Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μωρε το προλαβαμε και χτες και σημερα! το θεμα ειναι οτι ακομα και μεσα στην πολη παρουσιαζει κοληματα και διακοπες.

ενα καθαρο 3λεπτο με το viber δεν γινεται να μιλησω! κριμα!

παντως μακαρι να το δινανε και με το 

1...2...3..

survivor!

• Like 1
Δημοσ.

ο άλλος χρήστης από πάνω απάντησε - σήμερα - ότι πήρε την προσφορά και χθες και σήμερα και είπα μήπως ισχύει και το σάββατο.

Δημοσ.

ισχυει και σαββατο, μολις μου εδωσαν αλλο 1 GB!

δεν ηξερα οτι παιζει xfactor και σαββατο βραδυ!

οποτε 3 GB το ΠΣΚ ειναι σουπερ ντουπερ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχει ερωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πώς γίνεται να μη χρεωθούμε το 1€, αν ξεχάσουμε το δεδομένα ανοιχτά μετά το πέρας του δωρεάν ίντερνετ, στο παρακάτω βίντεο δείχνω τις δύο μεθόδους ενεργοποίησης της υπηρεσίας My internet. :)

https://www.youtube.com/watch?v=hc3oNucRiog

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχει ερωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πώς γίνεται να μη χρεωθούμε το 1€, αν ξεχάσουμε το δεδομένα ανοιχτά μετά το πέρας του δωρεάν ίντερνετ, στο παρακάτω βίντεο δείχνω τις δύο μεθόδους ενεργοποίησης της υπηρεσίας My internet. :)

Ποιο 1€ να μην χρεωθούμε; Δεν κατάλαβα...

Δημοσ.

ολες οι εταιριες προσφερουν ιντερνετ με 1ε/μερα. αλλα ως δια μαγειας το εχουν ολοι ενεργοποιημενο απο default!

οποτε αν τυχει να μπεις ιντερνετ απο data mobile χωρις να εχεις δεδομενα θεωρουν οτι επιθυμεις αυτην την υπηρεσια και στη δινουν

"απλοχερα". την εχω πατησει μερικες φορες ετσι!

Δημοσ.

ολες οι εταιριες προσφερουν ιντερνετ με 1ε/μερα. αλλα ως δια μαγειας το εχουν ολοι ενεργοποιημενο απο default!

οποτε αν τυχει να μπεις ιντερνετ απο data mobile χωρις να εχεις δεδομενα θεωρουν οτι επιθυμεις αυτην την υπηρεσια και στη δινουν

"απλοχερα". την εχω πατησει μερικες φορες ετσι!

Κατάλαβα.. Δεν το ήξερα επειδή λόγω φοιτητικού πακέτου δεν ξεμένω από Gb κάθε μήνα. Θα έχω το νου μου, thanks για το tip.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις κάλεσα στο 13555 και λέει: "No X-Factor no Giga" και κλείνει.

Ισχυει μόνο τις ώρες που έχει x factor live. Μην ξεχνιέστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...