vairass Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εγω έδωσα παντως 340 αλλά μου έκανε και άλλα πραγματα πχ εφτιαξε το θερμομετρο, γυάλισε φανάρια κτλ. Παντως οσο αφορά τα συνεργεία θελει πολυ ψάξιμο να βρεις. Πχ παρότι ειχα λίγο κομένη φούσκα δε μου το είπε κανεις μάστορας μονο το συνεργείο στα φρένα που είναι γνωστό και αξιοπιστο συνεργείο και το είδα με τα μάτια μου. Ο μαστορας που το ειχα παει δε ξέρω γιατι μου ελεγε οτι δε βγαίνει φούσκα μονη της οτι παει ολο το ημιαξόνιο και εψαχνε μετάχειρη. Εγω βρηκα καινουργιο σετ 10-15 ευρώ καλής ποιότητας. Επίσης τα ανταλακτικά τα έχει πανακριβα η renault. Ακομα και ενα πλαστικό διακοσμητικό χρώμιο το δίνει 250 ευρώ. Το χρώμιο κάνει 6-10 ευρώ το μικρό και 15-25 ευρώ το μεγάλο σε ιμιτασιον, γιατί να δώσεις τοσα λεφτά άδικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Το χρώμιο κάνει 6-10 ευρώ το μικρό και 15-25 ευρώ το μεγάλο σε ιμιτασιον, γιατί να δώσεις τοσα λεφτά άδικα; Δε τα δίνω ενοείται αλλά δεν έχω βρει ανταλλακτικό ιμιτασιον. κωδικος 7700430224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δε τα δίνω ενοείται αλλά δεν έχω βρει ανταλλακτικό ιμιτασιον. κωδικος 7700430224 Δεν μπορώ να σου δώσω... Απευθύνσου στον γεωργακοπουλο... Έχει λιανική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αν κατα το πατημα του συμπλεκτη γρατζουναει και τριζει ελαφρως σημαινει κατι;μηπως δεν εγινε καλη εξαερωση η χαλασε σε λιγες μερες;Δηλαδη νιωθω στο ποδι ενα τριξιμο σαν τρεμουλο κατα την αποσυμπλεξη....Να παρω τηλεφωνο τον μηχανικο λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 εννοειται θα πας απο εκει.κακη τοποθετηση ή δεν αλλαξε ρουλμαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ρουλεμαν αλλαξε αφου το ειδα..Ισως δεν το εβαλε σωστα...Γρατζουναει ελαφρως παντως και κανει κανει και χαμηλο γκντουπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η αλλαγη του συμπλέκτη ειναι χρονοβόρα, σε μια μέρα την ολοκληρώνει ο μέσος μάστορας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η αλλαγη του συμπλέκτη ειναι χρονοβόρα, σε μια μέρα την ολοκληρώνει ο μέσος μάστορας; Άλλο αλλαγή σασμάν άλλο αλλαγή συμπλεκτη.. Σε δύο ώρες άμα είναι τσακάλι το τελειώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα