aces Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, loutrinos_arkoudos είπε γνωριζει καποιος φιλος τι ειναι ο κωδικος JJD149990200053008564 συνηθως θυμαμαι εχει στο τελος GR ή DE. το δεμα ερχεται με dhl DHL είναι κ μάλλον dhl express αντίστοιχη παραγγελία με ίδιο τρακινγκ την έφεραν σε 1 βδομάδα. Το τρακινγκ πρέπει να φαίνεται στο dhl global site de/com ή dhl gr Σκαναριστηκε 15/6 κ έφυγε από Γερμανία & εφτασε Ελλαδα σημερα https://www.dhl.com/gr-el/home/tracking/tracking-ecommerce.html?submit=1&tracking-id=JJD149990200053008564 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από aces
Balantakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κολλημενο δεμα - Germany, Export parcel center. Υπαρχει θεμα και αργουν αυτον τον καιρο? Η να μην ανησυχω? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από Balantakos
sleepychris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 θα σου εμφανιστει απευθειας ελλαδα, κανενας λογος ανησυχιας. ψυχραιμια και υπομονη. 1
Niiikoc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Ίσως γνωρίζει κανείς γτ έχω ένα θέμα. Έκανα παραγγελία κάτι που θα ερχόταν ουσιαστικά με dhl Γερμανίας. Απ τι είδα στο tracking number έφυγε το πακέτο από Τσεχία και πήγε Γερμανία όπου ότι παρέλαβε η dhl και λίγες μέρες μετά έλεγε ότι το πακέτο εστάλη πίσω στον seller χωρίς να αναγράφεται κάποιος ουσιαστικός λόγος. Επικοινώνησα με την dhl Ελλάδας και δεν ήξεραν τπτ. Έχει τύχει σε κανένα κάτι παρόμοιο; Ή πώς μπορώ να μάθω τι έγινε και το επέστρεψαν;
Niiikoc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, sleepychris είπε mail στον αρχικο αποστολεα-εμπορο. Έστειλα και μου λέει ότι δεν γνωρίζουν τον λόγο και περιμένουν να τους απαντήσουν. Και μου είπαν ότι λόγω διαφορά ωρών ίσως αργήσουν πράγμα που εμένα μου φαίνεται κουλό.
sleepychris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 ζητα αμεσα και απαιτητικα refund και τελειωνει η ιστορια. υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...
Niiikoc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sleepychris είπε ζητα αμεσα και απαιτητικα refund και τελειωνει η ιστορια. υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες... Όχι πάντα καλύτερες. Αυτό είναι το θέμα μου αλλιώς θα είχα κάνει ήδη refund.
sleepychris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 you do you mate, good luck on your adventure.
Nabuko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Niiikoc είπε Απ τι είδα στο tracking number έφυγε το πακέτο από Τσεχία και πήγε Γερμανία όπου ότι παρέλαβε η dhl και λίγες μέρες μετά έλεγε ότι το πακέτο εστάλη πίσω στον seller χωρίς να αναγράφεται κάποιος ουσιαστικός λόγος. Το περιεχόμενο του δέματος περιείχε κάτι που δεν μπορούσε να μπει σε αεροπλάνο ή να περάσει τελωνείο? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Nabuko
sleepychris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 εντος ευρωπαϊκης ενωσης,δεν εχει κανενα λογο να περασει απο τελωνειο.
Niiikoc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Το περιεχόμενο του δέματος περιείχε κάτι που δεν μπορούσε να μπει σε αεροπλάνο ή να περάσει τελωνείο? Όχι δεν περιείχε κάτι σαν μπαταρία κτλ. Ένας 3d printer ήταν. Μου φαίνεται παράλογο χωρίς λόγο και αιτία. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να χάλασαν το πακέτο και να το γύρισαν Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Niiikoc
aces Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Niiikoc είπε Καλησπέρα παιδιά, Ίσως γνωρίζει κανείς γτ έχω ένα θέμα. Έκανα παραγγελία κάτι που θα ερχόταν ουσιαστικά με dhl Γερμανίας. Απ τι είδα στο tracking number έφυγε το πακέτο από Τσεχία και πήγε Γερμανία όπου ότι παρέλαβε η dhl και λίγες μέρες μετά έλεγε ότι το πακέτο εστάλη πίσω στον seller χωρίς να αναγράφεται κάποιος ουσιαστικός λόγος. Επικοινώνησα με την dhl Ελλάδας και δεν ήξεραν τπτ. Έχει τύχει σε κανένα κάτι παρόμοιο; Ή πώς μπορώ να μάθω τι έγινε και το επέστρεψαν; Μιλάς με τον πωλητη γιατί το γύρισαν πίσω το δέμα ισως κ αυτός δεν γνωρίζει τον λόγο η εδώ dhl Ελλάδα είναι αδύνατον να γνωρίζει δέμα που δεν έχει εισαχθεί ποτέ/αφιξη στη χώρα μας Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από aces
doctor_pin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μετα λεμε για τους δικους μας, νομιζω οποιος θελει να παρει κατι για γιορτες θα πρεπει να αρχισει να κανει λιστα απο τον επομενο μηνα
sleepychris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 σου φαινεται πολυ?? μιλαμε για πρακτικα -μετρωντας και τη σημερινη- 3 εργασιμες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα