kanesaxo Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, billsnake21 είπε Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Είναι σήμερα η 10η μέρα που βρίσκεται στο Feucht δίχως κάποια ενημέρωση Ω ρε φίλε μη μου λες τέτοια. Τότε λόγω κορονοιου όπως λέει ο φίλος, για ποιο λόγο να πληρώνουμε την υπηρεσία 18€ και όχι 5 για παράδειγμα; Κάτι που είναι να έρθει σε 7 ημέρες να έρθει σε 15-20, σα να μη συμβαίνει τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Ω ρε φίλε μη μου λες τέτοια. Τότε λόγω κορονοιου όπως λέει ο φίλος, για ποιο λόγο να πληρώνουμε την υπηρεσία 18€ και όχι 5 για παράδειγμα; Κάτι που είναι να έρθει σε 7 ημέρες να έρθει σε 15-20, σα να μη συμβαίνει τπτ... Λογικά εσύ έχεις πληρώσει EU priority direct mail. Η διαφορά απ'όσο έχω καταλάβει η φθηνή επιλογή-priority direct- με την ακριβή είναι ότι στην μεν φθηνή το φέρνει Ευρώπη η dhl όμως στην Ελλάδα το παίρνουν τα ελτα και νομίζω πρέπει να πας εσύ ταχυδρομείο να το πάρεις. Με την ακριβή είναι ότι η dhl το φέρνει συγκεκριμένα Ελλάδα και στην πόρτα σου. Ισως κάνω λάθος αλλά αυτο έχω καταλάβει από διάφορα βιντεο, μιας κι εγώ πρώτη φορά έχω παραγγείλει από κινεζομάγαζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Λογικά εσύ έχεις πληρώσει EU priority direct mail. Η διαφορά απ'όσο έχω καταλάβει η φθηνή επιλογή-priority direct- με την ακριβή είναι ότι στην μεν φθηνή το φέρνει Ευρώπη η dhl όμως στην Ελλάδα το παίρνουν τα ελτα και νομίζω πρέπει να πας εσύ ταχυδρομείο να το πάρεις. Με την ακριβή είναι ότι η dhl το φέρνει συγκεκριμένα Ελλάδα και στην πόρτα σου. Ισως κάνω λάθος αλλά αυτο έχω καταλάβει από διάφορα βιντεο, μιας κι εγώ πρώτη γφορά έχω παραγγείλει από κινεζομάγαζο για την ακριβεια, ο κουμπαρος μου το στειλε χωρις να με ρωτησει και πληρωσε 17.99. Δε ξερω ακριβως ποια υπηρεσία ειναι και κοιτώντας στο σαιτ, θαρρώ πως η πιο απλή international κοστίζει 9.00 (μιλάμε για ενα μινι δεματάκι, ένα ρολοι-κουτάκι κυβος) Οπότε πιθανολογώ πως ειναι αυτή η υπηρεσια+ασφάλεια; δε καταλαβαίνω γερμανικά απ'την απόδειξη! ΣΕ κάθε περίπτωση ομως, αυτο που κράζω θεωρώ πως είναι δίκαιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τελικά ο kanesaxo μάλλον μου έφερε γούρι μιας και χθες το δέμα ταξίδεψε από Νυρεμβέργη και σήμερα αυτο http://prntscr.com/s3sqb3 . Απ'ότι καταλαβαίνω μου έρχεται σπίτι όμως εγώ το παράγγειλα από banggood με priority direct. την φθηνή επιλογή δηλαδή. Είχα την εντύπωση ότι με αυτην την επιλογή η dhl το παραδίδει στα ελτα και από κει πάω εγώ και το παραλαμβάνω. Ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, billsnake21 είπε Τελικά ο kanesaxo μάλλον μου έφερε γούρι μιας και χθες το δέμα ταξίδεψε από Νυρεμβέργη και σήμερα αυτο http://prntscr.com/s3sqb3 . Απ'ότι καταλαβαίνω μου έρχεται σπίτι όμως εγώ το παράγγειλα από banggood με priority direct. την φθηνή επιλογή δηλαδή. Είχα την εντύπωση ότι με αυτην την επιλογή η dhl το παραδίδει στα ελτα και από κει πάω εγώ και το παραλαμβάνω. Ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Εμενα παρ’οτι με ενημερωσε η DHL οτι εχει φυγει για Ελλαδα στο συστημα τους δειχνει ακομα: Th, 16.04.2020 06:19 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Vangelakis είπε Εμενα παρ’οτι με ενημερωσε η DHL οτι εχει φυγει για Ελλαδα στο συστημα τους δειχνει ακομα: Th, 16.04.2020 06:19 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center αρα λες οτι τζάμπα κράζω; διότι ακόμη 16.04 δείχνει και πιάσαμε 22/04 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Τελικά ο kanesaxo μάλλον μου έφερε γούρι μιας και χθες το δέμα ταξίδεψε από Νυρεμβέργη και σήμερα αυτο http://prntscr.com/s3sqb3 . Απ'ότι καταλαβαίνω μου έρχεται σπίτι όμως εγώ το παράγγειλα από banggood με priority direct. την φθηνή επιλογή δηλαδή. Είχα την εντύπωση ότι με αυτην την επιλογή η dhl το παραδίδει στα ελτα και από κει πάω εγώ και το παραλαμβάνω. Ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; δεν εχω βγαλει ακρη με αυτο. Εχω πληρωσει απλο, εχω πληρωσει εξπρες, δε ξερω τι εχουν πληρωσει εταιρειες που στελνουν προιοντα...αλλη φορα ηρθε με σπιντεξ, μια αλλη με ελτα κουριερ, μια τριτη το εφερε φορτηγάκι της dhl (ήταν 5 4λιτρα λαδι και ελαστικά, πιθανον λογω μεγέθους;) και για να μη κράζω τζάμπα, πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. 16.04 αναφέρουν οτι φορτώθηκε και συνήθως απαιτούνται 7 εργάσιμες για Ελλάδα. Οδική μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, kanesaxo είπε αρα λες οτι τζάμπα κράζω; διότι ακόμη 16.04 δείχνει και πιάσαμε 22/04 δεν εχω βγαλει ακρη με αυτο. Εχω πληρωσει απλο, εχω πληρωσει εξπρες, δε ξερω τι εχουν πληρωσει εταιρειες που στελνουν προιοντα...αλλη φορα ηρθε με σπιντεξ, μια αλλη με ελτα κουριερ, μια τριτη το εφερε φορτηγάκι της dhl (ήταν 5 4λιτρα λαδι και ελαστικά, πιθανον λογω μεγέθους;) και για να μη κράζω τζάμπα, πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. 16.04 αναφέρουν οτι φορτώθηκε και συνήθως απαιτούνται 7 εργάσιμες για Ελλάδα. Οδική μεταφορά. Η εξυπηρετηση δινει απαντησεις κονσερβα. Οταν ρωτησα με ποια εταιρια θα ερθει Ελλαδα και αν εχουν tracking number μου ειπαν οταν ερθει θα με ειδοποιησουν. Αν δεν ερθει σε 25 μερες!!! να επικοινωνησω με τον πωλητη για να κανουν αναζητηση δεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgew2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Στις 22/4/2020 στις 1:47 ΜΜ, kanesaxo είπε αρα λες οτι τζάμπα κράζω; διότι ακόμη 16.04 δείχνει και πιάσαμε 22/04 δεν εχω βγαλει ακρη με αυτο. Εχω πληρωσει απλο, εχω πληρωσει εξπρες, δε ξερω τι εχουν πληρωσει εταιρειες που στελνουν προιοντα...αλλη φορα ηρθε με σπιντεξ, μια αλλη με ελτα κουριερ, μια τριτη το εφερε φορτηγάκι της dhl (ήταν 5 4λιτρα λαδι και ελαστικά, πιθανον λογω μεγέθους;) και για να μη κράζω τζάμπα, πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. 16.04 αναφέρουν οτι φορτώθηκε και συνήθως απαιτούνται 7 εργάσιμες για Ελλάδα. Οδική μεταφορά. περιμένω και γω καμία βδομάδα από Feucht χωρίς να γράφει ότι έχει ξεκίνησει ταξίδι απο εκεί. είχες καμια εξέλιξη εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, georgew2 είπε περιμένω και γω καμία βδομάδα από Feucht χωρίς να γράφει ότι έχει ξεκίνησει ταξίδι απο εκεί. είχες καμια εξέλιξη εσυ; Όχι φίλε μου. Αλλά μετά από επικοινωνία μαζί τους, ανέφεραν πως ταξιδεύει, παρόλο που αναγράφεται η Χ ημερομηνία. Και πως απλά θα εμφανιστεί μόλις ξεφορτωθεί Ελλάδα. (Αν με ρωτάς προσωπικά, το θεωρω πολύ μλκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadInside Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω το ίδιο θέμα το δέμα φαίνεται Κολλημένο στο Feucht, Germany Από τις 23 μήπως ξέρετε ποσό καιρό κάνει περίπου να φύγει από εκεί και να σταλεί Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_teach Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Η απάντηση στο ερώτημά σου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadInside Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, kostas_teach είπε Η απάντηση στο ερώτημά σου.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση από ότι φαίνεται αργούν αρκετά 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, kostas_teach είπε Η απάντηση στο ερώτημά σου.. Άρα εγώ να το περιμένω αύριο Ελλάδα. Και ο Θεός βοηθός μετά αν πάει σε Speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ακομα και σημερα σε αναμονη. Με καραβι νομιζω θα εφτανε πιο γρηγορα. Η απαντηση τηλεφωνικα ειναι οτι ταξιδευει ακομα και πρεπει να κανω υπομονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_teach Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Παρέλαβα σήμερα με DHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα