Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καρτοκινητή vodafone είναι το a la carte η κάτι άλλο?Σου ήρθε μήνυμα?πως το έμαθες?

ναι ειναι η καρτοκινητη vodafone.! το δοκιμασα απλα δεν ξερω εαν ισχυει και για cu.απλα στειλε Ν στο 1339.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ts.Το ενεργοποίησα και εγώ.Μας άφησαν οι τσίπηδες όλο το Πάσχα χωρίς δωράκι,και τώρα για 4 μέρες 10gb!!! με 2€.Για να το καταναλώσουμε πρέπει να είμαστε 4 24ωρα ξύπνιοι στο ίντερνετ χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ ts.Το ενεργοποίησα και εγώ.Μας άφησαν οι τσίπηδες όλο το Πάσχα χωρίς δωράκι,και τώρα για 4 μέρες 10gb!!! με 2€.Για να το καταναλώσουμε πρέπει να είμαστε 4 24ωρα ξύπνιοι στο ίντερνετ χαχαχα

προσοχη εχει κοφτη στο 1,5 gb αρα  στην ουσια ειναι 6gb για 4 ημερες......το ενεργοποιησες σε cu η vodafone alacarte?

Δημοσ.

vodafone καρτοκινητή.Τι κόφτη kawasaki zzr 1400 είναι?μας κλέβουν 4gb δηλαδή?

κατα καποιον τροπο...στο καρτοκινητο μετα τα 1,5gb καταναλωση την ημερα μπαινει κοφτης στην ταχυτητα και ειναι σαν να μην εχεις internet μεχρι το πρωι στις 4.

Δημοσ.

Οποτε ειναι 6 τα giga και οχι 10..σωστα?

Διορθωση για να μην αδικουμε την vodafone 5 ειναι οι ημερες (ληξη 1/5) αρα 5χ1,5=7,5gb

Δημοσ.

3/5 λεει με 4 ημερες απο την ενεργοποιηση.

μιλαμε για οτι να'ναι προσφορα..

οχι σωστα τα λεει .οποτε ενεργοποιησεις την προσφορα μεχρι 3/5 ισχυει για 5 ημερες.αρα μπορεις να την ενεργοποιησεις μεχρι 3/5.εγω την ενεργοποιησα σημερα 27/4 και τελειωνει 1/5 23.59

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...