Προς το περιεχόμενο

The X-Factor Greece (2017)

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως αν και το παιχνιδι το βλεπω, <γιατι απο συνηθεια ειχα κολησει με το αγγλικο ,και μετα στο ελληνικο>,δε ξερω ο νεος κυκλος μου φενεται μια ανακυκλωση απο οπιο ταλεντ σοου εχει βγει ως τωρα

Δεν ειμαι ιδιετερα φαν και αυτων που βαλαν στη κριτικη επ εκτος απο ταμπτα που ναι εντυπωσιακη.Θα προτιμουσα θεοφανους απο μαζωνακη να πω την αληθεια..Και δεν αμφισβητω για τον στοκα,αλλα μου βγαζει την εικονα,πως οτι κριτικη να κανω εγω θα ναι σωστη,γιατι ειμαι ο μεγαλος μουσικος και ξερω...

Μετα, αυτα τα εκνευριστικα που λενε στους διαγωνιζωμενους,οτι δεν εχεις καλη φωνη η δεν εισαι ο καλυτερος,ενταξει βρισκεται ο αλλος στο αγχος και στη πιεση,και τον περνας,πρεπει να του λες οτι φωνητικα δε λεει; για να ξερει πως δεν εχει ευκαρια για τα φαιναλς;;;

Και μετα το κλασσικο μοτιβο.Ολοι να λενε κομματια τυπου ρεμου η εντεχνα,Βεβαια σε  αυτο,δε μπορεις να πεις κατι.Ελλαδα ειναι, αυτα θα πουνε,αλλα οπως ειπαν και κατι κοπελιτσες σε ενα γκρουπ,ποπ μουσικη δεν ειπαρχει,,αρα Συμφωνω σε αυτο...

ΚΑι το καλυτερο. Eιναι αποδεδιγμενο,πως κανεις δεν θα κανει καριερα σουπερ μετα απ αυτο.παρα μονο σε κατι μπουζουξιδικα μερικοι,Ειναι δυστηχως ο κανονας των ταλεντ σοους...

Σιγουρα ειναι κατι ενδιαφερον να το βλεπεις οταν δεν εχεις να δεις τιποτα αλλο και δε γουσταρεις μαγειρικες χωρους,και<<Λοστ>> καταστασεις.

Αλλα μια απ τα ιδια.Και φυσικα Στημενο του κερατα πιοι θα περασουν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις γραμμές λες; Περίπου το ίδιο έχει κ ο Βαρδης.

Όχι, αυτές τις έχει 2-3 χρόνια... Έκανε μια μαυρίλα τώρα στο δεξί του χέρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...