Προς το περιεχόμενο

Κοστος service Audi TT

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οποτε λυθηκε και το μυστηριο με τις σιαγονες που ψαχνομουν και εγω και ακομα ενας φιλος πιο πανω... τελικά δισκους αλλαξε.

τα ανταλλακτικα καλη τιμή μου φαινονται (εως και πολυ φθηνες οι δισκοπλακες αμφιβαλοντας και για την ποιοτητα τους λιγο), στην τοποθετηση οντως λιγο σε δαγκωσε.

περιοχη ο μαστορας; εκανε καλη λαμαρινοδουλεια; γιατι εχω και εγω εναν προφυλακτηρα για βαφη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σας ευχαριστω...Οντως πρεπει να τσιμπαει σε εργασια γιατι ρωτησα για το δικο μου Honda CRV για ρυθμιση βαλβιδων επειδή εχω και υγραεριο και μου ειπε 60 ευρω ενώ άλλος που το ξερω 10ετιες 30 ευρω .

Ευτυχως τα ΤΤ (εχει και η κορη και ο γιος) με υγαρεριο δεν εχουν πρόβλημα γιατι είναι αυτορυθμιζομενες.

Για τις δισκοπλακες η τιμη είναι για κάθε μια ή δεξια και αριστερα ?

Όχι η τιμή είναι σετ λέει και για τις 2

Πάντως αυτό με τους προφυλακτήρες είναι Φιξ τιμή ε;

Πήγα και εγώ για τον πίσω και μου είπε 130€ (mazda 6 μοντέλο 2006 1800cc)

Εκεί παίζουν πιστεύω. Είχα ξαναρωτησει πιο παλιά με άλλο αμάξι (ford focus) ίδια τιμή πήρα,και φίλος με toyota rav του είπαν 120€

Η μόνη "φιξ" τιμή για προφυλακτήρα είναι αυτή που πληρώνουν οι ασφαλιστικές, κάπου 180€(άνευ ΦΠΑ), από κει και πέρα οι τιμές που χρεώνουν σε ιδιώτες πελάτες ποικίλουν. Εδώ επαρχία πάντως με λίγο ψάξιμο βρίσκεις και από 80€ ενώ σπάνια θα σου ζητήσουν πάνω από 150€.

οποτε λυθηκε και το μυστηριο με τις σιαγονες που ψαχνομουν και εγω και ακομα ενας φιλος πιο πανω... τελικά δισκους αλλαξε.

τα ανταλλακτικα καλη τιμή μου φαινονται (εως και πολυ φθηνες οι δισκοπλακες αμφιβαλοντας και για την ποιοτητα τους λιγο), στην τοποθετηση οντως λιγο σε δαγκωσε.

περιοχη ο μαστορας; εκανε καλη λαμαρινοδουλεια; γιατι εχω και εγω εναν προφυλακτηρα για βαφη

Στην γειτονια μου είναι στη Λυκόβρυση .Καλη δουλεια φαινεται .

Όχι η τιμή είναι σετ λέει και για τις 2

Αρα 50 ευρω κοστοε ακριβα είναι μιας και σαν επαγγελματιας μαλλον πιο κατω τις πηρε

• Like 1

Αυτά ειναι αναλυτικα τι εκανε

Οι κωδικοι λενε κατι ?

Εγώ προσωπικά Γιάννη αποφεύγω τα συνεργεία που τιμολογούν τις εργασίες τους με αυτό το τρόπο. Για να καταλάβεις, αν για να αλλάξει μόνο τακάκια χρειαζόταν πχ 20 λεπτά, για να αλλάξει και δίσκους θα του έπαιρνε συνολικά 25-30 λεπτά. Το λογικό θα ήταν να σε χρέωνε αντί για 20€ 25, βία 30.

Για τις τιμές των ανταλλακτικών δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν ξέρω τι έβαλε(δεν έχω ιδέα από κωδικούς).

Για την εργασία στα φρένα σου πήρε πάρα πολλά.

Για τον προφυλακτήρα πιστεύω πως η τιμή ήταν νορμάλ.

• Like 1

Όταν και οι δυο κανουν 32,40  ευρω και τις χρεωσε 50 και μαλλον τις πηρε πιο φτηνα καλη είναι η τιμη ?

γενικα για τα ανταλλακτικα οπως ειπα ηταν καλες οι τιμές για να στα χρεωσει συνεργειο, αν τα επαιρνες μονος σου και πηγαινες να στα περάσει σιγουρα θα ηταν αρκετα φθηνότερα...τα περαστικα σου παραχρέωσε, εμενα μου παιρνουν 15 για τα τακακια και 30-40 για τακακια-δισκοπλακες-αισθητηρες φθοράς σε εξειδικευμενο (μιλαω για εργατικα παντα, οι δισκοπλακες μου ξεπερνουν το κατοσταρικο το σετ σε μετρια/καλη μάρκα)

• Like 1

Κοίταξε Γιάννη εγώ χτύπησα στο google τους κωδικούς που είδα στη φωτό που έβαλες,και άνοιξα τον πρώτο στην κατάταξη που μπορεί να ήταν ο ποιο φθηνός.Εμένα ένας φίλος με συνεργείο μου ζήτησε την άδεια,πήρε τηλ.στην Ιαπωνική και ρώτησε πόσο κάνουν τα τακάκια.Μου είπε έχουν τόσο πήγαινε αγόρασε τα και έλα να στα περάσω.Μου ζήτησε 20€ για την εργασία του.Τώρα αυτό δεν ξέρω την σχέση σου με το συνεργείο που πήγες αν θα μπορούσες να το κάνεις,αλλά θέλει και χρόνο να πας να τα αγοράσεις κτλ.Ρώτα και μας εδώ τους παντογνώστες να σου πούμε χαχαχα.Παράτα τα ρολόγια τα καλώδια και τα ρεύματα να ψάξεις να γλιτώσεις χρήματα.Πλάκα κάνω έτσι?

Το θέμα είναι να έκανε καλή δουλειά και θα φανεί στην πορεία η αντοχή τους.

• Like 1

Κοίταξε Γιάννη εγώ χτύπησα στο google τους κωδικούς που είδα στη φωτό που έβαλες,και άνοιξα τον πρώτο στην κατάταξη που μπορεί να ήταν ο ποιο φθηνός.Εμένα ένας φίλος με συνεργείο μου ζήτησε την άδεια,πήρε τηλ.στην Ιαπωνική και ρώτησε πόσο κάνουν τα τακάκια.Μου είπε έχουν τόσο πήγαινε αγόρασε τα και έλα να στα περάσω.Μου ζήτησε 20€ για την εργασία του.Τώρα αυτό δεν ξέρω την σχέση σου με το συνεργείο που πήγες αν θα μπορούσες να το κάνεις,αλλά θέλει και χρόνο να πας να τα αγοράσεις κτλ.Ρώτα και μας εδώ τους παντογνώστες να σου πούμε χαχαχα.Παράτα τα ρολόγια τα καλώδια και τα ρεύματα να ψάξεις να γλιτώσεις χρήματα.Πλάκα κάνω έτσι?

Το θέμα είναι να έκανε καλή δουλειά και θα φανεί στην πορεία η αντοχή τους.

Ετσι ειναι φιλε μου .Και το ψαξιμο και η πιθαντητα ασυμβαττητας εχουν το κοστος τους.

50 ευρω και οι δυο δισκοπλακες?....τι εβαλε vfgwerkfuewn ?

Λιγα post πιο πανω  ενας φιλος λεει για αυτες με βασει τον κωδικο που γραφει στο χαρτι που μας εδωσε.

http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html

Αυτες που λες τι ειναι ?

50 ευρω και οι δυο δισκοπλακες?....τι εβαλε vfgwerkfuewn ?

Μια χαρά τιμή, ο εισαγωγέας πουλάει 20 ευρώ, ο έμπορος 35 και το συνεργείο 50.

Δηλαδή τσάμπα να τα δίνουν;

Από τους 3 τα λιγότερα τα βγάζει ο εισαγωγέας ο οποίος όμως ποντάρει στην καταναλωση, ο έμπορος χωρίς να κουνήσει το δάχτυλο του βγάζει τρελό κέρδος και αυτός που την πληρώνει δηλαδή κάνει όλη την δουλειά στην ουσία είναι ο μηχανικός,αν το θεωρείς τόσο εύκολο να το φτιάχνεις εσύ μόνος σου.

Ποσο ειναι η νορμαλ χρεωση εργασιας για αλλαγη μονο λαδια κ φιλτρα?

Δεν υπάρχει νορμάλ, παίζει ρόλο το συνεργείο η περιοχή και αν ξέρεις τον μάστορα η όχι.

Ενδεικτικά λαδια και φίλτρα μου αλλάζει γνωστός με 10 ευρώ, τακάκια με 20.

Μια χαρά τιμή, ο εισαγωγέας πουλάει 20 ευρώ, ο έμπορος 35 και το συνεργείο 50.

Δηλαδή τσάμπα να τα δίνουν;

Από τους 3 τα λιγότερα τα βγάζει ο εισαγωγέας ο οποίος όμως ποντάρει στην καταναλωση, ο έμπορος χωρίς να κουνήσει το δάχτυλο του βγάζει τρελό κέρδος και αυτός που την πληρώνει δηλαδή κάνει όλη την δουλειά στην ουσία είναι ο μηχανικός,αν το θεωρείς τόσο εύκολο να το φτιάχνεις εσύ μόνος σου.

Όπα, είσαι φάουλ εδώ, ο μηχανικός υποτίθεται ότι κάνει άλλη δουλειά και όχι εμπόριο ανταλλακτικών.

Αυτός που πουλάει ανταλλακτικά σου προσφέρει δισκόπλακες με κάποιο αντίτιμο, σου κόβει και νόμιμη απόδειξη για αυτές.

Ο μηχανικός σου προσφέρει εργασία με κάποιο αντίτιμο, σου κόβει και νόμιμη απόδειξη(εδώ γελάμε) για αυτή. Για ανταλλακτικά ΔΕΝ σου κόβει απόδειξη, άσχετα που του τα πλήρωσες ακριβότερα από όσο έχουν στην αγορά.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να διαπιστώσεις ποιος είναι αυτός που κλέβει.

Τώρα όποιος νομίζει ότι βγάζει λίγα ας ανεβάσει τις τιμές του ή ας αλλάξει επάγγελμα, δεν είναι δικαιολογία αυτή για να κλέβει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...