Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την κοινότητα του insomnia,

Είμαι κάτοχος του λάπτοπ που αναφέρεται στον τίτλο. Πρόσφατα το αναβάθμισα με έναν 850 evo και με 8GB Ram από 4 που είχε κατά την αγορά. Μια και μου μπήκε το μικρόβιο της αναβάθμισης λέω να προχωρήσω σε αλλαγή μπαταρίας. Ψάχνοντας λιγάκι στο internet βρήκα κάποιες συμβατές μπαταρίες, αλλά θα ήθελα και την συμβουλή σας. Αρχικά να προχωρήσω σε αντικατάσταση μπαταρίας  ( η μαμά κρατάει περίπου 30 λεπτά με videakia ή ταινία ). Αν ναι να κοιτάξω για ίδια cells και mah ή για κάτι μεγαλύτερο ? Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα η μεγαλύτερη μπαταρία ? Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε και εσείς κάποια καλή εταιρία που να γνωρίζετε. Μέχρι στιγμής έχω στείλει 3-4 mails ( anker, agptek, cdw, green cell ) και έχει ανταποκριθεί μόνο η Green Cell παρουσιάζοντας μου αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Green-Cell-Extended-Series-Battery-for-Acer-Aspire-5750G-Laptop-8800mAh-/182518476334?ssPageName=STRK:MESE:IT

Σας ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Πάνω κάτω στην ίδια τιμή είναι. Το πρόβλημα μου είναι από τότε που το είχα αγοράσει είχα θεματάκι με την μπαταρία. Χωρίς τροφοδοσία κρατούσε περίπου 2 ώρες, βλέποντας ας πούμε μια ταινία. Με ελάχιστη χρήση κρατούσε παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανέβασε φωτογραφία με το μοντέλο της μπαταρίας , αν είναι 3 ή 4 cell λογικό να κρατάει τόσο , σε Acer φίλου μου που ήταν 8 cell η μπαταρία του , κράταγε πολύ περισσότερο αλλά τα έφτυσε μετά τα δυο χρόνια B)

post-151794-0-46520000-1495091651_thumb.jpg

Δημοσ.

Άρα να μείνω στην "standard" εεε ?

Υπάρχουν και των 9 cell οι οποίες θα είναι δυνατότερες από αυτή που έχεις τώρα

http://www.ebay.com/itm/7800mAh-AS10D3E-Battery-For-Acer-TravelMate-7740-4740-Series-BT-00607-125-9Cell-/272291368974?hash=item3f65d4900e:g:4xQAAOSwEjFXdJWA

απλά μπορείς να στείλεις mail στον πωλητή να σου επιβεβαιώσει πως κάνει για το μοντέλο σου η μπαταρία , κάνε ένα τηλέφωνο κι εδώ

ALMAN HELLAS ΕΠΕ

Αγίας Τριάδος 121

13673 Αχαρναί

801 500 2000 (Από σταθερό ΟΤΕ)

211 1984 086 (Από κινητό και παροχέα εκτός ΟΤΕ)

να τους ρωτήσεις αν δέχεται 9 cell το συγκεκριμένο μοντέλο B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...