Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπα, είσαι φάουλ εδώ, ο μηχανικός υποτίθεται ότι κάνει άλλη δουλειά και όχι εμπόριο ανταλλακτικών.

Αυτός που πουλάει ανταλλακτικά σου προσφέρει δισκόπλακες με κάποιο αντίτιμο, σου κόβει και νόμιμη απόδειξη για αυτές.

Ο μηχανικός σου προσφέρει εργασία με κάποιο αντίτιμο, σου κόβει και νόμιμη απόδειξη(εδώ γελάμε) για αυτή. Για ανταλλακτικά ΔΕΝ σου κόβει απόδειξη, άσχετα που του τα πλήρωσες ακριβότερα από όσο έχουν στην αγορά.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να διαπιστώσεις ποιος είναι αυτός που κλέβει.

Τώρα όποιος νομίζει ότι βγάζει λίγα ας ανεβάσει τις τιμές του ή ας αλλάξει επάγγελμα, δεν είναι δικαιολογία αυτή για να κλέβει.

Αναγκαστικά κλέβει ρε συ ο μηχανικός, εξάλλου υπάρχουν συνεργεία που κάνουν και εμποριο ανταλλακτικών :)
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναγκαστικά κλέβει ρε συ ο μηχανικός, εξάλλου υπάρχουν συνεργεία που κάνουν και εμποριο ανταλλακτικών :)

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το "αναγκαστικά κλέβει", για εξήγησε το μου λίγο. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Γιάννη, πως ακριβώς αναγκάστηκε ο μηχανικός να τον κλέψει? Του φάνηκαν λίγα τα 45€(μαύρα κιόλας) για μισή ώρα δουλειά, οπότε "αναγκάστηκε" να κλέψει άλλα 30€(μαύρα επίσης)? Και όλα αυτά επειδή ο ανταλλακτικατζής βγάζει "τρελό κέρδος" πουλώντας τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά λιανικώς 55€(με ΦΠΑ)?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το "αναγκαστικά κλέβει", για εξήγησε το μου λίγο. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Γιάννη, πως ακριβώς αναγκάστηκε ο μηχανικός να τον κλέψει? Του φάνηκαν λίγα τα 45€(μαύρα κιόλας) για μισή ώρα δουλειά, οπότε "αναγκάστηκε" να κλέψει άλλα 30€(μαύρα επίσης)? Και όλα αυτά επειδή ο ανταλλακτικατζής βγάζει "τρελό κέρδος" πουλώντας τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά λιανικώς 55€(με ΦΠΑ)?

Αμα ήσουν της δουλειας θα το είχες καταλάβει :)

Δημοσ.

Μάλλον "της κλεψιάς" ήθελες να γράψεις

Λες και δεν τα ξέρεις.. Παντού όλοι σε κλέβουν όλοι

Δημοσ.

Αν οι δισκοπλακες εκαναν 32 ευρω και οι δυο http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html ο φανοποιος προφανως τις πηρε πιο κατω σαν επαγγελματιας .Δεν ξερω αν ειναι και ο ΦΠΑ μεσα.

Οποτε το να μου τις πουλησει σαν ανταλλακτικο 50 το θεωρω πολλα.

Δημοσ.

Αν οι δισκοπλακες εκαναν 32 ευρω και οι δυο http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html ο φανοποιος προφανως τις πηρε πιο κατω σαν επαγγελματιας .Δεν ξερω αν ειναι και ο ΦΠΑ μεσα.

Οι μηχανικοί θέλουν να βγάζουν από παντού τα έχουμε πει αυτά Γιάννη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν οι δισκοπλακες εκαναν 32 ευρω και οι δυο http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html ο φανοποιος προφανως τις πηρε πιο κατω σαν επαγγελματιας .Δεν ξερω αν ειναι και ο ΦΠΑ μεσα.

Γιαννη τωρα εγινε. Δεν αλλαζει. Παντως εγω σε audi TT θα εβαζα καλες δισκοπλακες και μαλακα τακακια. Τα σκληρα μπορει να μην τρωγονται ευκολα αλλα κανουν δοντι στις δισκοπλακες.

Τωρα δεν μπορεις να του πεις τις βρηκα τοσα. Ελεύθερη αγορα εχουμε, αφου σε πηρε τηλεφωνο και σε ενημερωσε επρεπε ή να τον πεις περιμενε να ερθω μα το δω, ή θα σε φερω εγω δικα μου ή μην το κανεις αν πρωτα δεν μου πεις τιμη ανταλλακτικων/εργασιων.

Τωρα θεωρουνται μεταχειρησμενες

• Like 1
Δημοσ.

Ίδια τιμή παίρνει συνήθως και ο ιδιώτης και ο μηχανικός μικρες Διάφορες .απλα του έκοψε απόδειξη και θα πάρει πίσω το φπα

Δημοσ.

Ίδια τιμή παίρνει συνήθως και ο ιδιώτης και ο μηχανικός μικρες Διάφορες .απλα του έκοψε απόδειξη και θα πάρει πίσω το φπα

Aποκλειεται.

Στα ανταλλακτικα και στα λιπαντικα υπαρχει μεγαλο περιθωριο κερδους.

Το λιγοτερο που θα εχει παρει αυτος με το συνεργειο ειναι ενα 20% εκπτωση.

Εγω τις περισσοτερες φορες 

Δημοσ.

Γιαννη τωρα εγινε. Δεν αλλαζει. Παντως εγω σε audi TT θα εβαζα καλες δισκοπλακες και μαλακα τακακια. Τα σκληρα μπορει να μην τρωγονται ευκολα αλλα κανουν δοντι στις δισκοπλακες.

Τωρα δεν μπορεις να του πεις τις βρηκα τοσα. Ελεύθερη αγορα εχουμε, αφου σε πηρε τηλεφωνο και σε ενημερωσε επρεπε ή να τον πεις περιμενε να ερθω μα το δω, ή θα σε φερω εγω δικα μου ή μην το κανεις αν πρωτα δεν μου πεις τιμη ανταλλακτικων/εργασιων.

Τωρα θεωρουνται μεταχειρησμενες

Ουτε τον χρονο ειχα φιλε μου ουτε τις γνωσεις και πιθανη ασυμβατοτητα να ηταν προβλημα.Οπως λες τωρα ...εγινε.

Δημοσ.

παντου τα ιδια κανουνε, και να παρεις τα ανταλλακτικα και να πας απο εκει να στα περασουν θα  σου πουνε +50% πανω τα περαστικα απο οτι αν τα αγοραζαν αυτοι. 

2 φιλτρα καμπινας απο το συνεργειο 15€ 

απο το μαγαζι με ανταλλατικα 7 ευρω με αποδειξη. 

περασμα σε 1 λεπτο. 

Και κατι αλλο, το κιτ υγραεριου BRC μου βγηκε 850€ χωρις κτεο. 

αποδειξη αγορας του κιτ στα 320€ . Τα υπολοιπα 530€ ειναι το "μεροκαματο" του συνεργειου? Πληρωνουν κατι αυτοι σε χαρτια  κλπ ; 

• Like 1
Δημοσ.

Λες και δεν τα ξέρεις.. Παντού όλοι σε κλέβουν όλοι

Μου φαίνεται πως απλά γράφεις για να γράψεις κάτι....

Πως ακριβώς σε κλέβουν παντού όλοι? Τα συνεργεία εξήγησα παραπάνω πως ακριβώς κλέβουν, ο ανταλλακτικατζής όμως πως ακριβώς σε κλέβει όταν πας και ζητάς πχ δισκόπλακες + τακάκια και σου ζητάει 55€?

• Like 1
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι ο μηχανικός σε χρεώνει ήδη για την εργασία. Αν είναι από κάθε ανταλλακτικό να παίρνει και μια 100% αύξηση τιμής αστα να πάνε.

• Like 2
Δημοσ.

παντου τα ιδια κανουνε, και να παρεις τα ανταλλακτικα και να πας απο εκει να στα περασουν θα  σου πουνε +50% πανω τα περαστικα απο οτι αν τα αγοραζαν αυτοι.

Όχι φίλε μου, δεν κάνουν όλοι τα ίδια, υπάρχουν αυτοί που κοιτάνε να σε κλέψουν όπως μπορούν, όπως υπάρχουν και τίμιοι. Οι τελευταίοι τη στιγμή της πληρωμής σου δίνουν τις αποδείξεις των ανταλλακτικών, και σε χρεώνουν ότι ακριβώς γράφουν.

Όσο για αυτό που λες, τα συνεργεία που πηγαίνω εγώ χρεώνουν τα ίδια εργατικά άσχετα αν τα ανταλλακτικά τα πηγαίνεις εσύ ή στα αγοράζουν αυτοί. Αν δω ότι κάποιος μου ζητήσει περισσότερα όταν τα ανταλλακτικά είναι δικά μου, ή έστω αν τον δω να στραβομουτσουνιάζει όταν του το λέω, απλά δεν ξαναπατάω. Ο τίμιος ίσα ίσα που θα χαρεί επειδή θα γλιτώσει τη φασαρία να ασχοληθεί αυτός με τα ανταλλακτικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...