Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως απλά γράφεις για να γράψεις κάτι....

Πως ακριβώς σε κλέβουν παντού όλοι? Τα συνεργεία εξήγησα παραπάνω πως ακριβώς κλέβουν, ο ανταλλακτικατζής όμως πως ακριβώς σε κλέβει όταν πας και ζητάς πχ δισκόπλακες + τακάκια και σου ζητάει 55€?

Δεν μπορείς να μου μάθεις την δουλειά μου και ούτε θα σου πω λεπτομέρειες τέλος.

Βρες τα μόνος.

Είσαι απλά άσχετος στο κομμάτι αυτό, τα συνεργεία βγάζουν 100% κέρδος από οποιοδήποτε ανταλλακτικό :)

Εκεί είναι το ψωμι κορόιδο.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορείς να μου μάθεις την δουλειά μου και ούτε θα σου πω λεπτομέρειες τέλος.

Βρες τα μόνος.

Είσαι απλά άσχετος στο κομμάτι αυτό, τα συνεργεία βγάζουν 100% κέρδος από οποιοδήποτε ανταλλακτικό :)

Τουλαχιστον σε ανταλλακτικα φανοποιϊας μου το εχει πει φανοποιος οτι εχουν εκπτωση 30% απο την αντιπροσωπεια που παει στην τσεπη τους .

• Like 1
Δημοσ.

Τουλαχιστον σε ανταλλακτικα φανοποιϊας μου το εχει πει φανοποιος οτι εχουν εκπτωση 30% απο την αντιπροσωπεια που παει στην τσεπη τους .

Παραπάνω από 30% το 30% είναι το λιγότερο Γιάννη :) άμα σου πάρει ένα καπό δεύτερης κατηγορίας χτυπημένο θα του βγει 25 ευρώ.. Θα στο δώσει 100 ευρώ το λιγότερο... Τρελό κέρδος, όλοι αυτοί από 10 σπίτια έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο και αυτό! Με αποκαλείς άσχετο επαναλαμβάνοντας όσα ακριβώς έγραψα ήδη(δλδ πως τα συνεργεία κοιτάνε να σε φάνε από παντού)! Νάσαι καλά, με έκανες και γέλασα.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "κορόιδο" δεν νομίζω να μου ταιριάζει, στο συνεργείο πηγαίνω πάντα με τα δικά μου ανταλλακτικά, και πάντα ρωτάω το κόστος εργασίας πριν του πω φτιάχτο.

Δημοσ.

Ωραίο και αυτό! Με αποκαλείς άσχετο επαναλαμβάνοντας όσα ακριβώς έγραψα ήδη(δλδ πως τα συνεργεία κοιτάνε να σε φάνε από παντού)! Νάσαι καλά, με έκανες και γέλασα.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "κορόιδο" δεν νομίζω να μου ταιριάζει, στο συνεργείο πηγαίνω πάντα με τα δικά μου ανταλλακτικά, και πάντα ρωτάω το κόστος εργασίας πριν του πω φτιάχτο.

Και δικά σου να πας θα βρει τρόπο να σε φάει είτε εκείνη την φορά είτε την επόμενη..

Δημοσ.

Παραπάνω από 30% το 30% είναι το λιγότερο Γιάννη :) άμα σου πάρει ένα καπό δεύτερης κατηγορίας χτυπημένο θα του βγει 25 ευρώ.. Θα στο δώσει 100 ευρώ το λιγότερο... Τρελό κέρδος, όλοι αυτοί από 10 σπίτια έχουν.

Πριν χρονια ειχαν χτυπησει αμαξι και το πηγα σε συνεργειο και η ζημια που εβγαλε ηταν παραπανω απο οτι ειχε συμφωνησει ο πραγματογνωμονας .

Ειχα κανει την βλακεια και ειχα υπογρραψει θεωρημενη υπεθυνη δηλωση οτι αν η ζημια ηταν πιο μεγαλη θα την καλυπτα εγω .Μου ζηταγε καπου 300 ευρω τον πηρε τηλ ο ασφαλιστης και του ειπε οτι ετσι κι αλοιως τα ανταλλακτικα τα παιρνουν με εκπτωση . Δεν το αρνηθηκε αλλα ειπα οτι αυτα ηταν δικα τους .

Τελικα δεν του εδωσα ουτε ενα ευρω και σταματησε εκει .

Ο ασφαλιστης πιο σωστα μου ειχε πει για 30% εκπτωση που εχουν .

• Like 1
Δημοσ.

Πριν χρονια ειχαν χτυπησει αμαξι και το πηγα σε συνεργειο και η ζημια που εβγαλε ηταν παραπανω απο οτι ειχε συμφωνησει ο πραγματογνωμονας .

Ειχα κανει την βλακεια και ειχα υπογρραψει θεωρημενη υπεθυνη δηλωση οτι αν η ζημια ηταν πιο μεγαλη θα την καλυπτα εγω .Μου ζηταγε καπου 300 ευρω τον πηρε τηλ ο ασφαλιστης και του ειπε οτι ετσι κι αλοιως τα ανταλλακτικα τα παιρνουν με εκπτωση . Δεν το αρνηθηκε αλλα ειπα οτι αυτα ηταν δικα τους .

Τελικα δεν του εδωσα ουτε ενα ευρω και σταματησε εκει .

Ο ασφαλιστης πιο σωστα μου ειχε πει για 30% εκπτωση που εχουν .

Δεν μπορώ να πω παραπάνω παιδιά.. Πάντως βγάζουν πολλά απο παντου, σκέψου ότι ένα κινέζικο τακάκι το παίρνουν 9-12 ευρώ, φαντάσου πόσα βγάζουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχει σημασία....

Πριν κανά μήνα άλλαξα δισκόπλακες/τακάκια σετ (Πεζό 206), μάρκας brembo, με 110 ευρώ και απόδειξη.

Θεωρώ πως έδωσες πολλά ts, αλλά σε κατανοώ πλήρως μιας και όλοι λίγο-πολύ την έχουμε πατήσει.  :-)

Δημοσ.

Αν έχει σημασία....

Πριν κανά μήνα άλλαξα δισκόπλακες/τακάκια σετ (Πεζό 206), μάρκας brembo, με 110 ευρώ και απόδειξη.

Θεωρώ πως έδωσες πολλά ts, αλλά σε κατανοώ πλήρως μιας και όλοι λίγο-πολύ την έχουμε πατήσει. :-)

Η εργασία για δισκόπλακες κ τακάκια είναι κάνα 40-60 ευρώ σε άγνωστο συνεργείο... Σε γνωστό 30. Φυσικά αν θέλει σου λέει και 80 για εργασία είναι ανάλογα τον μάστορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...