Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μητρική να αγοράσω με hdmi θύρα και έναν καλό επεξεργαστή? 

Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν κουτί δίσκος τροφοδοτικό μνήμες τι χρήση θα κάνεις στον υπολογιστή και πόσα χρήματα διαθέτεις για μητρική και επεξεργαστή   

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι έχω όλα τα υπόλοιπα... Γενικά θα ήθελα μια καλή μητρική γύρω στα 100 ευρώ και έναν ανάλογο επεξεργαστή για να κάνω μια αναβάθμιση... Έχω δίσκους ssd κουτί και τροφοδοτικό... Επειδή είμαι λίγο άσχετος από αυτά έχω μπερδευτεί...

Δημοσ.

Ναι έχω όλα τα υπόλοιπα... Γενικά θα ήθελα μια καλή μητρική γύρω στα 100 ευρώ και έναν ανάλογο επεξεργαστή για να κάνω μια αναβάθμιση... Έχω δίσκους ssd κουτί και τροφοδοτικό... Επειδή είμαι λίγο άσχετος από αυτά έχω μπερδευτεί...

χρειάζεται και μνήμες παιχνίδια παίζεις 

Δημοσ.

Πόσα χρήματα διαθέτεις ?

Ποια είναι τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις?

Πχ. Ποια είναι η κάρτα γραφικών , το τροφοδοτικό , το κουτί, οι σκληροί κ.λ.π.

Δημοσ.

Πόσα χρήματα διαθέτεις ?

Ποια είναι τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις?

Πχ. Ποια είναι η κάρτα γραφικών , το τροφοδοτικό , το κουτί, οι σκληροί κ.λ.π.

Καταρχήν έχω το εξής τροφοδοτικό ΑLLIED Tech MODEL:SL-8 500BTX (MAX 500W), κάρτα γραφικών έχω την Asus EAH5450 και κουτί έχω το εξής https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/thelab.gr/uploads/monthly_06_2013/post-29799-1416077420,6131.jpg..... Εγώ σκέφτομαι να κάνω τον εξής συνδυασμό: 1) Asus Prime B350 Plus, 2) AMD Ryzen 5 1500X αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος....

Δημοσ.

Οι Ryzen είναι πολύ καλή επιλογή αλλά είναι λίγο ακριβοί ακόμα στην Ελλάδα. Αν περιμένεις λίγες εβδομάδες ακόμα πιστεύω θα τους βρίσκεις 15-20€ φθηνότερα από την τωρινή τιμή τους. Στα 220-230€ ο R5 1600 θα είναι το καλύτερο value for money.

Σε dual-core Intel θα πήγαινα μόνο στον G4560 με 60€ αν το budget είναι πολύ σφιχτό, διαφορετικά πας για Ryzen. Για εμένα ξεχνάς τους i3 και i5, δεν έχουν κανένα νόημα σαν αγορά καινούργιων πλέον.

Δημοσ.

Οι Ryzen είναι πολύ καλή επιλογή αλλά είναι λίγο ακριβοί ακόμα στην Ελλάδα. Αν περιμένεις λίγες εβδομάδες ακόμα πιστεύω θα τους βρίσκεις 15-20€ φθηνότερα από την τωρινή τιμή τους. Στα 220-230€ ο R5 1600 θα είναι το καλύτερο value for money.

Σε dual-core Intel θα πήγαινα μόνο στον G4560 με 60€ αν το budget είναι πολύ σφιχτό, διαφορετικά πας για Ryzen. Για εμένα ξεχνάς τους i3 και i5, δεν έχουν κανένα νόημα σαν αγορά καινούργιων πλέον.

Όντως οι ryzen είναι λίγο ακριβοί ακόμα.... Σκέφτομαι να πάρω σταδιακά τα διάφορα κομμάτια π.χ. πρώτα την μητρική μετά τον επεξεργαστή κτλ... Ακόμα είμαι στο ψάξιμο δεν έχω καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο.... Απλά θέλω να χτίσω έναν σχετικά καλό υπολογιστή για να μπορεί να κρατήσει κάποιο διάστημα...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για τίποτα. Το διώχνεις όπως είναι μην πάρεις στο χέρι τα parts .

Η καρτούλα είναι καλή μόνο για office. Αν θες να παίζεις παιχνίδια πρέπει να πάρεις κάτι άλλο.

Ανάλογα την ανάλυση και τα παιχνίδια που θες να παιξεις η τιμές κυμαίνονται από 140 - 280€

Μάζεψε κάποια χρήματα και πηγαινε σε R5 1600 , όχι 1500X , αν θες καλό επεξεργαστη.

μια AB350  μητρική στα 90-100€ είναι υπεραρκετή.

ένα επαρκές τροφοδοτικό σαν το XFX XT500 (50€)

και ανάλογα το ποσό που θα διαθέσεις κοιτάμε SSD, RAM, κάρτα γραφικών.

Την αγορά θα την κάνεις μονομιάς, μιας και αν πάρεις σήμερα έναν επεξεργαστή 200€ , μέχρι να αγοράσεις και το τελευταίο κομμάτι του συστήματος , οπότε να το βάλεις μπροστά, ο επεξεργαστής ίσως να έχει πέσει σε τιμή στα 150€ .....

Το ίδιο και τα άλλα κομμάτια. Οπότε την αγορά να την κάνεις μαζεμένη, εκτός από τίποτα SSD, RAM, Τροφοδοτικά , που αγοράζεις ΑΝ τα βρεις σε καμιά τρελή προσφορά !

• Like 2
Δημοσ.

Όπως σωστά γράφηκε θες και νέα τροφοδοτικό-κάρτα γραφικών. Οπότε κάνε υπομονή να βρεις και τα υπόλοιπα χρήματα για να κάνεις ένα σύστημα της προκοπής.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για τίποτα. Το διώχνεις όπως είναι μην πάρεις στο χέρι τα parts .

Η καρτούλα είναι καλή μόνο για office. Αν θες να παίζεις παιχνίδια πρέπει να πάρεις κάτι άλλο.

Ανάλογα την ανάλυση και τα παιχνίδια που θες να παιξεις η τιμές κυμαίνονται από 140 - 280€

Μάζεψε κάποια χρήματα και πηγαινε σε R5 1600 , όχι 1500X , αν θες καλό επεξεργαστη.

μια AB350  μητρική στα 90-100€ είναι υπεραρκετή.

ένα επαρκές τροφοδοτικό σαν το XFX XT500 (50€)

και ανάλογα το ποσό που θα διαθέσεις κοιτάμε SSD, RAM, κάρτα γραφικών.

Την αγορά θα την κάνεις μονομιάς, μιας και αν πάρεις σήμερα έναν επεξεργαστή 200€ , μέχρι να αγοράσεις και το τελευταίο κομμάτι του συστήματος , οπότε να το βάλεις μπροστά, ο επεξεργαστής ίσως να έχει πέσει σε τιμή στα 150€ .....

Το ίδιο και τα άλλα κομμάτια. Οπότε την αγορά να την κάνεις μαζεμένη, εκτός από τίποτα SSD, RAM, Τροφοδοτικά , που αγοράζεις ΑΝ τα βρεις σε καμιά τρελή προσφορά !

Από SSD έχω αυτούς τους 2 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81Q4yYrEaTL._SY355_.jpg Από πλευράς μνήμης σκέφτομαι να πάρω 2 RAM HYPERX HX426C15FB/8 8GB....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...