dimikara31 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Κανένα τελικά 😅 Παρέλαβα μόλις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 οχι, θα μας πεις! τι προβλημα προεκυψε στη μία το βράδυ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikara31 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Είχε φτάσει Ελλάδα από το μεσημέρι αλλα αλλά απο τις 5 έδειχνε κολλημένο στο κατ αερολιμένα και 1 το βράδυ έκανε ενημέρωση, και λέω εχε γούστο να πληρώσω κανένα τελωνείο, γιατί η αξία του δέματος ήταν τεράστια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά εδώ και 1 μήνα μου έρχονται ευτυχώς μόνιμα με DHL. Μην το ματιάσω αλλά μάλλον αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται να πασάρουν καθόλου δέματα στα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Παιδες ποτε ερχεται Ελλαδα;;;εχει φυγει απο Γερμανια;; Δν εχει δωσει αλλο κωδικο Πέμπτη 17. Φεβρουάριος 2022 23:38 Τοπική ώρα | The shipment was prepared for onward transport.Feucht, German Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, vasilispas είπε Παιδες ποτε ερχεται Ελλαδα;;; Σοβαρά τώρα? 🤔 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σοβαρά τώρα? 🤔 Απλη ερωτηση ειναι...ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει ελλαδα;;στο τηλ μου ειπαν εχει φυγει απο Γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 "Was prepared for onward transport", εμένα μου κάνει 4 έως 6 εργάσιμες κατά μέσο όρο. Τυχαίνει να έχω πρόσφατα 17 φεβρουαρίου και εγώ σε αυτό το στάτους 2 δέματα, θα παραλάβω σήμερα και τα δύο μου είπαν από DHL Express. 23 σήμερα. άρα σε αυτή την περίπτωση ακριβώς 4 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 7:50 ΠΜ, conqueror06 είπε "Was prepared for onward transport", εμένα μου κάνει 4 έως 6 εργάσιμες κατά μέσο όρο. Τυχαίνει να έχω πρόσφατα 17 φεβρουαρίου και εγώ σε αυτό το στάτους 2 δέματα, θα παραλάβω σήμερα και τα δύο μου είπαν από DHL Express. 23 σήμερα. άρα σε αυτή την περίπτωση ακριβώς 4 εργάσιμες. Απο 17 εφυγε κ εμενα αλλα ακομη δν ηρθε ελλαδα...βολτες ουκρανια κοβει;;;γτπ DHL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 κυριολεκτικα 7 μερες, αρα 5 εργασιμες... και σου φαινεται πολυ? συν το γεγονος οτι αστειευεσαι με αυτα που συμβαινουν στην Ουκρανια,εισαι τουλαχιστον καραγκιοζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει... έχει κολλήσει εκεί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιος;;; 😒 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Nikcv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcv Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 24/2/2022 στις 4:06 ΜΜ, sleepychris είπε κυριολεκτικα 7 μερες, αρα 5 εργασιμες... και σου φαινεται πολυ? συν το γεγονος οτι αστειευεσαι με αυτα που συμβαινουν στην Ουκρανια,εισαι τουλαχιστον καραγκιοζης. Αν μπορούσες να βοηθούσες (αν θέλεις φυσικά) καλό θα ήταν...επίσης για να γελάσουμε και εμείς δεν μας λες το λόγο που γελάς σε αντίδραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Είναι ακόμα κολλημένο το δέμα εκεί? Τεράστιο το διάστημα ακόμα και για DHL Paket. Σίγουρα ο αποστολέας έχει γράψει σωστά τη χώρα/διεύθυνσή σου στο πακέτο? Δεν θα έπρεπε να λέει κανονικά "arrived in the region of recipient" στη Feucht αλλά "The international shipment has been processed in the export parcel center" Δηλαδή το τελευταίο βήμα του tracking εμφανίζεται σαν να πρόκειται για αποστολή εντός Γερμανίας. Ίσως να τσεκάρεις αν έχει γίνει κάποιο λάθος ή αν έχει γίνει μπέρδεμα από την Deutsche Post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημήτρης123κ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα ,, έχω παραγγείλει ένα δέμα από Γερμανία με dhl packet η αποστολή παραλήφθηκε από την dhl στις 19 Ιανουαρίου και έχει κολλήσει στο εξής στάδιο Ξέρουμε σε πόσες μέρες θα θα φτάσει περίπου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα