TheTourist098 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Να ρωτησω κατι ασχετο. DHL Economy που ειναι 7-10 μερες ερχεται με DHL Paket και ελτα; Η με κανονικη DHL πιο αργα και παραδοση απο την ιδια την DHL? Επειδη ενδιαφερομαι για ενα φιλτρο καμερας απο amazon.de μπηκα στο σαιτ του γερμανου πωλητη και λεει απλα 6.99 και εκτιμωμενη 16-27 Ιανουαριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexthekiller1993 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Να ελπιζω για Ιανουαριο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemarios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Στις 8/1/2021 στις 12:39 ΜΜ, mikemarios είπε Επιτέλους ξεκολλάμε παίδες!!! Εγώ παρέλαβα σήμερα μετά από 45 μέρες. Εύχομαι σύντομα και σε σας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 mikemarios καλώς το έλαβες φίλε και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πραγματικά εξαιρετικά μεγάλος ο χρόνος το θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε φτάσει 1,5 μήνα μετά για παράδοση από Γερμανία Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemarios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, stelaras1 είπε mikemarios καλώς το έλαβες φίλε και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πραγματικά εξαιρετικά μεγάλος ο χρόνος το θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε φτάσει 1,5 μήνα μετά για παράδοση από Γερμανία Ελλάδα Σ' ευχαριστώ. Είναι απαράδεκτο πράγματι αν και με δεδομένο την επικρατούσα κατάσταση θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μια σχετική κατανόηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και δικαιολογημένο γιατί πολλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει ώστε να μην συμβαίνουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις. Πάντως το προϊόν ήρθε σε άριστη κατάσταση. Εύχομαι καλές παραλαβές! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από mikemarios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigorischr_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Να ελπιζω για Ιανουαριο? 2η παραγγελία απο Γερμανία με DHL Paket στις 2/1/2020 και σημερα ηρθε Αθήνα. Από ότι κατάλαβα είναι φουλ τυχαίο ποια στελνόνται πρώτα... Καλή τύχη πάντως σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε!😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 και εμενα ειναι απο τις 22/12/20 στο Feucht Germany με dhl packet. υπαρχει ελπιδα να ερθει αμεσα? επισης ερχεται με απλο ελτα?η με την dhl στην Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Αντε μπηκε και το δικο μου Ελλαδα! Παραγγελια που εγινε 7 Δεκεμβριου 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franki28gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Επιβαιβεωνω και εγω οτι οι αποστολες που ειχανε κολλησει ( τελευταια ενημερωση 7-12-2020) πλεον ξεκολησανε.... οποτε παιδια υπομονη και ολοι θα παραλαβετε ( πρωτα ο θεος...) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mar1os13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα. DHL Express γίνεται παράδοση μέσω ΕΛΤΑ ή τα παραδίδει η ίδια η DHL; Κι επίσης ρε παίδια κάτι για παραδόσεις μετά από 2 μήνες βλέπω και τέτοια... εγώ 3/1 έκανα παραγγελία Γερμανία και σήμερα αναχώρησε η αποστολή από Αθήνα... καλό βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mar1os13 είπε Καλησπέρα ομάδα. DHL Express γίνεται παράδοση μέσω ΕΛΤΑ ή τα παραδίδει η ίδια η DHL; Κι επίσης ρε παίδια κάτι για παραδόσεις μετά από 2 μήνες βλέπω και τέτοια... εγώ 3/1 έκανα παραγγελία Γερμανία και σήμερα αναχώρησε η αποστολή από Αθήνα... καλό βράδυ! Με DHL παραλαμβάνεις από άτομο της DHL στο σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, vagstef είπε Με DHL παραλαμβάνεις από άτομο της DHL στο σπίτι Οχι παντα, το δικο μου μου το προωθησανε στην speedex... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexthekiller1993 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Το δικό μου έφυγε 23/12 από Γερμανία και χθες έφτασε Ελλάδα. Δυστυχώς γράφει ότι θα το φέρουν τα ΕΛΤΑ αν και δε ξεκαθαρίζει ποιο ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ κούριερ ή απλό ΕΛΤΑ διότι και στα δύο προχωράει. Όπως και να έχει, ήδη γράφει ότι έφυγε από Αθήνα από χθες το βράδυ και ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 20 minutes ago, Alexthekiller1993 said: Το δικό μου έφυγε 23/12 από Γερμανία και χθες έφτασε Ελλάδα. Δυστυχώς γράφει ότι θα το φέρουν τα ΕΛΤΑ αν και δε ξεκαθαρίζει ποιο ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ κούριερ ή απλό ΕΛΤΑ διότι και στα δύο προχωράει. Όπως και να έχει, ήδη γράφει ότι έφυγε από Αθήνα από χθες το βράδυ και ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη. εμενα που εφυγε απο 22/12 απο Γερμανια και εμενα χθες εφθασε Αθηνα και θα μου το φερουν τα ελτα κουριερ στην επαρχια που μενω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Εμενα με speedex ρε γαμωτο... αντε να ειχαμε να λεγαμε. Αμα φτασει ποτε το δεμα εφτασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα