arsenal Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, μια ζωή ασχολούμουν με το ποδόσφαιρο αλλα πάντα ήθελα μέσα μου να μάθω τένις παρόλο που σπάνια βλέπω αγώνες μόνο τελικούς. Πλέον όμως είμαι και 24 ετών, αξίζει; Οι προπονήσεις κτλ είναι ενδιαφέρουσες; δεν έχω ιδεα η μόνη ρακέτα που έχω πιάσει ειναι του πινγκ-πονγκ
kirileman Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Φίλε, το τέννις δεν είναι για λινάτσες, είναι για αρχόντους... Ξεκίνα. 3
linkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Σκορπιες σκεψεις. Εννοειται πως αξιζει, 24 εισαι, δεν σε πηραν και τα χρονια. Ο τεννιστας φτανει το peak του στα 28-29 οποτε εισαι καλα απο αποψης ηλικιας. Ε και ενταξει, δεν θα το πας και επαγγελματικα, να πας να μαθεις τεννις, να γυμναστεις, να καλοπερασεις. Οσο για τις προπονησεις, αμα ειναι ενδιαφερουσες, εξαρταται απο τον coach και την προπονηση που κανει. Κατα τα αλλα, το τεννις ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα και τεχνικα αθληματα που υπαρχουν και τα παντα κρινονται στην λεπτομερεια (βλ. hawkeye). Παιζω τεννις περιπου 20 χρονια και καθε φορα που παιζω, ολο και κατι καινουριο ανακαλυπτω/μαθαινω. Επισης, το γεγονος οτι εχεις επαφη με ρακετα ειναι πολυ καλο, ωστοσο το τεννις ειναι 60% footwork 40% handwork. Αυτο σημαινει οτι αμα δεν εισαι στο σωστο σημειο, την σωστη στιγμη, εχοντας την σωστη ισορροπια, οτι και να κανεις με την ρακετα το χτυπημα δεν θα βγει καλο. Επισης ειναι καλο το οτι παιζεις μπαλα και θα σε βοηθησει αλλα το hand eye coordination ειναι διαφορετικη υποθεση. Περι προπονησεων, βρες εναν καλο συλλογο με γκρουπακια μεχρι 4 ατομα ανα κορτ. Οτιδηποτε παραπανω δεν αξιζει. Εχω δει μαθημα με 12 ατομα σε ενα γκρουπ. Τραβουσα τα μαλλια μου. Γι αυτο βλεπεις ατομα που κανουν μαθηματα 3 χρονια και δεν μπορουν να παιξουν καθολου. Αν δεν θες να κανεις αυτο και μπορεις να διαθεσεις καποια λιγα χρηματα παραπανω, βρες καποιον να σου κανει ιδιαιτερα μαθηματα. Δεν σου λεω να βρεις τον θεο που χρεωνει 50 ευρω την ωρα, βρες καναν πιτσιρικα/φοιτητη που εχει καποια εμπειρια στο αθλημα να σου κανει ιδιαιτερα μαθηματακια. Με την κριση που παιζει δυστυχως, φανταζομαι θα μπορεις να βρεις καποιον με λιγα χρηματα. Αμα μπορεις να βρεις και καναν φιλο να παιζετε μαζι ακομα καλυτερα. Αμα κανεις μια ωριτσα με προπονητη και αλλη 1-2 με τον φιλο σου, θα δεις γρηγορη βελτιωση. Κατα τα αλλα, κλασικα στο τεννις (οπως και πολλα πραγματα στην ζωη) οσο περισσοτερο δουλεψεις, τοσο καλυτερος θα γινεις. Κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας να παιζει τεννις, ολοι εμαθαν και ολοι εσταξαν ιδρωτα για να μαθουν. Keep in mind, οπως προειπα, το τεννις ειναι πολυ δυσκολο αθλημα. Μπορεις να παιξεις 2-3 φορες, να παιζεις καλα και μετα να πας να παιξεις και να παιζεις χαλια. Μην απογοητευτεις. Αναλυεις τα λαθη σου και γινεσαι καλυτερος. Focus on the process, not the results. Στο youtube εχει πολλα καναλια με εξαιρετικες πληροφοριες απο σοβαρους γνωστες του τεννις αμα σε ενδιαφερει να δεις. Κλεινοντας (επιτελους), το τεννις μπορει να ειναι πολυ δυσκολο και απαιτητικο σωματικα και πνευματικα, ωστοσο ειναι και απιστευτα rewarding. Καλο ζεσταμα πριν και καλες διατασεις μετα, κυριως σε καρπο, αγκωνα, και it band. 7
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θες δασκαλο/α σιγουρα, και καλη φυσικη κατασταση. Αν δεν αθλεισαι καθολου και εισαι του καναπε αστο. Αλλιως ξεκινα. Γυναικα δαςκαλο προσελαβε με αντρα τεννις δεν μου αρεσει , εκτος αν αρεσει σε σενα
tak.inc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Υπάρχει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης μεσω συνδρομής για το Wimbledon εκτός απο την nova.
mrpink Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εδώ είμαστε τζαμπατζήδες φιλαράκι, δεν πληρώνουμε συνδρομές λολ Το δείχνει στο youtube, αν χαθεί το λινκ, ορ γουατέβα, ξαναγράψε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=Gnp3sKMEQxw
tzizzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 - Θέλεις..- Θέλω- ..Να σε μάθω tennis;- Θέλω πολύ- Γιατι σ' αρέσουν τα μπαλλάκια σαν πηδούν, έλα σε μένα να σε μάθω και κολπάκια, πως θα χτυπάς και πως θα παίζεις τα μπαλάκια- Ναι θέλω, θέλω να μάθω 1
Zus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Λοιπόν επειδή μένω Αργυρούπολη και εδώ δίπλα έχω κολυμβητήρια, στίβους και γήπεδο τένις, κάθε φορά που βγάζω το σκύλο βόλτα βλέπω λαό να παίζει τένις μέχρι τελικής πτώσεως και επειδή καλό το γυμναστήριο, καλό και το κολυμβητήριο, αλλά αν δεν έχεις σκοπό στο άθλημα καταντάει βαρετή η κατάσταση αλλά και επειδή έχουμε πάρει κιλά καθότι 35, σαν άσκηση αξίζει αντί κολύμβησης και γυμναστηρίου?
Sugizo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εάν λιώνεις 3-4 φορές την εβδομάδα ναι, αλλιώς Εάν παίζεις 2 ώρες το σ/κ για χαβαλέ όπως εγώ τότε δεν θα δεις καμία διαφορά υ.γ προσωπικά για εκγύμναση/αδυνάτισμα θα διάλεγα γυμναστήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα