TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κάτι λείπει και νομίζω πως είναι η σιχαμερή κριτική του Θεοφάνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κάτι λείπει και νομίζω πως είναι η σιχαμερή κριτική του Θεοφάνους. Toυς μισούς στην κριτική επιτροπή ούτε που τους ήξερα, αποτυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτο θα βλεπουμε; μ αρεσει και του αντ1 γμτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Toυς μισούς στην κριτική επιτροπή ούτε που τους ήξερα, αποτυχία... Στραβωσα και εγώ λίγο με την κριτική επιτροπή. Ας ελπίσουμε ότι θα μας διαψεύσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτο θα βλεπουμε; μ αρεσει και του αντ1 γμτ αυτο εχει καλυτερη γκομενα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αφού έχει διαφημίσεις ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο πάμε πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Toυς μισούς στην κριτική επιτροπή ούτε που τους ήξερα Είσαι τίμιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 τα σουργελα ποτε βγαινουν να γελασουμε λιγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτο θα βλεπουμε; μ αρεσει και του αντ1 γμτ O Αντ1 δεν έχει Μαζώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 αυτο εχει καλυτερη γκομενα ομως Τον μαζω λες ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 τα σουργελα ποτε βγαινουν να γελασουμε λιγο?Θα έχει; Πάει χάλασε η τηλεόραση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δύσκολα ο κιθαρίστας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τον αυτοκτονησε τον Θηβαιο -3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Θέλω Σάκη Ρουβα του Πειραιά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτο θα βλεπουμε; μ αρεσει και του αντ1 γμτ Noμίζω ότι για την ώρα υπερτερεί το dance. Και πιο ωραίες παρουσίες οι διαγωνιζόμενες και πολύ καλύτερη η επιτροπή, ενώ είδα και μερικές πολύ καλές αντρικές παρουσίες, που ήταν έκπληξη για μένα. Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα... Στο x-factor, όσο είδα απ'το ζάπινγκ, χειρότερες φωνές απ'το σαρβάιβορ έχει, βαρετό μου φάνηκε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα