Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μεχρι τωρα εκανα αλλου το service στο ΤΤ της κορης μου που ειναι του 1999 αλλα επειδη το πηγα για βαψιμο πισω προφυλακτηρα (ξεφλουδισμα λογω χρονων) ο μαστορας εχει και συνεργειο και μου ειπε οτι ηθελαν αλλαγμα τα πισω τακακια και οι σιαγωνες . Βαψιμο προφυλακτηρα 120 ευρω Τακακια με την τοποθετηση 50 ευρω Σιαγωνες με την τοποθετηση 75 ευρω Χωρις αποδειξη . Πολλα ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Πάντως αυτό με τους προφυλακτήρες είναι Φιξ τιμή ε; Πήγα και εγώ για τον πίσω και μου είπε 130€ (mazda 6 μοντέλο 2006 1800cc) Εκεί παίζουν πιστεύω. Είχα ξαναρωτησει πιο παλιά με άλλο αμάξι (ford focus) ίδια τιμή πήρα,και φίλος με toyota rav του είπαν 120€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 μηπως ειναι audi 80 και οχι ττ? χχχ το ττ εχει δισκοφρενα μπρος πισω . μηπως αλλαξε κατι αλλο ?σιαγωνες εχουν τα ταμπουρα οι τιμες χωρις αποδειξη για τα 2 πρωτα ειναι πολλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Audi TT του 1999 ειναι 1800 κυβικα α180 ιπποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μεχρι τωρα εκανα αλλου το service στο ΤΤ της κορης μου που ειναι του 1999 αλλα επειδη το πηγα για βαψιμο πισω προφυλακτηρα (ξεφλουδισμα λογω χρονων) ο μαστορας εχει και συνεργειο και μου ειπε οτι ηθελαν αλλαγμα τα πισω τακακια και οι σιαγωνες . Βαψιμο προφυλακτηρα 120 ευρω Τακακια με την τοποθετηση 50 ευρω Σιαγωνες με την τοποθετηση 75 ευρω Χωρις αποδειξη . Πολλα ειναι ? Παρά πολλά, εκτός αν είναι μάρκα, γράψε λίγο μάρκα για τα τακάκια και τις σιαγόνες. Φαντάσου ένα απλό τακάκι κοστίζει 8-12 ευρώ στον έμπορο, άντε στο συνεργείο να πάει στα 20;;; 20 με την τιμή που είπες είναι τεράστια διαφορά, εκτός αν μιλάμε για καλή μάρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 το πηγες για βαψιμο και αλλαξε τακακια και σιαγωνες χωρις εντολη;και πως "επεσε" το ματι του εκει;μηπως επρεπε να αλλαξεις και συμπλεκτη,κανα συνεμπλοκ,κλπκλπ;;και μονο για αυτην την συμπεριφορα,ειναι φαουλ.το ττ του 2001 δεν εχει σιαγωνες για χειροφρενο.σιγουρεψου για το δικο σου.πιθανον να εχει,δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακας ο τυπος.πιθανον ομως και να ειναι.οι τιμες που σου ειπε,στις ειπε για να κανεις παζαρι και να κατεβει.δλδ ειναι αρκετα υψηλες για χωρις αποδειξη.για με αποδειξη βεβαια,ειναι πολυ χαμηλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγραψε στο βιβλιαρακι τι αλλαξε και μου τυπωσε και χαρτι με τα ανταλλακτικα .Θα το κοιτάξω το βραδυ γιατι είναι της κορης μου το αυτοκινητο .Με πηρε τηλεφωνο πριν τα αλαξει . Ισως κοιταξε για τακακια κλπ γιατι αναβε το λαμπακι του abs . Μου ειπε ότι θελει αλλαγμα η κεντρικη μοναδα αλλα πρωτα να το δει η Audi για σιγουρια γιατι κανει 1325 ευρω και δεν εχει εμπιστοσυνη σε μεταχειρισμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αυτά ειναι αναλυτικα τι εκανε Οι κωδικοι λενε κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 τα 45ε περαστικα για δισκους τακακια ειναι τσιμπημενα (ιδιως απο τη στιγμη που εφτιαξες κ προφυλακτηρα εκει) τακακια και δισκους εχει στις τιμες που σε χρεωσε αλλα εχει και στα μισα λεφτα το θεμα ειναι τι μαρκα εβαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγραψε στο βιβλιαρακι τι αλλαξε και μου τυπωσε και χαρτι με τα ανταλλακτικα .Θα το κοιτάξω το βραδυ γιατι είναι της κορης μου το αυτοκινητο .Με πηρε τηλεφωνο πριν τα αλαξει . Ισως κοιταξε για τακακια κλπ γιατι αναβε το λαμπακι του abs . Μου ειπε ότι θελει αλλαγμα η κεντρικη μοναδα αλλα πρωτα να το δει η Audi για σιγουρια γιατι κανει 1325 ευρω και δεν εχει εμπιστοσυνη σε μεταχειρισμένα . abs ποτέ μετ/νο ,πρόσφατα φίλος αλλαξε σέ suzuki swift 1.3 τού 2012 η 13(πολύ συνηθισμένο πρόβλημα σέ αυτό τό μοντέλο ) κ τού ειπε ο μάστορας, πού ειναι κ γαμπρός του κ πολλοί καλοί φίλοι μεταξύ τους ,μόνο καινούργιο γιά abs ,τό πλήρωσε γύρω στά 650 ευρώ τό abs οπότε γιά audi ακούγεται λογική η τιμή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 τα 45ε περαστικα για δισκους τακακια ειναι τσιμπημενα (ιδιως απο τη στιγμη που εφτιαξες κ προφυλακτηρα εκει) τακακια και δισκους εχει στις τιμες που σε χρεωσε αλλα εχει και στα μισα λεφτα το θεμα ειναι τι μαρκα εβαλε Από τους κωδικούς που εχει βγαζουμε καποια ακρη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τα τακάκια πίσω εντάξει τιμή.Από ιαπωνική στο tiguan μου τόσο κάνανε.Οι δισκόπλακες 50 και οι 2?Τόσο κάνει η μία.Για την εργασία τι να πω.Σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγαινα κάποτε το tiguan μου,για αλλαγή λαδιών,άλλη τιμή είχε η εργατοώρα για το polo άλλη για το golf άλλη για το tiguan άλλη για το touareg προς τα πάνω βέβαια. Από τους κωδικούς που εχει βγαζουμε καποια ακρη ? Εδώ είσαι για τις δισκόπλακες σε αναζήτηση του κωδικού 6547.00 http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html Και εδώ για τα τακάκια πίσω ένα από τα δύο γιατί γράφουν τον ίδιο κωδικό SKU: 26305 http://www.nikosparts.gr/portal/antallaktika/search?keyword=26305&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν σου έβαλε αυτά είναι οκ, απλά σε έπιασε λίγο στην εργασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τα τακάκια πίσω εντάξει τιμή.Από ιαπωνική στο tiguan μου τόσο κάνανε.Οι δισκόπλακες 50 και οι 2?Τόσο κάνει η μία.Για την εργασία τι να πω.Σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγαινα κάποτε το tiguan μου,για αλλαγή λαδιών,άλλη τιμή είχε η εργατοώρα για το polo άλλη για το golf άλλη για το tiguan άλλη για το touareg προς τα πάνω βέβαια. Εδώ είσαι για τις δισκόπλακες σε αναζήτηση του κωδικού 6547.00 http://www.autoflan.gr//set-diskoplakes-piso-remsa-6547-00.html Και εδώ για τα τακάκια πίσω ένα από τα δύο γιατί γράφουν τον ίδιο κωδικό SKU: 26305 http://www.nikosparts.gr/portal/antallaktika/search?keyword=26305&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Αν σου έβαλε αυτά είναι οκ, απλά σε έπιασε λίγο στην εργασία. Σας ευχαριστω...Οντως πρεπει να τσιμπαει σε εργασια γιατι ρωτησα για το δικο μου Honda CRV για ρυθμιση βαλβιδων επειδή εχω και υγραεριο και μου ειπε 60 ευρω ενώ άλλος που το ξερω 10ετιες 30 ευρω . Ευτυχως τα ΤΤ (εχει και η κορη και ο γιος) με υγαρεριο δεν εχουν πρόβλημα γιατι είναι αυτορυθμιζομενες. Για τις δισκοπλακες η τιμη είναι για κάθε μια ή δεξια και αριστερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Άντε και αν σε χρειαστούμε θα μας βοηθήσεις εσύ με τη ΔΕΗ χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα