lokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Γεια σας έχω δύο οθόνες laptop 15'' με λίγες γρατσουνιές όχι με βάθος. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει και ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να αφαιρεθούν οι γρατσουνιές όσο γίνετε το δυνατόν.
nikos903 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δοκίμασε να βάλεις displex, πουλάνε και εδώ έχει και στο ebay. 1
lokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτή η αλοιφή δεν είναι μόνο για οθόνες κινητών?
nikos903 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Σε οθόνες κινητών δεν την έχω δοκιμάσει, σε λάπτοπ την έχω περάσει πάντως και κάνει δουλειά.
Avatar_GR Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Άσχετο, αλλά για το τζάμι αυτοκινήτου κάνει τίποτα;
lokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Πως την βάζουμε αυτή την αλοιφή φίλε μου? Τοπικά πάνω στην γρατσουνιά και χαϊδεύουμε με το δάχτυλό μας? Ή σε ολόκληρη την οθόνη?
nikos903 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτό πάει και γεμίζει την ρωγμή για να μην φαίνεται, δεν κολλάει ούτε τίποτα απο όσο ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω ποτέ βέβαια μετά την εφαρμογή για να δω τι κάνει μέσα... Για αμάξι θες άλλα πράγματα Απο όσο είδα παίζουν διάφορα αλλά αν είναι βαθιά η ρωγμή καλύτερα πήγαινε να βάλουν τίποτα σε κανένα εξειδικευμένο μαγαζί μην ανοίξει στο μέλλον και σπάσει πιο πολύ Πως την βάζουμε αυτή την αλοιφή φίλε μου? Τοπικά πάνω στην γρατσουνιά και χαϊδεύουμε με το δάχτυλό μας? Ή σε ολόκληρη την οθόνη? Έχει πανάκι, βάζεις λίγο στο πανάκι και τρίβεις κυκλικά, μετά όταν δεις και φύγει καθαρίζεις δίπλα και πρέπει να είσαι κομπλέ.
lokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Διάβασα στο ίντερνετ για βαζελίνη κάτι παρόμοιο πως με βαζελίνη γεμίζεις την ρωγμή κ το αφήνεις έτσι ισχύει κάτι τέτοιο? έχεις δοκιμάσει?
nikos903 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό... Μια ζωή dipslex βάζω Κάπου είχα δει και κάτι που έτριβες στην γρατσουνιά σαν σφουγγάρι αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται
keravnos21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν είναι βαθιες οι γρατζουνιες μην περιμενεις να δεις διαφορα, αυτά τα προιοντα είναι για επιφανειακες γρατζουνιες κυριως. 1
lokas Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το θέμα παιδιά είναι να μην αλλάξει μετά το σημείο που θα έχει περαστεί με την αλοιφή μην είναι πιο θολό ή πιο καθαρό,φωτεινό ακόμη και να μην φύγει η γρατσουνιά τουλάχιστον μην την κάνω χειρότερα την οθόνη σε εκείνο το σημείο.
poihths Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 εβαλα εγω displex αλλα δεν ειδα διαφορα ! βαζελίνη έβαλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα