franki28gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Ρε παιδια εμενα το δεμα ειναι κολλημενο στο export parcel center απο τις 7 Δεκεμβριου... dhl parcel δεν εχουν ιδεα τι γινεται Στην ίδια ακριβώς μοίρα είμαι και εγώ φίλε μου. Από 7/12 κολλημένο όπως και το δικό σου στο ίδιο σημείο. Dhl parcel & Dhl express στην Ελλάδα καμιά εικόνα . μου λένε και οι δύο μιλήστε με πωλητή να μιλήσει εκείνος με dhl... ΕΑΝ σου ξεκολλήσει εσένα κάποια στιγμή σε παρακαλώ ρίξε εδώ μια ενημέρωση. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, franki28gr είπε Στην ίδια ακριβώς μοίρα είμαι και εγώ φίλε μου. Από 7/12 κολλημένο όπως και το δικό σου στο ίδιο σημείο. Dhl parcel & Dhl express στην Ελλάδα καμιά εικόνα . μου λένε και οι δύο μιλήστε με πωλητή να μιλήσει εκείνος με dhl... ΕΑΝ σου ξεκολλήσει εσένα κάποια στιγμή σε παρακαλώ ρίξε εδώ μια ενημέρωση. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Αμα εχω καποια ενημερωσει θα σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 ομοίως από 19/12 The international shipment has been processed in the export parcel center 19. December 2020 07:34 Local time | Feucht, Germany This shipment is handled by: DHL Parcel κάτι δεν πάει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemarios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, stelaras1 είπε ομοίως από 19/12 The international shipment has been processed in the export parcel center 19. December 2020 07:34 Local time | Feucht, Germany This shipment is handled by: DHL Parcel κάτι δεν πάει καλά Μην ανησυχείς. Εμένα είναι έτσι από 30/11.... Υπομονή και βλέπουμε 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 ωρε φίλος, έγινε και η Γερμανία Κίνα.. αρε ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όσους ανησυχούν για πακέτα απο dhl Γερμανίας παραθέτω μια ανακοίνωση απο γερμανικό site για την κατάσταση που επικρατεί: Due to the high parcel volume and the massive backlog of parcels from the Christmas trade, shipments with DHL to the United Kingdom, France, Italy, Greece and Ireland are currently not possible. We hope that we are able to supply these countries again in a few days. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από spartak1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, spartak1 είπε Για όσους ανησυχούν για πακέτα απο dhl Γερμανίας παραθέτω μια ανακοίνωση απο γερμανικό site για την κατάσταση που επικρατεί: Due to the high parcel volume and the massive backlog of parcels from the Christmas trade, shipments with DHL to the United Kingdom, France, Italy, Greece and Ireland are currently not possible. We hope that we are able to supply these countries again in a few days. ποια ημερομηνία έχει η ανακοίνωση μπορείς να δεις σε παρακαλώ ή στείλε link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Εμένα δέμα αρχές Δεκέμβρη με Dhl Poland πηγε dhl Γερμανία και εκεί αντι να έρθει Ελλάδα επιστράφηκε στον seller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, stelaras1 είπε ποια ημερομηνία έχει η ανακοίνωση μπορείς να δεις σε παρακαλώ ή στείλε link Δεν έχει ημερομηνία. Είναι αναρτημένη εδώ και μερικές μέρες. Εξαιτίας του φόρτου σταματησαν να κάνουν αποστολές με dhl στις χωρες που γραφει . Αυτο το εγραψα για να δειτε ότι η κατασταση είναι γενικά προβληματικη και δεν αφορά μόνο τα δικά σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Γενικά δεν βγαίνει άκρη με το τι έχει γίνει ούτε και βγαίνει εύκολα συμπέρασμα πέρα από το γενικό ότι υπάρχει θέμα υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έκαναν παραγγελία την ίδια περίοδο και το έλαβαν (Με την ίδια μέθοδο όχι DHL Express που είναι κάτι διαφορετικό και όντως σου έρχεται από όποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης σε μια εργάσιμη - Ναι είχα αυτή την ωραία εμπειρία 16-17 Dec - Μακάρι να ξεμπουκώσουν και να μην σχετίζεται με τα ΕΛΤΑ (αυτό τουλάχιστον υπονόησε ο τύπος από την εξυπηρέτηση DHL Ελλάδος που μίλησα ότι δεν τα έχουν σκανάρει ακόμα από αρχές Δεκεμβρίου) Μπορεί και όχι βέβαια γιατί το The international shipment has been processed in the export parcel center | Feucht, Germany σημαίνει ότι δεν έχει φύγει ακόμα (;;) Ο Θεός μαζί μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemarios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 4/1/2021 στις 2:41 ΜΜ, franki28gr είπε Στην ίδια ακριβώς μοίρα είμαι και εγώ φίλε μου. Από 7/12 κολλημένο όπως και το δικό σου στο ίδιο σημείο. Dhl parcel & Dhl express στην Ελλάδα καμιά εικόνα . μου λένε και οι δύο μιλήστε με πωλητή να μιλήσει εκείνος με dhl... ΕΑΝ σου ξεκολλήσει εσένα κάποια στιγμή σε παρακαλώ ρίξε εδώ μια ενημέρωση. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Στις 4/1/2021 στις 2:47 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Αμα εχω καποια ενημερωσει θα σου πω! Στις 5/1/2021 στις 12:21 ΜΜ, stelaras1 είπε ομοίως από 19/12 The international shipment has been processed in the export parcel center 19. December 2020 07:34 Local time | Feucht, Germany This shipment is handled by: DHL Parcel κάτι δεν πάει καλά Στις 5/1/2021 στις 12:30 ΜΜ, mikemarios είπε Μην ανησυχείς. Εμένα είναι έτσι από 30/11.... Υπομονή και βλέπουμε 😂 Επιτέλους ξεκολλάμε παίδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 ευχαριστούμε για την ενημέρωση άρα συνολικά θα κάνει από Γερμανία Ελλάδα 2 μήνες παρά κάτι ημέρες!! εμένα που έχει κολλήσει από τις 19 Δεκ θα φτάσει κάπου 10 Φεβρουαρίου!! Λαμπρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, mikemarios είπε Επιτέλους ξεκολλάμε παίδες!!! Σε ευχαριστομε ρε φιλε που μας θυμηθηκες! Το δικο μου ειναι απο τις 7 Δεκεμβριου, αντε σε καμια και εγω θα βαλω φωτο 13 λεπτά πριν, stelaras1 είπε ευχαριστούμε για την ενημέρωση άρα συνολικά θα κάνει από Γερμανία Ελλάδα 2 μήνες παρά κάτι ημέρες!! εμένα που έχει κολλήσει από τις 19 Δεκ θα φτάσει κάπου 10 Φεβρουαρίου!! Λαμπρά Ρε ντουβαρι 1 μηνες και κατι μερες ειναι ποιοι 2 μηνες Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από MessatsuRoku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Ρε ντουβαρι 1 μηνες και κατι μερες ειναι ποιοι 2 μηνες 30 Νοεμβρίου - 21 Ιανουαρίου = 52 ημερολογιακές ημέρες αυτό τώρα το μεταφράζεις όπως θέλεις 1 μήνας και 22 ημέρες 2 μήνες παρά 8 ημέρες οι ημέρες δεν θα αλλάξουν Παρακαλώ να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς δεν βοηθάνε κανέναν. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
franki28gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mikemarios είπε Επιτέλους ξεκολλάμε παίδες!!! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε μου. Μας δίνεις ελπίδες. Μακάρι να παραλάβουμε και εμείς στο κοντινό μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα