβάθμιση ή είναι τα "μαμά" (πάντα για BIOS) και τζάμπα θα φάω κάποιες ώρες? Έκδοση Win, θα κατεβάσω έτσι κι αλλιώς την τελευταία από MS. Κατεβάζεις το 1ο το οποίο δυστυχώς δεν έχει κάποια αναβάθμιση άρα όχι και τόσο τρέλο νόημα να κάνεις flash το bios.Δοκίμασες διαφορετικό φορτιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, d_crazy είπε Κατεβάζεις το 1ο το οποίο δυστυχώς δεν έχει κάποια αναβάθμιση άρα όχι και τόσο τρέλο νόημα να κάνεις flash το bios.Δοκίμασες διαφορετικό φορτιστή; Δεν έχω θέμα με τη μπαταρία, δυστυχώς. Το φορτίζω πλέον (ακόμα και) από τη USB3 του υπολογιστή, και κρατάει πολύ καλά. Δυστυχώς, όμως, έχει θεματάκι με τα power states και αν το αφήσω σε "hibernate" ή οτιδήποτε σχετικό, κολλάει. Επίσης, σταματά να λειτουργεί το WiFi από κάποιο σημείο και μετά, αν πέσει σε αδράνεια. Για τα 2 παραπάνω, ήλπιζα να υπήρχε νεότερο BIOS που να τα λύνει. Για δοκιμή, χτες, έβαλα να παίζει το tunein τέρμα χαμηλά...λειτούργησε κάπου 8 ώρες συνεχόμενα, χωρίς θέμα (οθόνη κανονικά σβηστή κλπ). Θα προσπαθήσω να κάνω deploy (και όχι εγκατάσταση) την τελευταία έκδοση των win, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει το Link, γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή. Αν χρειαστεί, θα το "καθαρίσω" όλο και θα το στήσω από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 "Aναβάθμιση" των Win, με κανένα τρόπο. Κόλλημα, επαναφορά, μπλα μπλα. Κατέληξα σε clean install των 10ριων, και παλεύω με οδηγούς κλπ. Ξεκίνησαν πάλι, όμως, οι BSODs, στα καλά καθούμενα. Μόλις τελειώσουν όλες οι εγκαταστάσεις οδηγών, θα αρχίσω πάλι να πειράζω τα p-states και τις ρυθμίσεις στο Power plan (αλήθεια, ποιό συστήνετε για tablet?). Έκανα τη χαζομάρα και δεν κοίταξα ποιά έκδοση BIOS είχε περασμένη τελικά, σε σχέση με αυτό που υπήρχε στο link. Τα έστησα από την αρχή, ας το έκανα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μοιάζει να έγινε καινούριο. Αρκετά γρήγορο, παρά το bloatware των 10 Πρέπει να βρω τρόπο να πετάξω τα μη χρήσιμα (τα οποία για tablet χρήση δεν είμαι σίγουρος ποιά είναι), να ξεφορτώσω και services και κυρίως να το εμποδίσω να τα επανεγκαταστήσει (πχ πέταξα τον ΙΕ11...και στο καπάκι τον ξανακαέβασε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μοιάζει να έγινε καινούριο. Αρκετά γρήγορο, παρά το bloatware των 10 Πρέπει να βρω τρόπο να πετάξω τα μη χρήσιμα (τα οποία για tablet χρήση δεν είμαι σίγουρος ποιά είναι), να ξεφορτώσω και services και κυρίως να το εμποδίσω να τα επανεγκαταστήσει (πχ πέταξα τον ΙΕ11...και στο καπάκι τον ξανακαέβασε). Ακολούθησε τα βηματάκια του συμφορουμίτη και θα δείς διαφορά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εκεί...να μη δέχεται τον τελευταίο κατάλληλο οδηγό για τη GPU... Στην επανεκκίνηση αναβοσβήνει συνεχώς η οθόνη, μέχρι που κολλάει όλο, και αναγκαστικά το σβήνω από το power. Όταν με το καλό ξαναμπαίνει, πετάει μήνυμα ότι δεν...μπλα-μπλα-μπλα. Έστω κι έτσι, λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Μόνο πραγματικά μελανό σημείο, το ίδιο θέμα που είχε από την αρχή με "sleep". Αν μείνει παραπάνω από μισή ώρα, μπλε οθόνη στην επαναφορά ή και αυτόματα, επανεκκινήσεις κλπ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 18/3/2018 στις 7:05 ΠΜ, Πέτρος είπε Εκεί...να μη δέχεται τον τελευταίο κατάλληλο οδηγό για τη GPU... Στην επανεκκίνηση αναβοσβήνει συνεχώς η οθόνη, μέχρι που κολλάει όλο, και αναγκαστικά το σβήνω από το power. Όταν με το καλό ξαναμπαίνει, πετάει μήνυμα ότι δεν...μπλα-μπλα-μπλα. Έστω κι έτσι, λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Μόνο πραγματικά μελανό σημείο, το ίδιο θέμα που είχε από την αρχή με "sleep". Αν μείνει παραπάνω από μισή ώρα, μπλε οθόνη στην επαναφορά ή και αυτόματα, επανεκκινήσεις κλπ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης. Φίλε νομίζω πως έπεσε σε ελαττωματικό προίον... Δοκίμασε να μιλήσεις με το service της chuwi μπάς και βγάλεις κάμια άκρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ναι, μπορεί. Αλλά εκτός εγγύησης, δεν πιστεύω πως γίνεται κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα