Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπερβολή τα λεφτά του όταν το xiaomi mi6 θα βγει στα 300$...που είναι και τερας

ακομι και στα κινεζομαγαζα βαράει 600

αν έρθει εδώ λιγότερα μην περιμένεις......

ετσι........... είναι απλά ενα ακριβό κινιτακι (και μαλιστα μέτριο ότι αφορά την camera του )

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://goo.gl/photos/wTvq12Jge7DAL2eNA

Δειτε κάποιες φωτογραφίες που έχω τραβήξει. Καμία δεν είναι σε raw και όλες είναι σε 12MP. Επίσης καμία δεν είναι hdr και όλες είναι σε αυτόματη λειτουργία εκτός τις νυχτερινές που είναι με νυχτερινή λήψη και η άλλη με το μπουκάλι της κόκα κόλα απλά έβαλα iso 50. Νομίζω πως δεν μπορείς να καταλάβεις διάφορες με το s7 και το s8 εκτός και αν είσαι τόσο γνωστής και ψαγμένος.

to s7 βγαζει καλυτερες φωτο ΚΑΙ βιντεο ..ειδικα σε χαμηλο φωτισμο.. απο ολα

Χρήστης P10 Plus. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Το σκίζω στην κυριολεξία και η μπαταρία μου βγάζει 10 ώρες, όταν η προηγούμενη συσκευή μου (zenfone2 551ml 551ml) ήθελε σίγουρα μια φόρτιση μπορεί και 2 για να αντέξει 10 ώρες. Απαιχτες φωτογραφίες (οποίος θέλει μπορώ να του στείλω σε πμ καποιες) και ο σενσορας βολεύει πολύ εμένα εκεί κάτω καθώς έχω καταργήσει και τα κουμπιά της οθόνης και δουλεύω εκείνο. Και αυτο το πρόβλημα που έβγαλαν ότι έχουν διαφορετικές μνήμες, εγώ έχω το 2.1 μετά που έκανα το τεστ αλλά και άλλη να έχει κάποιος δεν νομίζω να καταλάβει τρομερή διαφορά. Όποιος θέλει κάτι παραπάνω ας πληροφορίες μου στέλνει πμ. :)

Πολυ καλο το p10 με ενα μεγαλο ελαττωμα (που παρατηρησε και καποιος αλλος φιλος)

Ειναι δυνατον να εχεις fingerprint reader μπροστα και να μην βαζεις 2 capacitive πληκτρα διπλα του να τελειωνεις;

Και οποιος θελει τα άθλια onscreen, δωστου την επιλογη οπως κανει το υπεροχο 1+3.

Ετσι οπως το κανει το p10, ειναι απλα αχρηστο, ειναι λογος μη-αγορας για μενα.

Το εχουν κανει και αλλες κινεζικες εταιρειες οπως η Elephone και η Meizu αυτο με το κεντρικο κουμπι να τα κανει ολα,βεβαια τα κινητα τους ειναι σε τιμες κινεζικων και οχι 600+ευρω που ζηταει η Huawei.

Επισης το πανεξυπνο συστημα ρυθμισης των capacitive πληκτρων του oneplus3 ειναι μαθημα προς την Samsung που επρεπε να φτασουμε στο S8 με τα κουμπια στην οθονη για να μπορεσει καποιος να βαλει τα προτεινομενα για android κινητα κουμπια σε multitasking και πισω.

έχω αλλάξει αρκετά xiaomi από το πρώτο Redmi μέχρι το Redmi note 3 pro και έχω άποψη. Σε κάποια πράγματα ναι η leagoo μη σου πω ότι τα πάει καλύτερα πχ λιγότερο επιθετική διαχείριση ραμ. Κάμερες τα ίδια χάλια, υλικά λίγο καλυτερα η xiaomi, 800αρα μπαντα άγνωστη λεξη. Εντάξει κάποια μοντέλα έχουν αλλά πόσα είναι αυτά; Λίγα, ελάχιστα. Αυτή η xiaomiλαγνεια πια είναι ανεξήγητη. Συσκευή για άλλη αγορά είναι, πάρτο χαμπάρι. Απευθύνεται στην Κίνα, Ινδία, Πακιστάν. Τυχαίο είναι που δεν έχει επίσημο αντιπρόσωπο πουθενά στην Ευρώπη ή την Αμερική; Άλλο εισαγωγέας και άλλο αντιπρόσωπος.

ε τωρα το πιστοποιήσες οτι δεν εχεις πιασει..εγω ακομα γελαω

• 3 μήνες μετά...

Από θέμα κάμερας μετά από δοκιμές που έκανα σε 3 συσκευές (lg g5, s7 και p10) το p10 έρχεται 3ο στην κατάταξη. Δεν νομίζω να μπορέσει να φτάσει τον ανταγωνισμό στην κάμερα τουλάχιστον ακόμα και με όλες τις εταιρίες (Nikon, Kodak, Sony,...) Να συνεργαστεί.

Με τιποτα ομως...Ειδικα στο G5 του ριχνει ανετα στα αυτια στο θεμα ποιοτητας φωτογραφιων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...