Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!! εχω την εν λογο μητρική και θα ηθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος ξερει που ακριβως συνδέω το card reader που εχω? εχει κάποιος κάποια άποψη η μια γνωμη για να το συδνεσω?? 

Σας ευχαριστω!! 

Δημοσ.

Ναι, σε καποια απο τις 3 μπλε υποδοχες που εχει, διπλα απο την κοκκινη. Στην εικονα φαινονται αριστερα

HEQtAZWjKBZlIrgn_500.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σε καποια απο τις 3 μπλε υποδοχες που εχει, διπλα απο την κοκκινη. Στην εικονα φαινονται αριστερα

HEQtAZWjKBZlIrgn_500.jpg

μια ερωτηση εχω την asus p5e3 deluxe kai exw αγορασει ενα καλοδιο γ να δουλεψει η μπροστινη θύρα του κουτιου  π ειναι Usb3 an ομως εχω και αλλη usb3 θύρα τι κανω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη η μητρικη δεν εχει usb3 controller πανω της, αρα και αναλογη υποδοχη, θα χρειαστει να παρεις μια καρτα για usb3 που να εχει και την αντιστοιχη υποδοχη και θα τη συνδεσεις εκει, πχ

http://www.e-shop.gr/silverstone-ec01-ppci-e-card-for-1-internal-usb30-ports-p-PER.811567

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

HEQtAZWjKBZlIrgn_500.jpg

Eισαι σουπερ!! σε υπερ ευχαριστω φιλε μου!!!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα....και καλο μηνα!!! μμμμ επειδη δεν ηθελα να ανοιξω νεο ποστ γραφω εδω! πως μπορω να ρυθμίσω τις στροφες απο την φανα του επεξεργαστή? εχω οργώσει ολο ΒΙΟS αλλα ακρη δεν βγαζω....μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του??? σας ευχαριστω!!! και επισης πως μπορω να μειωσω τον χρονο που δειχνει το λογοτυπο τις εταιριας στην αρχη? κανει τουλαχιστον 10-15 δευτ να περασει απο αυτο μεχρι να φορτωσει τα windows...

Δημοσ.

Παιδια καλημερα....και καλο μηνα!!! μμμμ επειδη δεν ηθελα να ανοιξω νεο ποστ γραφω εδω! πως μπορω να ρυθμίσω τις στροφες απο την φανα του επεξεργαστή? εχω οργώσει ολο ΒΙΟS αλλα ακρη δεν βγαζω....μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του??? σας ευχαριστω!!! και επισης πως μπορω να μειωσω τον χρονο που δειχνει το λογοτυπο τις εταιριας στην αρχη? κανει τουλαχιστον 10-15 δευτ να περασει απο αυτο μεχρι να φορτωσει τα windows...

Πας στην ενοτητα POWER  και μετα Hardware Monitor.Eκει ρυθμιζεις στροφες(βασικα εχει διαφορα προφιλ) ανεμιστηρα  επεξεργαστη και κουτιου.

Για τα αλλα θα πας στην ενοτητα BOOT.Eκει εχει διαφορες επιλογες, οπως quick boot(το κανεις enable), και full screen logo(το κανεις disable), για να μην σου βγαζει το logo τις ASUS κατα την εναρξη.

• Like 2
Δημοσ.

Πας στην ενοτητα POWER  και μετα Hardware Monitor.Eκει ρυθμιζεις στροφες(βασικα εχει διαφορα προφιλ) ανεμιστηρα  επεξεργαστη και κουτιου.

Για τα αλλα θα πας στην ενοτητα BOOT.Eκει εχει διαφορες επιλογες, οπως quick boot(το κανεις enable), και full screen logo(το κανεις disable), για να μην σου βγαζει το logo τις ASUS κατα την εναρξη.

Εισαι απλα ΚΟΡΥΦΗ!! χιλια ευχαριστω φιλε μου το εκανα και εγινε ακριβως οπως ειπες!! σε ευχαριστω πολυ!!! :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Εισαι απλα ΚΟΡΥΦΗ!! χιλια ευχαριστω φιλε μου το εκανα και εγινε ακριβως οπως ειπες!! σε ευχαριστω πολυ!!! :-D  :-D  :-D

Παρακαλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...