djagoustino Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 παιδια καλησπερα,υπαρχει περιπτωση απο τις αγοραπωλησιες που γινονται εδω στο insomnia να υπαρξει εξαπατηση και να φαγωθουν χρηματα?? Αν ναι μπορει να μου δωσει καποιος συμβουλη τι μελλει γενεσθαι???
saruman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Υπάρχουν και πολλές φορές μάλιστα. Αν γίνει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει γυρισμος. Για να πάρεις , πρέπει να έχει αρκετές αξιολογήσεις(πάνω από 20)να είναι ενεργό μέλος αρκετό καιρό ,πάντα με αντικαταβολή και άνοιγμα πρώτου το πάρεις (αν είναι εφικτό)και αν μπορείς να το δεις εσύ από κοντά θα ήταν ακόμα καλύτερα.
djagoustino Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Αυριο θα ξεκινήσω διαδικασίες να σώσω τα λεφτά μου αν γίνεται γιατί πιστεύω ότι εξαπατήθηκα.
djagoustino Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ένας τύπος με το ψευδώνυμο menelphone εδώ στο forum πουλούσε ένα IPhone 7 128 550€.Ειπε ότι ήταν από Σαντορίνη και ότι το αντάλλασσε χέρι με χέρι.Εμενα για κακή μου τύχη ένας δικός μου άνθρωπος που ήταν εκεί έφευγε με αεροπλάνο σε 2 ώρες και δεν προλάβαινε να το πάρει το τηλ.Κανονισαμε να μου το στείλει με αντικαταβολή αλλά επειδή θα αργούσε να πάρει τα λεφτά του με παρακάλεσε να το κάνουμε μέσω τραπεζης.Ετσι και έγινε την Τεταρτη το πρωί.Μου ειπε θα το έστελνε εκείνη τη μέρα,εγώ μετά από πολλά μηνύματα που του άφησα στο φόρουμ μου απάντησε την Πέμπτη το πρωί Ότι λόγω δουλειάς δεν πρόλαβε και ότι θα το έστελνε μέχρι τη 1 το μεσημέρι.Δεν το έστειλε ποτέ και φυσικά δεν απάντησε στα επόμενα μηνύματα μου.Εχω μιλήσει με τραπεζικό και μου είπε ότι εφόσον έχω στοιχεία δικά του μπορώ να ακυρώσω την αλλαγή..Οψόμεθα!!!
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αυτός σίγουρα τα είχε ανάγκη εκεί που ήταν και στα έχει τραβήξει. Κάκος του τα έστειλες . Τραπεζικό λογαριασμό στέλνουμε εφόσον έχει τις προϋποθέσεις που σου είπα ποιο πάνω . Τώρα αυτός μπορεί να κάνει διακοπές ακόμα εκεί και να σου λέει ψέματα . Τώρα δυστυχώς μακάρι να κάνεις κάτι ,αν και λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα . Αυτός αν υπάρχει ακόμα σίγουρα θα έχει και άλλα προφίλ και θα κάνει αυτή την δουλειά . Μίλησε και με κάποιον Moderators από εδώ μπας και κάνουν κάτι .
djagoustino Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αστα φιλε φαρμακωμενος ειμαι,πρωτη φορα την παταω ετσι δεν μου εχει τυχει ποτε τετοιο πραγμα.Μαζεμενα λεφτα με πολυ κοπο να τα τρωει καποιος με τετοιο τροπο.Εστειλα μηνυμα σε καποιον απο τους moderators να δουμε τι θα γινει.Μιλησα και με την τραπεζα ειναι και απο εκει λιγο δυσκολα τα πραγματα.Τον εχω τσακωσει αυτον απο που ειναι τι κανει με τι ασχολειται τα παντα.Να δω πως θα βρω κανενα τηλεφωνο του.
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αφου εχεις καποια στοιχεία αν πας στην Αστυνομία !!
stelios18120 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Έπρεπε να την ψάξεις την δουλειά φίλε μου Δεν κάνουμε έτσι απλά κατάθεση χρήματα στον καθένα Πάντα κοιτάμε και την ψάχνουμε την δουλειά για να μην έχουμε τρεξίματα μετά.
star12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 και με αρεσει μετα που αλλοι θιγονται εδω μεσα αν πεις πρωτο κανονα ποτε καταθεση χρηματων ΣΕ ΤΕΤΙΑ ΠΟΣΑ σε αγνωστο. κανε μυνηση δεν ειπαρχει αλλη λυση.Oι μοντς δε μπορουν να κανουν τιποτα
dimips Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν μπορείς να του κάνεις και πολλά νομίζω δυστυχώς. Και οι μηνύσεις και τα δικάστηκα δεν ξέρω αν γίνονται κι αν θα έχουν βάση αλλά θα θέλουν κι αυτά αρκετά χρήματα. Η αστυνομία θα σου πει να κάνεις μήνυση μάλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα