Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι σωστα τα λεει .οποτε ενεργοποιησεις την προσφορα μεχρι 3/5 ισχυει για 5 ημερες.αρα μπορεις να την ενεργοποιησεις μεχρι 3/5.εγω την ενεργοποιησα σημερα 27/4 και τελειωνει 1/5 23.59

δεν το εχω δει πως δουλευει,αλλα στη σελιδα λεει 4 μερες.

Αν κανεις hotspot ομως;εχει κοφτη στο 1,5 gb;

99%.
το εκανα ενα διαστημα που δεν ειχα ιντερνετ σπιτι κ με εκοβε κατευθειαν. 
Δημοσ.

Αν κανεις hotspot ομως;εχει κοφτη στο 1,5 gb;

Δεν παιζει ρολο, τα δεδομενα περνανε παλι απο το κινητο σου.

Παντως δεν διαβασα στους ορους για κοφτη, αν οντως καποιος υπερβει το 1,5gb και πεσει η ταχυτητα, ας ενημερωσει.

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο, τα δεδομενα περνανε παλι απο το κινητο σου.

Οι εταιριες πολυ ανετα μπορουν να διακρινουν αν δημιουργεις traffic απο hotspot ή απο το ιδιο σου το κινητο και κατα συνέπεια να σε φιλτράρουν/περιορίσουν. Παντως Ελλάδα δεν εχει πάρει το αυτι μου ακομα για τετοια κολπα.

Δημοσ.

Άρχισαν πάντως να χρεώνουν και τις προσφορές πλέον! Οκ συμβολικό είναι το ποσό για 10gb αλλά παλιότερα μπορεί να τα δίνανε και δωρεάν εντελώς!

Δημοσ.

Πολύ έξυπνο να πηγαίνουμε στα καταστήματα κινητής και να τους υποδεικνύουμε τα λάθη στις προσφορές τους ώστε την επόμενη φορά να τα διορθώσουν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Άρχισαν πάντως να χρεώνουν και τις προσφορές πλέον! Οκ συμβολικό είναι το ποσό για 10gb αλλά παλιότερα μπορεί να τα δίνανε και δωρεάν εντελώς!

Εμενα παντως δεν μου μοιαζει καθολου συμβολικο. Για 4 μερες διαρκεια δεν ειναι "συμβολικο" ποσο τα 2 ευρω, εμενα ουτε "λιγα" δεν μου φαινονται. (μονο αν 1) δεν ειχα data και 2) εφευγα τριημερο αθροιστικα, θα ηταν καλη περιπτωση, συμβολικο παντως παλι δεν θα το ελεγα το διευρο)

• Like 2
Δημοσ.

παλιά πάντως δεν δίνανε 10GB απο οσο θυμάμαι... οποτε, τηρουμενων των αναλογιών ειναι καλά. Μακάρι και το καλοκαιρι να έχουμε ανάλογες προσφορες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εβαλα και στον τιτλο οτι η διαρκεια τους ειναι 4 ημερες, κατι που φαινοταν μονο μεσα στο θεμα.

Δημοσ.

Όταν βλέπεις τον ανταγωνισμό να σου δίνει δώρο 5gb τότε προφανώς δίνοντας σου 10gb επί πληρωμής πιο πολύ είναι ένα μέτρο και να βγάλουν χρήμα και να μην τους κραξουν.

Ολόκληρο Πάσχα πάλι δε δώσανε τίποτα. Απλά τσιπηδες οι τύποι... πολιτική ανταγωνισμου από τα lidl.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι υπάρχει πολιτική ορθης χρήσης, το έχω πάθει αρκετές φορές με τις "προσφορές" της CU. Δεν θυμάμαι ακριβώς στα πόσα mb επερχεται κοφτης (νομίζω κοντά στο 1,5Giga) και επακολουθο σερφαρισμα με ταχυτητες 2G, το καινοτόμο είναι ότι αυτή τη φορά ζητάνε και 2 ευρώ επιπλέον για 4 ημέρες. Ας μην γελιομαστε, τα δωρεάν giga που δίνουν είναι μη αξιοποιησιμα από ένα μέσο χρήστη (i.e απλό σερφαρισμα, αντε και κάνα βίντεο στον Σωλήνα), άρα στην ουσία πληρώνεις αρκετά παραπάνω για τα mb που θα χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

μαρκετινγκ ειναι,οχι προσφορα.

σαν κατι <<προσφορες¨>> που σου λεει βαλε 20 ευρω για να παρεις το ταδε δωρο,η κατι παρομοιο με αυτα τα 10G οπως χρονο που δεν προλαβαινεις να αξιοποιησεις .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...