Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω, παλιό πια και σχεδόν EOL.

Digitizer σπασμένο κοντά ένα χρόνο, σήμερα το έφτιαξα επιτέλους.

Αναβάθμισα και τα 10ρια σε CU, και μπορώ να πω ότι και με λίγο πείραγμα στα power srates@BIOS λειτουργεί εξαιρετικά.

Το ανδροϊδές κομμάτι δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου (αν και εκεί πραγματικά πετάει), αλλά λίγο πείραγμα δεν θα πείραζε.

Έχουμε κάτι σε custom rom της προκοπής ή ακόμα ξηρασία?

Για το pro πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει 6ρα, λίγο δύστροπη.

Εδώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κριμα τετοιο ταμπλετ να εχει android 4.4

καπου ειδα τροπο να περασεις μονο windows 10 και να εκμεταλευτεις το χωρο των android, πρεπει να εχω βαλει τον συνδεσμο εδω στο insomnia

http://www.insomnia.gr/topic/629906-γνωμες-για-windows-tablet/?p=55539488

Δεν το εχω κανει ακομα (δεν βρηκα χρονο)...

http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3298&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D18

Επεξ/σία από iliasbass
  • Like 1
Δημοσ.

"Χρειάζομαι" το droid για 2 πολύ συγκεκριμένες δουλειές.

Κατά τα άλλα, όσο το χρησιμοποιούσα, 10ρια σε tablet mode.

Με μια γρήγορη SD απάνω, πολλά θέματα ρυθμίζονται. Περνάς οτιδήποτε εκτός από τις βασικές εφαρμογές εκεί και σου μένουν και ρέστα για να λειτουργεί σωστά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ξεθαψω το εν λογω topic, αφου καταφερα να το ρουταρω δεν μπορω να μπλοκαρω τα app που ξεκινανε με το startup... Με το clean master δεν μπορω να κανω grant το προγραμμα στο superSU, εχετε καποια αλλη προταση?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρόνια Πολλά...

Έχει καταφέρει κανείς να περάσει την FCU με αναβάθμιση?

Κατάφερα και άφησα 6.5γίγα ελεύθερα, την έχω σε SD σε ISO, ξεκινά κανονικά, αλλά κάπου στο 52-55% πετάει error και σταματά.

Ιδέες?

Δημοσ.

καλησπερα ,

πριν απο δυο εβδομαδες περιπου αγορασα το chuwi hi8 pro .Σε πρωτη αναγνωση ,εξαιρετικο .ταυχτατο με πραγματικα πολυ καλη οθονη.

το προβλημα ειναι οτι σχεδον μετα απο 4-5 φορτισεις ξεκινησε να μου παρουσιαζει σοβαρο drain και να αναβοσβηνει η ενδεικτικη λυχνια φορτισης ενω ηταν αποσυνδεμενο.Επισης το εικονιδιο της μπαταριας εδειχνε οτι φορτιζε και ταυτοχρονα οι ενδειξεις ηταν λανθασμενες.Γενικως το ταμπλετ συμπεριφεροταν σαν να ηταν σε μονιμη φορτιση,ενω η μπαταρια ενω αρχικα διαρκουσε 4 ωρες με χρηση ,τωρα δεν ξεπερναει την 1,30.Φυσικα πηγε στο service των public.Eχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντιστοιχο?Επειδη ειμαι ετοιμος να κλαψω τα 150 ευρω που εσκασα για να το αγορασω επειδη το ηθελα αμεσα (τρομαρα μου!) και επειδη βλεπω οτι στο εξωτερικο το 8αρι εχει πολλα τετοια θεματα ,αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια ας με διαφωτισει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας φίλος μου που αγόρασε το Hi8 Pro δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Απο την άλλη με ένα ψάξιμο στο ιντερνέτ κατάλαβα πώς κάποιες παρτίδες παρουσιάζουν το πρόβλημα που μου αναφέρεις το οποίο λύνεται με μια απλή αναβάθμιση του BIOS. Οπότε, λογικά, στο service θα σου κάνουν μια αναβαθμίση στο Bios και θα είσαι πένα.

Επεξ/σία από d_crazy
Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_crazy είπε

Ένας φίλος μου που αγόρασε το Hi8 Pro δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Απο την άλλη με ένα ψάξιμο στο ιντερνέτ κατάλαβα πώς κάποιες παρτίδες παρουσιάζουν το πρόβλημα που μου αναφέρεις το οποίο λύνεται με μια απλή αναβάθμιση του BIOS. Οπότε, λογικά, στο service θα σου κάνουν μια αναβαθμίση στο Bios και θα είσαι πένα.

Καλησπέρα φιλε και καλη Χρονια 

Διαβασα και εγω για το bios, δεν επιχειρησα κατι γιατι δεν ηθελα να κανω καμια πατατα σε ταμπλετ δεκα ημερων, μια και δεν εχω ασχοληθεί με αυτα καθόλου, απο την αλλη παλι το γεγονος οτι υπερθεμενονταν σε βαριά χρηση, ισως εκανε καποιο κυκλωμα να τα φτυσει πριν την ωρα του. Υπαρχουν αναφορές για αλλαγή στη συνδεση της μπαταριας (ξανακολλημα ουσιαστικά). Το αστειο ειναι οτι το ταμπλετ εφερε αυτοκολλητο Quallification test PASS... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, SoulHunter είπε

Καλησπέρα φιλε και καλη Χρονια 

Διαβασα και εγω για το bios, δεν επιχειρησα κατι γιατι δεν ηθελα να κανω καμια πατατα σε ταμπλετ δεκα ημερων, μια και δεν εχω ασχοληθεί με αυτα καθόλου, απο την αλλη παλι το γεγονος οτι υπερθεμενονταν σε βαριά χρηση, ισως εκανε καποιο κυκλωμα να τα φτυσει πριν την ωρα του. Υπαρχουν αναφορές για αλλαγή στη συνδεση της μπαταριας (ξανακολλημα ουσιαστικά). Το αστειο ειναι οτι το ταμπλετ εφερε αυτοκολλητο Quallification test PASS... 

Καλή χρονιά φίλε.Τότε ίσως έπεσες σε ελλατωματική παρτίδα, συμβαίνουν αυτά. Αν συνοδεύεται απο τα προβλήματα που μου λές ,καλά έκανες και το έδωσες στα Public για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

Επεξ/σία από d_crazy
  • Like 1
Δημοσ.

Το βλέπω εγω.. Θα καταλήξω να το ανοίξω ο ιδιος... 

Btw υπαρχει καποιος τροπος να βγαλεις τα Windows εντελώς?? Διάβασα παραπάνω κατι σχετικο αλλα το εχει δοκιμάσει κανεις? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε μαγκες τα φωτα σας ,γιατι θα με τρελανει αυτο το ταμπλετ.

εχω την εκδοση με τα δυο λογισμικα και η πρωτη που πηρα μου παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια (drain ,υπερθερμανησ ,λανθασμενη ενδειξη φορτισης),πηγε στο service των public και μετα απο ενα μηνα αφου φιλοτιμιθηκαν να την κοιταξουν μου εδωσαν καινουργιο γτ δεν συμφερε η επιδιορθωση του παλιου.Να σημειωσω οτι ηρθε σφραγισμενο ,αλλα με κινεζικο φορτσιτη ,πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω γτ δεν εχω ανταπτορα.

Στα σημαντικα τωρα:Το αφησα χθες το βραδυ στην usb θυρα του κλειστου υπολογιστη μου και μετα απο 8 ωρες ειχε φορτισει περιπου στο 50% (απο 0%) το βαζω σε φορτιστες 5v 1amp και φορτιζει με εξαιρετικα αργο ρυθμο .Το εβαλα στο powerbank (5v ,2.1amp ) εκει εδειξε οτι φορτιζει κανονικα ΑΛΛΑ ενω ειχε φτασει στο 80% εκανε μια και επεσε ξαφνικα στο 59% .Ολες του οι ενδειξεις δειχνουν κανονικα οτι εχει τη σταθμη που λεει ,ακομα και με battery calibration δειχνει οτι δειχνει και το power percentage.Να σημειωσω οτι ο κανονικος φορτιστης του ταμπλετ ειναι 5v ,2,1amp .

Ποσο ατυχος μπορει να ειμαι και να πηρα δευτερη συσκευη απο την αντιπροσωπεια χαλασμενη?ή ποσο fail ειναι αυτο το ταμπλετ γενικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...