Προς το περιεχόμενο

DHL paket international

Benoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, conqueror06 είπε

Συγγνώμη για την νεκρανάσταση του τόπικ αλλά έχω απελπιστεί. Ενώ τα πακέτα με DHL Paket επί χρόνια μου έρχονταν με DHL Express (αναλάμβαναν αυτοί όταν έφτανε Ελλάδα), εδώ και 1 περίπου μήνα 4 συνεχόμενα πακέτα κατέληξαν στα ΕΛΤΑ Courier.

Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία να μου πει αν είναι μόνιμη αλλαγή αυτό?

Δυστυχώς κάθε φορά βλαστημάω με τα ΕΛΤΑ Courier καθώς ποτέ δεν τα φέρνουν ενώ το τηλέφωνό τους είναι μονίμως κατεβασμένο και σε εμαιλς δεν απαντάνε. 4 φορές έχω αναγκαστεί να χάσω 2 ώρες για να το πάρω από το κατάστημά τους αφού πρώτα μου βγήκε το λάδι μάταια να βρω κάποιο τρόπο επικοινωνίας...

Ναι εχουν συμφωνια μεταξυ τους και οταν "φουλαρει" η DHL τα δινει στα ΕΛΤΑ Κουριερ διοτι προτεραιοτητα της DHL ειναι τα Express πακετα να παραδωθουν σε 1 εργασιμη και να μη χασουν τις προθεσμιες στις ακριβες αποστολες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, Alexthekiller1993 είπε

Ναι εχουν συμφωνια μεταξυ τους και οταν "φουλαρει" η DHL τα δινει στα ΕΛΤΑ Κουριερ διοτι προτεραιοτητα της DHL ειναι τα Express πακετα να παραδωθουν σε 1 εργασιμη και να μη χασουν τις προθεσμιες στις ακριβες αποστολες.

Μάλιστα, το ίδιο καθεστώς που ίσχυε και το 2011. Από τότε είχε να μου πάει πακέτο DHL Paket στα ΕΛΤΑ (τότε είχε πάει κεντρικά ελτα) αντί για DHL Greece, ενδιάμεσα αυτά τα χρόνια είχα παραλάβει δεκάδες πακέτα με αυτή τη μέθοδο  και ήλπιζα ότι δεν γίνεται πλέον :) Γκαντεμιά.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Και σε μένα 2 δέματα με dhl, πήγα και τα πήρα ο ίδιος από τα elta courier (σιγά μη μου τα έφερναν)

Απίστευτο... Χρόνια είχε να πάει σε αυτούς πακέτο dhl paket. Πως αυτή η νεκρανάσταση, για κακή μας τύχη :)

Καλά το ότι δεν τα φέρνουν, πλέον έχει καταντήσει αηδία. Αλλά ακόμα πιο εξοργιστικό να τους παίρνω επί ώρες, σπαστά σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου επί 3 ημέρες και να μην απαντούν ούτε μία φορά. Είναι ένας από τους λόγους που επιλέγω οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός από αυτούς.

Πλέον με βλέπω να ζητάω άλλο τρόπο αποστολής από τη Γερμανία...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, επειδή επόμενες ημέρες θα μου σταλούν 2 πακέτα με DHL Paket, ξέρετε αν ακόμα τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ Courier ή έχει επανέλθει η παράδοση μέσω της DHL Ελλάδας? Πραγματικά το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ Courier όχι μόνο δεν κάνει καθόλου παραδόσεις αλλά έχει κλειστά επί εβδομάδες τόσο τα τηλέφωνα όσο και τα εμαιλ, δεν απαντάει σε κανέναν.....

Στις 7/12/2021 στις 9:20 ΠΜ, xphobus είπε

Έχει 5 μέρες που ακόμα πετάει το αεροπλάνο από Γερμανία έλεος , δεν έχω τύχει χειρότερη υπηρεσία και χρεώνουν και 15 ευρώ 

Και λίγες είναι. Εμένα μου έρχεται μίνιμουμ 7 ημέρες μετά και μου έχει φτάσει έως και... 25 ημέρες............ Πραγματικά ούτε για φτύσιμο αυτή η υπηρεσία πλέον. Και εγώ 14.99 πληρώνω μεταφορικά με DHL Paket.

Επεξ/σία από conqueror06

2 λεπτά πριν, conqueror06 είπε

ξέρετε αν ακόμα τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ Courier ή έχει επανέλθει η παράδωση μέσω της DHL Ελλάδας?

Και τα 2. Δύο δέματα παρέλαβα από κατάστημα ελτά κούριερ και ένα από western union. Η dhl μάλλον δεν ήρθε ποτέ απ' το σπίτι, ούτε χαρτάκι άφησε. Έπρεπε να πάρω μόνος μου τηλ στην dhl όπου και έμαθα ότι δεν με βρήκαν και το άφησαν σε κοντινό WU

• Like 1

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Και τα 2. Δύο δέματα παρέλαβα από κατάστημα ελτά κούριερ και ένα από western union. Η dhl μάλλον δεν ήρθε ποτέ απ' το σπίτι, ούτε χαρτάκι άφησε. Έπρεπε να πάρω μόνος μου τηλ στην dhl όπου και έμαθα ότι δεν με βρήκαν και το άφησαν σε κοντινό WU

Χμμμ παραμένει θέμα τύχης ακόμα λοιπόν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε κάνουμε το σταυρό μας να πέσει στο σωστό μέρος :) :) :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν μας λυπήθηκε ο Θεός, 2 DHL Paket και περνάνε και τα δύο στα ΕΛΤΑ Courier (τώρα ειδικά που είναι και εορταστική περίοδος ακούγεται λίγο απειλητικό). Σε κανένα δίμηνο βλέπω να τα παραλαμβάνω :) :) :) Βοήθειά μας

Επεξ/σία από conqueror06

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DHL packet = ELTA courier και ..υπομονή.   

Η DHL δινει προτεραιότητα στις DHL express αποστολές.  (τις οποιες παραδίδει τάχιστα)

Στις 7/12/2021 στις 9:20 ΠΜ, xphobus είπε

Έχει 5 μέρες που ακόμα πετάει το αεροπλάνο από Γερμανία έλεος , δεν έχω τύχει χειρότερη υπηρεσία και χρεώνουν και 15 ευρώ 

Συχνά, τα απλά DHL έρχονται οδικώς..... Φορτηγό

Ta express φορτώνονται σε αεροπλάνο

Πάντως αν ειναι να δινετε τόσα χρηματα για μεταφορική όταν παραγγέλνετε κάτι ρωτήστε εαν ο αποστολέας μπορεί να  στειλει το δέμα σας με UPS.  Ειναι πολύ πιο αξιόπιστη και γρήγορη στις παραδόσεις ενώ τα κόστη ειναι περιπου τα ιδια. Στην δουλεια που συνεργάζομαι στελνουμε σχεδον τα πάντα με αυτούς πλέον...

Η DHL εχει χαλάσει πολύ δυστυχώς..

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1

Το τρίτο δέμα που περίμενα με DHL Paket κατέληξε τελικά στη DHL Express Ελλάδας. Συνολικός απολογισμός 1 στα 3 λοιπόν αυτό το μήνα χαχαχα. Πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο που θα καταλήξει.

Ναι και εγώ πλέον από μία forwarding εταιρεία στη Γερμανία διαλέγω πάντα UPS, επιβεβαιώνω απόλυτα αυτό που λες. Παρόλο που είμαι επαρχία και η UPS δεν έχει γραφείο αλλά συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική, μου έρχονται τάχιστα και χωρίς κανένα παρατράγουδο, καθώς μάλλον μου έχει τύχει καλό φρανσάιζ Γενικής Ταχυδρομικής (έχω ακούσει τα χειρότερα για άλλα υποκαταστήματα αλλά εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία από αυτούς).

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια καταστήματα που έχουν ως μοναδική επιλογή το DHL Paket αλλιώς θα το απέφευγα εντελώς.

Ένα άλλο αρνητικό με τα ΕΛΤΑ Κούριερ είναι ότι σχεδόν πάντα παίζουν ποδόσφαιρο με τα δέματα, καθώς τα παραλαμβάνω σαν να πέρασαν από πυρηνική καταστροφή :) :) :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλή χρονιά μάγκες!

Από τις 31 Δεκεμβρίου έχει κολλήσει εκεί. Ξέρουμε αν θα το φέρει η DHL Express Ελλάδας; Ή να ετοιμάσω φανουρόπιτα για τα αγαπητά μας ΕΛΤΑ Courier;

dhl_troll.PNG

Εσένα εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ τουλάχιστον. Εμένα ακόμα τίποτα! Παρ'όλα αυτά, μου βγάζει πιο σύντομο forecast απ'το δικό σου. Ίσως τελικά να είμαι τυχερός και να το φέρει η

Estimated date of arrival at the post office

14 Jan 2022 - 21 Jan 2022, 7 - 14 days remaining

Τελωνείο εμένα δεν παίζει, η αγορά ήταν από warehouse Γερμανίας. Δεν είναι ότι έγινε ενδιάμεσος σταθμός ξαφνικά κλπ. Σε 11 μέρες έχω full refund από το Aliexpress αν δεν έχει έρθει. Κατά τα άλλα "7 day delivery" (βράστα Χαράλαμπε).

Για να δούμε.

ΥΓ. Η φάση είναι ότι με +30€ θα το έπαιρνα από ebay Γαλλίας με UPS. Αλλά πιάστηκα κορόιδο με το γαμω-Ali.

Εμένα είναι απευθείας αγορά από κατάστημα της Γερμανίας, καμία σχέση με aliexpress.

Και εμένα μου είπανε οτι σε 7 μέρες μάξιμουμ από την ημέρα αποστολής θα το έχω στο χέρι μου, αλλά μάλλον δεν είχαν υπολογίσει τον παράγοντα "ελληνικά ταχυδρομεία"..

Τότε πώς να μπλέξεις με τελωνεία; Αφού είναι από Γερμανία! Δεν έχουν πει ότι απαγορεύεται να περνάνε από τελωνείο προϊόντα που προέρχονται από άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τα ΕΛΤΑ παίρνουν δικές τους πρωτοβουλίες εδώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...