Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με πιραζει.

Οπουδηποτε αρκει να μου βγει οσο πιο φθηνα γινεται.

Αρκει να ειναι απο ελλαδα.

Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να βαλω ssd?

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτε ssd για να δεις διαφορές με τον σκληρό που έχεις?

• Like 5
Δημοσ.

Με τον SSD θα ανοίγει το PC στα Windows σου μόλις πατήσεις το κουμπί (ελάχιστο boot time) και όλα τα προγράμματα σου θα ανοίγουν σχεδόν αμέσως (σε σχέση με τον παλιό σου σκληρό). Στα νέα συστήματα για να συνδυάσεις την οικονομία και χωρητικότητα του HDD με την ταχύτητα του SSD προτείνεται να έχεις έναν μικρό SSD που θα βάλεις μέσα τα Windows και όσα προγράμματα/παιχνίδια χρησιμοποιείς πιο συχνά ενώ τα αρχεία σου (μουσική, ταινίες, έγγραφα, φωτογραφίες κλπ) να τα αφήσεις στον HDD. Επίσης στα παιχνίδια σου (Aion κλπ) θα περιμένεις ελάχιστα στα loading screens.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας απλός 2,5" ssd σου προσφέρει ταχύτητες 3-5 φορές πάνω από τον μηχανικό δίσκο. Συν ότι δεν χρειάζεται ποτέ ανασυγκρότηση και έχει μηδενικό θόρυβο. Και δεν είναι κάτι καινούριο, είναι σχεδόν 10 χρόνια στην αγορά. Πλέον δεν νοείται καινούριο μηχάνημα χωρίς ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους που ασχοληστε με το θεμα μου αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση να κοψουμε κανενα 50 γτ δεν βγαινω;

Δεν ξερω εαν γινεται αλλα μηπως γινεται να βρουμε με 3 χρονια εγγυηση?

Φοβαμαι να αγορασω αντικειμενο με 2 χρονια εγγυηση

Δημοσ.

Τροφοδοτικο,καρταβγραφικων.

Αυτα που μου προτεινε ο tanasen στην πρωτη σελιδα

Πηρα τηλεφονω και ρωτησα

Δημοσ.

Ρε συ σε αυτην την μαρκα τα τροφοδοτικα εχουν ολα 2 χρονια εγγυηση ετσι μου ειπε αυτος στο κινητο

Ωχ σορρυ

Τωρα το ειδα

Λεει 36 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...