stefan123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Λοιπον ηρθε η ωρα για αλλαγη συμπλεκτη μιας και το πατιναρισμα παει συννεφο και η καταναλωση στον θεο.. Εχω ενα renault megan sedan του 2007 με 100000 χιλιομετρα.. Οι τιμες για την εργασια ειναι στα 150 ευρω πανω κατω(μπελαλιδικο αυτοκινητο στην επισκευη) για το δισκο πλατο ρουλεμαν σετ valeo στα 120 και αλλα 70 ευρω αλλαγη τρομπας υδραυλικου συμπλεκτη προληπτικα που καποιοι κανουν και καποιοι οχι... Ο δικος μου μαστορας λεει οτι επιβαλεται αυτη η αλλαγη για να μην ξαναπληρωνω την ιδια εργασια απο την αρχη... Επισης οτι τα γνησια της renault ειναι valeo οποτε να μην πληρωνω τζαμπα το ονομα κτλ...τι λετε για ολα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Valeo ή Luc.Και ειναι οκ τιμή αυτή που σου είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παντως οι τιμες ποικιλουν απο 240 ευρω σε εναν πανω στο βουνο στην πετρουπολη(χωρις τρομπα συμπλεκτη μεσα,σετ valeo) μεχρι 700 κατι στην αντιπροσωπεια,χωρις τρομπα αλλα με αποδειξη και τα γνησια της ρενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παντως οι τιμες ποικιλουν απο 240 ευρω σε εναν πανω στο βουνο στην πετρουπολη(χωρις τρομπα συμπλεκτη μεσα,σετ valeo) μεχρι 700 κατι στην αντιπροσωπεια,χωρις τρομπα αλλα με αποδειξη και τα γνησια της ρενω... Γιατί τα γνήσια της Ρενό τι νομίζεις γράφουν πάνω; Valeo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παντως η αντιπροσωπεια μου ειπε 700κατι γνησια και 600 valeo...aftermarket τα ειπε...ο γνωστος μου μαστορας μου ειπε οτι σου λενε μπουρδες και οτι τα γνησια valeo γραφουν επανω,οτι και εσυ δηλαδη...ενας αλλος ομως μου εδωσε συμβουλη να βαλω τα γνησια γιατι αλλη ποιοτητα τα valeo και αλλη τα valeo renault... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παντως η αντιπροσωπεια μου ειπε 700κατι γνησια και 600 valeo...aftermarket τα ειπε...ο γνωστος μου μαστορας μου ειπε οτι σου λενε μπουρδες και οτι τα γνησια valeo γραφουν επανω,οτι και εσυ δηλαδη...ενας αλλος ομως μου εδωσε συμβουλη να βαλω τα γνησια γιατι αλλη ποιοτητα τα valeo και αλλη τα valeo renault... Σε ποια πόλη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αθηνα ειμαι...απλα εχω ρωτησει σε πολλα συνεργεια...καποιοι πιστευουν στα γνησια και καποιοι τα αμφισβητουν...ειναι οπως τα βιολογικα προιοντα που εχουν ενθερμους υποστηρικτες και πολεμιους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 οτι και να βαλει,αν δεν εισαι εκει,δεν μπορεις να επαληθευσεις.αν το τοποθετησει,μετα δεν.....το μισο αυτοκινητο,εχει ανταλακτικα που φτιαχνονται απο τριτους κατασκευαστες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γιαυτο προτιμαω τον γνωστο μου γιατι τα αλλαζουμε μαζι..Μπορει αλλος να δινει πιο οικονομικη τιμη αλλα σου λεει φερτο και ελα να το παρεις...και αν χαλασει συντομα το χαλασες εσυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γιαυτο προτιμαω τον γνωστο μου γιατι τα αλλαζουμε μαζι..Μπορει αλλος να δινει πιο οικονομικη τιμη αλλα σου λεει φερτο και ελα να το παρεις...και αν χαλασει συντομα το χαλασες εσυ.... Γιατί δεν πας να αγοράσεις μόνος σου τα ανταλλακτικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γιατί δεν πας να αγοράσεις μόνος σου τα ανταλλακτικά;Αμα θελει να σε κλεψει θα σου πει οτι τα εβαλε αυτα που του πηγες και θα σου βαλει αλλα..Μου τα ελεγε γνωστος σε συνεργειο...Το θεμα ειναι να ειναι ατομο εμπιστοσυνης και να ειναι σωστος και τιμιος επαγγελματιας...Πηγα το πρωι στον γνωστο,340 ευρω συνολο με αλλαγη τρομπας συμπλεκτη και βαλβολινες...Θα περασω πιο μετα να τον βοηθησω γιατι ειναι πολυ μπερδεμα το συγκεκριμενο με ολα να ειναι πλακωμενα και στριμωγμενα οσο δεν παιρνει...Θελει ενα πενταωρο λυσιμο και αλλο τοσο δεσιμο μετα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μολις γυρισα απο δοκιμη...Συμπλεκτης πουπουλο απο τσιμεντο που ηταν ο προηγουμενος..Η καταναλωση μειωθηκε κοντα στα 9lt/100 απο 12 που ειχε φτασει...Δισκος πλατω που βγαλαμε ηταν λιωμενα οπως και σε κακη κατασταση η κατω τρομπα συμπλεκτη..Για την συγκεκριμενη θα επρεπε να αλλαζετε προληπτικα απο την renault οπως εχει την οδηγια για την τρομπα νερου οταν αλλαζουμε ιμμαντες γιατι αν χαλασει μετα θελει να γινει ολη η εργασια απο την αρχη...Κοστος για ολα αυτα 340 ευρω με υλικα valeo...Παντως valeo εγραφαν και τα προηγουμενα λιωμενα υλικα που βγαλαμε απο την μαμα renault....Eπισης μαλακος και ο επιλογεας ταχυτητων εχω την αισθηση οτι εγινε απο τραχυς που ηταν πριν λογω φρεσκων βαλβολινων προφανως.... Η αισθηση που εχω παντως ειναι οτι οδηγω αλλο αυτοκινητο..Μεχρι να το συνηθισω καποια σπινιαρισματα τα εκανα σε εκκινησεις στα φαναρια... Ελπιζω να ειναι ιδιας ποιοτητας και να κρατησουν οσο τουλαχιστον τα μαμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μολις γυρισα απο δοκιμη...Συμπλεκτης πουπουλο απο τσιμεντο που ηταν ο προηγουμενος..Η καταναλωση μειωθηκε κοντα στα 9lt/100 απο 12 που ειχε φτασει...Δισκος πλατω που βγαλαμε ηταν λιωμενα οπως και σε κακη κατασταση η κατω τρομπα συμπλεκτη..Για την συγκεκριμενη θα επρεπε να αλλαζετε προληπτικα απο την renault οπως εχει την οδηγια για την τρομπα νερου οταν αλλαζουμε ιμμαντες γιατι αν χαλασει μετα θελει να γινει ολη η εργασια απο την αρχη...Κοστος για ολα αυτα 340 ευρω με υλικα valeo...Παντως valeo εγραφαν και τα προηγουμενα λιωμενα υλικα που βγαλαμε απο την μαμα renault....Eπισης μαλακος και ο επιλογεας ταχυτητων εχω την αισθηση οτι εγινε απο τραχυς που ηταν πριν λογω φρεσκων βαλβολινων προφανως.... Η αισθηση που εχω παντως ειναι οτι οδηγω αλλο αυτοκινητο..Μεχρι να το συνηθισω καποια σπινιαρισματα τα εκανα σε εκκινησεις στα φαναρια... Ελπιζω να ειναι ιδιας ποιοτητας και να κρατησουν οσο τουλαχιστον τα μαμα... Στο είπα όλα είναι valeo... Λοιπόν Οκ σε ψιλό έπιασε κωλαράκι αλλά αφού έγινε καλή δουλειά χαλάλι,με γεια το νέο σου αυτοκίνητο φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ενταξει,λιγο στην εργασια βαρεσε αλλα ειχε να παει το βραδυ σκυρο για πρωτομαγια..χαχαχα Τουλαχιστον ημουν μπροστα σε ολη την φαση αν και εγινα χαλια απο τα γρασσα...Μανικι δουλεια αλλα αμα την γουσταρεις δεν σε πειραζει..Εγω δεν θα μπορουσα τοσο λυσε δεσε και βρωμα... Τελοςκαλο,ολα καλα λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγω έδωσα παντως 340 αλλά μου έκανε και άλλα πραγματα πχ εφτιαξε το θερμομετρο, γυάλισε φανάρια κτλ. Παντως οσο αφορά τα συνεργεία θελει πολυ ψάξιμο να βρεις. Πχ παρότι ειχα λίγο κομένη φούσκα δε μου το είπε κανεις μάστορας μονο το συνεργείο στα φρένα που είναι γνωστό και αξιοπιστο συνεργείο και το είδα με τα μάτια μου. Ο μαστορας που το ειχα παει δε ξέρω γιατι μου ελεγε οτι δε βγαίνει φούσκα μονη της οτι παει ολο το ημιαξόνιο και εψαχνε μετάχειρη. Εγω βρηκα καινουργιο σετ 10-15 ευρώ καλής ποιότητας. Επίσης τα ανταλακτικά τα έχει πανακριβα η renault. Ακομα και ενα πλαστικό διακοσμητικό χρώμιο το δίνει 250 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα