Προς το περιεχόμενο

The X-Factor Greece (2017)

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ειχε καλους φιλους κ συγγενεις νομιζω θα της εδιναν μια συμβουλη να μην παει κ να μην εκτεθει στο πανελληνιο. Ο περισσοτερος κοσμος θα την κρίνει ως σουργελο, τρελη κλπ ενω ειναι απλα μια κοπελα που εχει καποιο συνδρομο (μαλλον συνδυασμο ασπεργκερ κ William's απ'οσο ειδα να μιλαει, να κινειται κλπ. Περισσοτερο ασπεργκερ.) και δεν μπορει να καταλαβει η ιδια την κοροιδια που θα δεχτει. Κριμα να κοροιδευει ο κοσμος τετοια ατομα. Και ντροπη στο X Factor για την ελλειψη ευαισθησιας σε τετοιο ζητημα.

(Ναι ναι, τα παντα για την τηλεθεαση, κερδος θελουν.)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτος απο απο αναλυτες προσωπικότητας κ ψυχης  γινατε κ κριτες τραγουδιστων κ μουσικης βλεπω,μπραβο 

τα ριαλιτι ειναι ολα για τον π......... ,μερικα ομως εχουν κ καλες στιγμες 

https://www.youtube.com/watch?v=NAO5hZq91TM

https://www.youtube.com/watch?v=rBJWwYPlfAc

αυτοι τουλαχιστον δεν πετανε μπαλακια σε στοχους

Αν ειχε καλους φιλους κ συγγενεις νομιζω θα της εδιναν μια συμβουλη να μην παει κ να μην εκτεθει στο πανελληνιο. Ο περισσοτερος κοσμος θα την κρίνει ως σουργελο, τρελη κλπ ενω ειναι απλα μια κοπελα που εχει καποιο συνδρομο (μαλλον συνδυασμο ασπεργκερ κ William's απ'οσο ειδα να μιλαει, να κινειται κλπ. Περισσοτερο ασπεργκερ.) και δεν μπορει να καταλαβει η ιδια την κοροιδια που θα δεχτει. Κριμα να κοροιδευει ο κοσμος τετοια ατομα. Και ντροπη στο X Factor για την ελλειψη ευαισθησιας σε τετοιο ζητημα.

(Ναι ναι, τα παντα για την τηλεθεαση, κερδος θελουν.)

αν εβλεπες το αγγλικο ειπηρχαν και ουν,, χειροτεροι απ αυτοι.Δε νομιζω πως εχει καπιο προβλημα η κοπελα.Το ολο θεμα ηταν acting για τα νουμερα.Ετσι ηταν το στυλ του χ φακτορ οταν πρωτοβγηκε αγγλια,και μετα το ελληνικο που πηγαιναν να το κανουν κατι παρομοιο θυμαστε σακη απ το πειραια; η το κλασσικο

χαχΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ακομα γελαω
  • Like 1

αν εβλεπες το αγγλικο ειπηρχαν και ουν,, χειροτεροι απ αυτοι.Δε νομιζω πως εχει καπιο προβλημα η κοπελα.Το ολο θεμα ηταν acting για τα νουμερα.Ετσι ηταν το στυλ του χ φακτορ οταν πρωτοβγηκε αγγλια,και μετα το ελληνικο που πηγαιναν να το κανουν κατι παρομοιο θυμαστε σακη απ το πειραια; η το κλασσικο

χαχΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ακομα γελαω

Καλά και στα παλιότερα x factor που έγιναν εδώ, γινόταν χαμός από τέτοια άτομα, στα δύο τελευταία x factor τους περισσότερους τους κόβουν, πιστεύω το 99% το κάνει είτε για τρολλάρισμα και για να σπάσουν πλάκα είτε δεν έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους και νομίζουν οτι είναι πολύ καλοί.

https://www.youtube.com/watch?v=m8kV7MWaRk0

χαχΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ακομα γελαω

Δεν μιλησα για αλλους, λεω για την συγκεκρινενη κοπελα. Αν ηξερες τα σημαδια που σχετιζονται με τα συνδρομα που ανεφερα πριν, τοτε δεν θα μιλαγες για περιπτωση τρολαρισματος.. Φαινεται αν καποιος σπαει πλακα ή αν οντως εχει καποιο προβλημα. Αποψη μου οτι λιγη ευαισθησια δεν βλαπτει.

(Εχοντας παρακολουθησει σχετικες διαλεξεις/σεμιναρια κ εχοντας συγγενη με καποιο συνδρομο, εχω αποκτησει την συγκεκριμενη ευαισθησια κ γι'αυτο ποσταρα. Τα τρολακια με διασκεδαζουν κι εμενα, η κοροιδια ατομων με καποιο προβλημα ομως οχι.)

• Like 2

χαχΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ακομα γελαω

Εγώ με αυτό έκλαψα

2zg6zxz.jpg

• Like 4

Δεν μιλησα για αλλους, λεω για την συγκεκρινενη κοπελα. Αν ηξερες τα σημαδια που σχετιζονται με τα συνδρομα που ανεφερα πριν, τοτε δεν θα μιλαγες για περιπτωση τρολαρισματος.. Φαινεται αν καποιος σπαει πλακα ή αν οντως εχει καποιο προβλημα. Αποψη μου οτι λιγη ευαισθησια δεν βλαπτει.

(Εχοντας παρακολουθησει σχετικες διαλεξεις/σεμιναρια κ εχοντας συγγενη με καποιο συνδρομο, εχω αποκτησει την συγκεκριμενη ευαισθησια κ γι'αυτο ποσταρα. Τα τρολακια με διασκεδαζουν κι εμενα, η κοροιδια ατομων με καποιο προβλημα ομως οχι.)

το καταλαβαινω αλλα ειπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ηταν σοου για τα νουμερα δηλ να την πληρωσαν να κανει αυτο που εκανε.το βλεπω το σοου απ την αγγλια,οταν βγηκε και στοχος ηταν να γινει κωμικο και μετα να γινεται serious   .δηλ πολλοι διαγωνιζομενοι που ναι χαλια τους πληρωνουν για να φερονται ηλιθια στις οντισιον.   
τωρα αν πραματι ηταν αληθινο ενταξει τι να πεις.τα καναλια σκεφτονται νουμερα και λεφτα.δεν εχουν συνειδηση.

Δυνατός ειναι ο φιρ οφ δε νταρκ αλλα το απολυτο είδωλο την πιο αβάν γκαρντ προσωπικοτητα της ελλαδας τον μέγιστο σακη ρουβα του Πειραιά δεν τον φτανει ουτε για πλακα.

• Like 1

Την πέτυχα χθες στο δρόμο κοντά στο Λευκό Πύργο περίμενε παρέα για καφέ. Καμία σχέση με αυτό που έδειξε στην τιβι, απλά αγαθούλα/ελαφρόμυαλη. Τώρα αν αυτό σχετίζεται με σύνδρομο ποιος ξέρει.

Εγω πάντως βλέπω την Αραβανη και μετα ολες οι αλλες γυναίκες για καποιο λογο μου φαίνονται άσχημες. :P

Όμορφη είναι, αλλά και από τις πλέον κρυόκωλες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...