Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δικό σας μοντέλο, τι μνήμη είχε ?

LPDDR3 + eMMC 5.1

LPDDR3 + UFS 2.0

LPDDR3 + UFS 2.1

LPDDR4 + eMMC 5.1

LPDDR4 + UFS 2.0

LPDDR4 + UFS 2.1

Με τέτοιες μετρήσεις μάλλον είχαμε UFS 2.1...

gallery_286955_3873_166717.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπερβολή τα λεφτά του όταν το xiaomi mi6 θα βγει στα 300$...που είναι και τερας

Σύγκριση τιμή Κίνας (όχι κινεζομάγαζου) με επίσημη αντιπροσωπείας.

Εδώ 250€ έχει το redmi note 4 από iq και λέτε για 300αρες..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς δεν έχει την ανάλυση που προτείνεται στο βίντεο (2.7k). Κατά τη γνώμη μου (και πολλών εδώ) δεν υπάρχει κανένας λόγος για πάνω από 720p πόσο μάλλον 1080p (432 ppi όταν ο άνθρωπος βλέπει το πολύ 300dpi).

Σαν site τεχνολογίας νομίζω δεν έπρεπε να αναφέρεται εσείς το 2.7k ως κάτι που λείπει από την συσκευή. Σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να ξεχωρίσουμε το marketing από την ουσία. 

Μεταξύ άλλων δεν ξέρω γιατί υπάρχει η άσκοπη "ψύχωση" για παραπάνω pixel που δίνουν >300ppi (ανώτατο όριο πυκνότητας) αφού κανένας δεν τα βλέπει!

Τώρα αν κάποιος πεταχτεί και μιλήσει για VR και ειδικά modules με μεγεθυντικούς φακούς να του πω προκαταβολικά ότι νομίζω ανήκει στο 1-2% των χρηστών που το χρησιμοποιεί ως τέτοιο για το 1-2% της χρήσης του κινητού του.

Δεν είναι κρίμα για το υπόλοιπο 99% να κουράζεται το cpu να πέφτουν οι επιδώσεις και εξαντλείται αναίτια και άσκοπα η μπαταρία;

Κατά τα άλλα αφού έβαλε αισθητήρα αποτυπωμάτων μπροστά δεν έβαζε και τα υπόλοιπα τα κουμπιά ως capacitive να μην τρώει χώρο από την οθόνη; (βλέπε xiaomi, lenovo)

Καλημερα, μισο λεπτακι να ξεκαθαρισουμε κατι..

Φυσικα και μια <<καλη>> οθονη κρινεται απο το τι panel φοραει, τι τεχνολογια-ποιοτητα, γωνιες θεασης, καλιμπράρισμα χρωματων, φωτεινότητα (υψηλη και χαμηλη) και καποια αλλα ακομα..

Παμε και στην αναλυση τωρα που ανεφερες... η οποια παιζει και αυτη ενα σημαντικο ρολο..

Εδω εχουμε να κανουμε με οθονες κινητων τις οποιες τις χρησιμοποιουμε απο αρκετα κοντινη αποσταση κατα κυριο λογο..δεν ειναι σαν τις οθονες tv κλπ..

Αρα μια χαρα ενα ματι μπορει να ξεχωρισει απο 5 και πανω Ιντσες ποια οθονη ειναι 720p και ποια ειναι 1080p..μην τα γραφετε αυτα οτι δεν υπαρχει λογος πανω απο 720p γιατι ειμαστε σε τεχνολογικο site και μιας διαβαζουν ανθρωποι που καταλαβαινουν..

Σε περιπτωσεις σερφαρισματος ή διαβασματος μικρων γραμματων η διαφορα ειναι Εμφανεστατη..Σε μικρα εικονιδια κλπ..Η εικονα ειναι αισθητα πιο καθαρη και clear στο ματι..βιντεακι με 720p σε 720p οθονη VS 1080p βιντεο σε 1080p οθονη παλι η διαφορα ειναι αισθητη..Απο 1080p και πανω ειναι αλλη κουβεντα...οπου φυσικα οι διαφορες μειώνονται αλλα και παλι καποιοι τις παρατηρουν..

Με απλα λογια φυσικα και υπαρχει λογος για πανω απο 720p και η τεχνολογια εξελίσσεται..παντα με σωστη ισορροπία ομως (ιντσες-αναλυση-μπαταρια-καταναλωση cpu).

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 3

ήδη πήγε 530

εγώ πάντως τα έσκασα για το mate 9 (αν και στην αρχή με ξίνισε η τιμή μετά από χρήση κατάλαβα ότι πρώτη φορά έδωσα τα λεφτά για κινητό και το άξιζε)

Απίστευτη συσκευη το Mate 9.

Αξίζει μέχρι τελευταίο σεντ.

Μια διορθωση. Το πιο ανοιχτο διαφραγμα βοηθα μονο στη προσληψη παραπανου φωτος και οχι στην εστιαση. Ισα ισα που οσο πιο ανοιχτο το διαφραγμα τοσο μικροτερο το fov και οποτε τοσο πιο ευκολο να βγαλεις out of focus φωτογραφια. 

• Like 2

Υπερβολή τα λεφτά του όταν το xiaomi mi6 θα βγει στα 300$...που είναι και τερας

Δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικης κατηγοριας κινητα, δεν μετρανε μονο τα σπεκς στη συσκευη. Το xiaomi θα το συγκρινεις με ulefone, elephne, leagoo και αλλες συναφεις εταιρεις. Η huawei εδω και τρια-τεσσερα χρονια εχει περασει σε αλλη κατηγορια και παιζει μπαλα με htc, apple και samsung.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@vastegial_74

Πως φαινεται οτι δεν εχεις πιασει ποτε xiaomi στα χέρια σου.Άκου σύγκριση με leagoo.....γελανε και οι πέτρες.

@vastegial_74

Πως φαινεται οτι δεν εχεις πιασει ποτε xiaomi στα χέρια σου.Άκου σύγκριση με l'esagono.....γελανε και οι πέτρες.

έχω αλλάξει αρκετά xiaomi από το πρώτο Redmi μέχρι το Redmi note 3 pro και έχω άποψη. Σε κάποια πράγματα ναι η leagoo μη σου πω ότι τα πάει καλύτερα πχ λιγότερο επιθετική διαχείριση ραμ. Κάμερες τα ίδια χάλια, υλικά λίγο καλυτερα η xiaomi, 800αρα μπαντα άγνωστη λεξη. Εντάξει κάποια μοντέλα έχουν αλλά πόσα είναι αυτά; Λίγα, ελάχιστα. Αυτή η xiaomiλαγνεια πια είναι ανεξήγητη. Συσκευή για άλλη αγορά είναι, πάρτο χαμπάρι. Απευθύνεται στην Κίνα, Ινδία, Πακιστάν. Τυχαίο είναι που δεν έχει επίσημο αντιπρόσωπο πουθενά στην Ευρώπη ή την Αμερική; Άλλο εισαγωγέας και άλλο αντιπρόσωπος. Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 1

Δεν είναι θέμα λαγνείας με οποιαδήποτε εταιρία. Και γω είχα xiaomi αρκετά και έχω δουλέψει και αλλες πραγματικα κινεζιες όπως η leagoo.Αλλά θεωρώ πως υπερβαλλεις στα συγκριτικά που θετεις. Αν δεν σου αρέσει τροπος λειτουργιας της miui απλα πείραξε τις ρυθμίσεις.Αλλά όχι και ίδια ποιότητα αυτές οι δυο.

Και αν κάποιος πει οτι το mi5 έσπαγε σαν σοκοφρετα μπορω να πω για το iPhone με τα τριπλά λεφτά που λύγιζε και το samsung βόμβα. Αλλά δώσε μου ενα λογο που δεν μπορεί να συγκριθεί το mi6 με το p10.Δεν σου κανει ο 835? Η μήπως τα 6gb?Η σε εντυπωσίασε μονο το όνομα της leica στο p10,γιατί μονο όνομα έδωσε.

Και δεν σημαίνει πως μια εταιρία δεν είναι σοβαρή επειδή δεν έχει αντιπροσωπία στη χώρα μας.

Για μπάντα 800αρα δεν θα πω τιποτα, έλιωσε πια αυτή η καραμέλα.

Επίσης η huawei ηταν καλη απο παλιά απλα τώρα επειδή την έμαθαν όλοι μπορεί και πουλάει παραπανω. Μάρκετινγκ.

Οποτε ναι μεν δεν είναι όλα ρόδινα αλλά μην λέμε και οτι θέλουμε εδώ μέσα.

Δεν είναι θέμα λαγνείας με οποιαδήποτε εταιρία. Και γω είχα xiaomi αρκετά και έχω δουλέψει και αλλες πραγματικα κινεζιες όπως η leagoo.Αλλά θεωρώ πως υπερβαλλεις στα συγκριτικά που θετεις. Αν δεν σου αρέσει τροπος λειτουργιας της miui απλα πείραξε τις ρυθμίσεις.Αλλά όχι και ίδια ποιότητα αυτές οι δυο.

Και αν κάποιος πει οτι το mi5 έσπαγε σαν σοκοφρετα μπορω να πω για το iPhone με τα τριπλά λεφτά που λύγιζε και το samsung βόμβα. Αλλά δώσε μου ενα λογο που δεν μπορεί να συγκριθεί το mi6 με το p10.Δεν σου κανει ο 835? Η μήπως τα 6gb?Η σε εντυπωσίασε μονο το όνομα της leica στο p10,γιατί μονο όνομα έδωσε.

Και δεν σημαίνει πως μια εταιρία δεν είναι σοβαρή επειδή δεν έχει αντιπροσωπία στη χώρα μας.

Για μπάντα 800αρα δεν θα πω τιποτα, έλιωσε πια αυτή η καραμέλα.

Επίσης η huawei ηταν καλη απο παλιά απλα τώρα επειδή την έμαθαν όλοι μπορεί και πουλάει παραπανω. Μάρκετινγκ.

Οποτε ναι μεν δεν είναι όλα ρόδινα αλλά μην λέμε και οτι θέλουμε εδώ μέσα.

Εντάξει το χοντρινα με τη leagoo αλλά αφού τα έχεις δουλέψει πρέπει να το παραδεχτείτε ότι τα θεματικά της τα έχει και από τις ρυθμίσεις λίγα πράγματα, έχει κόφτη τι να κάνουμε. Η 800αρα γιατί έγινε καραμέλα; Εκτός αστικών κέντρων υπάρχει θέμα με το 4G, πως να το κάνουμε. Και δεν είναι μόνο θέμα wind. Δες το λίγο με την 800αρα. Με το mi6 δεν έχω τίποτα, ίσα ίσα είναι και γαμω τις συσκευές με ένα μεγάλο αλλά.... Τα κινητά δεν είναι ακριβώς σαν να στήνεις ένα desktop που φτάνεις τα σπεκς στο θεό αν έχεις τα λεφτα. Στο κινητό δεν μετράνε μόνο τα σπεκς.Αν δεν συνοδεύονται από ένα σωστό λογισμικό δεν κάνεις τίποτα. Παράδειγμα, τόσα χρόνια πες μου μια ρυμαδοκαμερα της προκοπής δεν μπορούν να βγάλουν; Δεν πα να έχει οτι αισθητήρα θες, αν δεν πετάξεις και ένα σωστό αλογοριθμο αστα να πάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...