Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κοιτάξει δεν εχω κολλησει τιποτα. Τώρα σου λεω το load μου σε idle ειναι ελάχιστο αλλα και πάλι οι θερμοκρασίες πανε σαν τρελές.. Ειναι κανένας Αθήνα να ερθει να το δει? 

Τι ειναι το delid ρε φιλε?

Το ξεκαπάκωμα έτσι ώστε η ψύκτρα να ακουμπά απευθείας στον επεξεργαστή. Δεν το συνιστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=y6KFzoFwYrE

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξεκαπάκωμα έτσι ώστε η ψύκτρα να ακουμπά απευθείας στον επεξεργαστή. Δεν το συνιστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=y6KFzoFwYrE

Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως ειναι θέμα ψύξης πλεον. Οποτε βρήκα μια καλή υδρόψυξη την Coolermaster Masterliquid 240 και θα ειναι πένα απο θερμοκρασίες, ερχετε και καλοκαιρι οπότε ειναι καλή επένδυση..

Δημοσ.

Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως ειναι θέμα ψύξης πλεον. Οποτε βρήκα μια καλή υδρόψυξη την Coolermaster Masterliquid 240 και θα ειναι πένα απο θερμοκρασίες, ερχετε και καλοκαιρι οπότε ειναι καλή επένδυση..

Αυτό που κάνουν είναι να βάζουν καλύτερη πάστα. Δεν το έγραψα καλά πριν. Δεν το συνιστώ γιατί θέλει προσοχή. Το αποτέλεσμα όμως είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Αυτό που κάνουν είναι να βάζουν καλύτερη πάστα. Δεν το έγραψα καλά πριν. Δεν το συνιστώ γιατί θέλει προσοχή. Το αποτέλεσμα όμως είναι καλύτερο.

Λάθος, βάζουν Πάστα γιατί αυτό που υπάρχει μέσα είναι χειρότερα και από οδοντόπαστα.
  • Like 1
Δημοσ.

αν δε θελει να το κανει ο ιδιος, μπορει να το δωσει σε καποιον που ξερει

πχ με ενα 20ρικο ανετα γινεται.

Δημοσ.

αν δε θελει να το κανει ο ιδιος, μπορει να το δωσει σε καποιον που ξερει

πχ με ενα 20ρικο ανετα γινεται.

δλδ θεωρείτε οτι αυτο ειναι το πρόβλημα μου το delid??? Γιατι αν ειναι ετσι τοτε ναι να το δώσω σε κάποιον να το κανει και θα τον πληρώσω αλλα ποιος το κανει αυτο?

Λάθος, βάζουν Πάστα γιατί αυτό που υπάρχει μέσα είναι χειρότερα και από οδοντόπαστα.

Απο οτι ειδα βάζουν κατι σαν liquid metal που ειναι καλύτερα θερμοαγωγημο και βγαζουν ολα τα παλια..

Δημοσ.

βαλε τα τα volt cpu απο bios με adaptive mode ωστε να σου ριχνει και τα volt και τα ρολογια του cpu!

Manual mode τα εχω και τα εχω ρυθμήσει για το adaptive που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...