Hal9000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Νωρίτερα του αναμενομένου, η Huawei κυκλοφορεί το P10, το νέο smartphone της πιο lifestyle σειράς θα λέγαμε της κινεζικής εταιρείας που απευθύνεται στη μάζα και όχι σε πιο …geek χρήστες όπως θα μας επιτρέψετε να πούμε για τη σειρά Mate. Άλλωστε για πολλούς, το P συμβολίζει τη λέξη Premium και για άλλους τη λέξη Photography. Σε κάθε περίπτωση όμως, και ειδικά από το περσινό μοντέλο, η Huawei έκανε άλματα ανόδου σε όλους τους τομείς, παίζοντας δυνατά πλέον ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα που βλέπουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι το P10 καλείται να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που συνάντησε ο προκάτοχός του στην αγορά, και να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της Huawei στην αγορά τα τελευταία χρόνια όπου έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών, απολύτως δικαιολογημένα θα λέγαμε. Ακολουθώντας τη λογική του διαφορετικού σχεδιασμού κάθε χρόνο, το P10 έρχεται ως λογική συνέχεια του περσινού μοντέλου που ήδη μας είχε κάνει εντύπωση με τη μεταλλική κατασκευή, τις επιδόσεις και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Όπως είχαμε αναφέρει και κατά την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή πριν μερικές εβδομάδες στην έκθεση MWC, είναι δεδομένο ότι ειδικά η μαύρη έκδοση, φέρνει αρκετά κοινά στοιχεία με το iPhone 7 και κυρίως τις πλαστικές λωρίδες και τις καμπύλες γωνίες. Αυτό όμως αδικεί γενικά την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Huawei αφού πετυχαίνει τον κύριο στόχο, να κάνει το P10 πιο μοντέρνο και λιγότερο «σοβαρό» από το P9. Site: Huawei P10 Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ωραία συσκευη γενικά αν και με χαλάει ο αναγνώστης για τα αποτυπώματα στο μπροστά μέρος . Εντωμεταξύ διέκρινα ενα σαρδαμ η ήταν απο το μονταζ ? Εκεί που λέει στην ασιρτερη πρευλρα έχει την συτρατρωτη υποδοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν πεσει η τιμη.Τωρα εχω g5 μετα η p9 η g6 αναλογα με τιμη κυριως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν πεσει η τιμη.Τωρα εχω g5 μετα η p9 η g6 αναλογα με τιμη κυριως ήδη πήγε 530 εγώ πάντως τα έσκασα για το mate 9 (αν και στην αρχή με ξίνισε η τιμή μετά από χρήση κατάλαβα ότι πρώτη φορά έδωσα τα λεφτά για κινητό και το άξιζε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χρήστης P10 Plus. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Το σκίζω στην κυριολεξία και η μπαταρία μου βγάζει 10 ώρες, όταν η προηγούμενη συσκευή μου (zenfone2 551ml 551ml) ήθελε σίγουρα μια φόρτιση μπορεί και 2 για να αντέξει 10 ώρες. Απαιχτες φωτογραφίες (οποίος θέλει μπορώ να του στείλω σε πμ καποιες) και ο σενσορας βολεύει πολύ εμένα εκεί κάτω καθώς έχω καταργήσει και τα κουμπιά της οθόνης και δουλεύω εκείνο. Και αυτο το πρόβλημα που έβγαλαν ότι έχουν διαφορετικές μνήμες, εγώ έχω το 2.1 μετά που έκανα το τεστ αλλά και άλλη να έχει κάποιος δεν νομίζω να καταλάβει τρομερή διαφορά. Όποιος θέλει κάτι παραπάνω ας πληροφορίες μου στέλνει πμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Από θέμα κάμερας μετά από δοκιμές που έκανα σε 3 συσκευές (lg g5, s7 και p10) το p10 έρχεται 3ο στην κατάταξη. Δεν νομίζω να μπορέσει να φτάσει τον ανταγωνισμό στην κάμερα τουλάχιστον ακόμα και με όλες τις εταιρίες (Nikon, Kodak, Sony,...) Να συνεργαστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 @Lewnidas1995 19 ώρες σε πόσες μέρες αν επιτρέπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ευτυχώς δεν έχει την ανάλυση που προτείνεται στο βίντεο (2.7k). Κατά τη γνώμη μου (και πολλών εδώ) δεν υπάρχει κανένας λόγος για πάνω από 720p πόσο μάλλον 1080p (432 ppi όταν ο άνθρωπος βλέπει το πολύ 300dpi). Σαν site τεχνολογίας νομίζω δεν έπρεπε να αναφέρεται εσείς το 2.7k ως κάτι που λείπει από την συσκευή. Σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να ξεχωρίσουμε το marketing από την ουσία. Μεταξύ άλλων δεν ξέρω γιατί υπάρχει η άσκοπη "ψύχωση" για παραπάνω pixel που δίνουν >300ppi (ανώτατο όριο πυκνότητας) αφού κανένας δεν τα βλέπει! Τώρα αν κάποιος πεταχτεί και μιλήσει για VR και ειδικά modules με μεγεθυντικούς φακούς να του πω προκαταβολικά ότι νομίζω ανήκει στο 1-2% των χρηστών που το χρησιμοποιεί ως τέτοιο για το 1-2% της χρήσης του κινητού του. Δεν είναι κρίμα για το υπόλοιπο 99% να κουράζεται το cpu να πέφτουν οι επιδώσεις και εξαντλείται αναίτια και άσκοπα η μπαταρία; Κατά τα άλλα αφού έβαλε αισθητήρα αποτυπωμάτων μπροστά δεν έβαζε και τα υπόλοιπα τα κουμπιά ως capacitive να μην τρώει χώρο από την οθόνη; (βλέπε xiaomi, lenovo) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ἀπλά καβάλησαν τό καλάμι καὶ αὐτοί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 @Lewnidas1995 19 ώρες σε πόσες μέρες αν επιτρέπεται 10 ώρες αναφέρω φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Κατά τα άλλα αφού έβαλε αισθητήρα αποτυπωμάτων μπροστά δεν έβαζε και τα υπόλοιπα τα κουμπιά ως capacitive να μην τρώει χώρο από την οθόνη; (βλέπε xiaomi, lenovo) Όπως ανέφερα, ο αισθητήρας έχει 4 λειτουργίες. Μια το αποτύπωμα, πάτημα μια φορά πάει πίσω, πάτημα παρατεταμένα αρχική και slide task manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Όπως ανέφερα, ο αισθητήρας έχει 4 λειτουργίες. Μια το αποτύπωμα, πάτημα μια φορά πάει πίσω, πάτημα παρατεταμένα αρχική και slide task manager. Σωστά και είναι ευχάριστο. Αλλά είναι διαφορετικό πράγμα να έχει άλλα δύο διακριτά πλήκτρα και άλλο να παίζεις με τα textures και να μην είσαι σίγουρος τι έκανες ή αν έπιασες. Το να πατήσεις ένα ξεχωριστό back νομίζω είναι πιο σαφές και εύχρηστο. Αυτό λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το χειρότερο για αυτό το τηλέφωνο είναι το είδος internal memory που χρησιμοποιά. Και έγιναν πολλές αναφορές για το lottery της Huawei. Αντί για USF 2 η 2.1 πήγε και έβαλε eMMC 5.1 και γύρισε να πει ότι φταίνε τα αποθέματα. LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το δικό σας μοντέλο, τι μνήμη είχε ? LPDDR3 + eMMC 5.1 LPDDR3 + UFS 2.0LPDDR3 + UFS 2.1LPDDR4 + eMMC 5.1LPDDR4 + UFS 2.0LPDDR4 + UFS 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 ήδη πήγε 530 εγώ πάντως τα έσκασα για το mate 9 (αν και στην αρχή με ξίνισε η τιμή μετά από χρήση κατάλαβα ότι πρώτη φορά έδωσα τα λεφτά για κινητό και το άξιζε) που το βρίσκεις με 530 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα