Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Προσφατα εβαλα ιντερνετ της wind χρησιμοποιοντας το μαμα ρουτερ (zte h108l) το οποιο οπως διαβαζω ειναι σκουπιδι κ οπως διαπιστωνω εγω ο ιδιος με 13 down κολλαει υπερβολικα πολυ μεχρι κ σε βιντεο 1080p απο utube.

Ειχα κ παλιοτερα adsl γραμμη της forthnet με ιδιες ταχυτητες αλλα τετοιο πραγμα δεν ηταν

Τους τεχνικους που καλεσα,λιγα πραγματα αλλαξαν.

Οποτε ψαχνω ενα ρουτερακι μεχρι το πολυ 30ε να κανει απλα τη δουλεια του απροβληματιστα.

Προτασεις?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Θα σου πρότεινα με το χέρι στην καρδιά αν μπορείς να διαθέσεις έως 50€ για το TD9977 της TP-LINK που είναι απολύτως αξιοπρεπές, έχει πολύ καλό Wi-Fi, Gigabit LAN, Broadcomm Chipset για μέγιστη συμβατότητα με KV VDSL και είναι με συμβατό με VDSL έως 100Mbps για το μέλλον. Επίσης λειτουργεί κι ως σκέτο router αν ποτέ το χρειαστείς.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Προσφατα εβαλα ιντερνετ της wind χρησιμοποιοντας το μαμα ρουτερ (zte h108l) το οποιο οπως διαβαζω ειναι σκουπιδι κ οπως διαπιστωνω εγω ο ιδιος με 13 down κολλαει υπερβολικα πολυ μεχρι κ σε βιντεο 1080p απο utube.

Ειχα κ παλιοτερα adsl γραμμη της forthnet με ιδιες ταχυτητες αλλα τετοιο πραγμα δεν ηταν

Τους τεχνικους που καλεσα,λιγα πραγματα αλλαξαν.

Οποτε ψαχνω ενα ρουτερακι μεχρι το πολυ 30ε να κανει απλα τη δουλεια του απροβληματιστα.

Προτασεις?

Ευχαριστω.

a.υπαρχει θεμα για αγορα ρουτερ και ειναι και sticky.

β.τα 30 ειναι λιγο λιγα.σε 30 μονο σε κανα tp link  TP-LINK TD-W8968 v4  ή σε κανα asus  DSL-N10 B1 WIRELESS N150  μπορεις να πας που οκ ειναι καλυτερα απο το zte 108.με καποια λεφτα παραπανω πας και σε vdsl για μελλοντικη χρηση βεβαια.

Δημοσ.

Asus DSL-N14U . το πουλαγε μαλιστα η wind και με παραγγελια στο φερνανε αρκει να μην επεφτες σε μακακες wind point . Το zte h108l μου το χρεωσε η forthnet μετα απο βλαβη που εδωσα -αλλοι ασχετοι- κλειδωνει στα 10-11 mbps οταν με το asus ειμαι 15-16 τωρα στη ιδια ακριβως γραμμη .

Δημοσ.

Asus DSL-N14U . το πουλαγε μαλιστα η wind και με παραγγελια στο φερνανε αρκει να μην επεφτες σε μακακες wind point . Το zte h108l μου το χρεωσε η forthnet μετα απο βλαβη που εδωσα -αλλοι ασχετοι- κλειδωνει στα 10-11 mbps οταν με το asus ειμαι 15-16 τωρα στη ιδια ακριβως γραμμη .

μην συγκρινεις καν το asus Με το zte.αν καποιος παρει το asus απλα να περασει και Firmware Μην εχει κανα παλιο μεσα.

Δημοσ.

Για το TP-LINK TD-W8960N v7 τι γνωμη εχετε?

Βλεπω απο κριτικες στο σκρουτζ ειναι τιμιο για τα λεφτα του.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 20€ που έχει πέσει,δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο με τις λειτουργίες που έχει (snr tweak) κτλ.
  • Like 2
Δημοσ.

υπαρχει και το 8960 οπως και το 8970 που ειναι και αυτα φτηνα.Προσοχη γιατι το γραμμα b μετα το νουμερο υποδηλωνει οτι ειναι για adsl over isdn

Στα 20€ που έχει πέσει,δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο με τις λειτουργίες που έχει (snr tweak) κτλ.

ναι σε τετοια λεφτα δεν παιρνεις τιποτε αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...