TechIt Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας! Σήμερα μου ήρθε το xiaomi redmi 4. Όμως η συσκευασία δν είχε ευρωπαϊκό ανταπτορα και έτσι αναγκάστηκα να το βάλω να φορτίσει με έναν δικό μου φορτιστη. Για κάποιο λόγο όμως το κινητό αντί να φορτίσει σπαταλούσε μπαταρία. Εγώ το είχα αφήσει για κάνα ώρα στην μπριζα χωρίς να το πειράξω αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος γιατί γίνετε αυτό και πως να το λύσω? Θα εκτιμούσα εάν με βοηθουσατε. Ευχαριστώ
panos- Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το καλώδιο μπήκε σίγουρα καλά; Δοκίμασε με άλλο καλώδιο μήπως δεν κάνει καλή επαφή και μπαινει όποτε θέλει.
saruman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας! Σήμερα μου ήρθε το xiaomi redmi 4. Όμως η συσκευασία δν είχε ευρωπαϊκό ανταπτορα και έτσι αναγκάστηκα να το βάλω να φορτίσει με έναν δικό μου φορτιστη. Για κάποιο λόγο όμως το κινητό αντί να φορτίσει σπαταλούσε μπαταρία. Εγώ το είχα αφήσει για κάνα ώρα στην μπριζα χωρίς να το πειράξω αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος γιατί γίνετε αυτό και πως να το λύσω? Θα εκτιμούσα εάν με βοηθουσατε. Ευχαριστώ Θα πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και θα πάρεις ADAPTOR ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ & ΣΟΥΚΟ ΦΙΣ ΣΕ ΔΙΠΟΛΙΚΟ και θα το βάλεις στον φορτιστή του Xiaomi 1
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πέρα απο το adaptoraki που θα το χρειαστείς επιβεβαιωσε οτι εχεις βαλει σωστά το καλώδιο και οτι ο φορτιστής-καλώδιο δουλευουν σωστά Για το δευτερο μπορεις να το δοκιμάσεις σε αλλο κινητό και για το πρώτο δες την παρακατω φωτογραφία ποσο μεσα ειναι το βυσμα του καλωδιου. Αν ο φορτιστής σου (ο αντικαταστατης) ειναι 5V/2A και δεν υπάρχει καποιο προβλημα με καλωδια και συνδεσμολογία τοτε ίσως υπαρχει προβλημα με το κινητο (τυχαίνει) και θελει ελεγχο απο service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα