Mushimushi Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 έτσι είναι φίλε μου, μερικά είναι πολύ βαριά και εγώ με το corsair link τα ίδια είχα με μια καλή υδρόψυξη θα έχεις διαφορά σίγουρα Μήπως έβαλες πολή θερμοαπαγωγική στην ψύκτρα; Μπορείς να δοκιμάσεις μέσα από το bios να βάλεις τους ανεμιστήρες της ψύκτρας να δουλεύουν στο 100%; Η αλήθεια ειναι οτι μου έπεσε λίγο παραπάνω πάστα αλλα και πάλι δεν νομίζω να ειναι αυτό το πρόβλημα εφόσων τωρα εχω 30 βαθμους αλλα με κλειστά τα πάντα... Έχετε καμία καλή πρόταση για υδρόψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η αλήθεια ειναι οτι μου έπεσε λίγο παραπάνω πάστα αλλα και πάλι δεν νομίζω να ειναι αυτό το πρόβλημα εφόσων τωρα εχω 30 βαθμους αλλα με κλειστά τα πάντα... Έχετε καμία καλή πρόταση για υδρόψυξη? εγω θα σ ελεγα να δεις την deepcool maelstrom 240t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 εγω θα σ ελεγα να δεις την deepcool maelstrom 240t Οντως πολυ καλή! Αν και έλεγα για καμία Arctic Freeze. Βασικά οποια κάνει καλύτερη δουλειά.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Οντως πολυ καλή! Αν και έλεγα για καμία Arctic Freeze. Βασικά οποια κάνει καλύτερη δουλειά.! ειδαλλως παρε αυτην εδω π ειναι value for money σαν αεροψυξη http://www.skroutz.gr/s/4334628/Be-Quiet-Dark-Rock-3.html#specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ποιες εφαρμογές της μητρικής και της κάρτας γραφικών? Δεν μπορεί αυτά να δημιουργούν τόσο load. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 αλλο ειναι το θεμα σου και οχι η ψυκτρα σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δες στις ρυθμίσεις ενέργειας. Έχει δύο επιλογες, performance και standard. Εμένα μετά το τελευταίο update των Windows άλλαξε μόνο του σε performance και η cpu σε idle ήταν μονίμως στα 4,5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 ειδαλλως παρε αυτην εδω π ειναι value for money σαν αεροψυξη http://www.skroutz.gr/s/4334628/Be-Quiet-Dark-Rock-3.html#specs Έχω την Coolermaster Hyper 212 Evo η οποια ειναι αρκετα καλη. Ποιες εφαρμογές της μητρικής και της κάρτας γραφικών? Δεν μπορεί αυτά να δημιουργούν τόσο load. Ειναι τα προγράμματα της μητρικής τα οποια ειναι MSI live update 6, MSI command center, MSI DPC latency Tuner, MSI Gaming app, CPUID CPU-Z MSI, Intel Xtreme tuning Utility, και της κάρτας γραφικών ειναι Geforce experience, AURA graphics card, Asus GPU Tweak II, και μετα ειχα των windows το OneDrive, Avira antivirus, του ποντικιου μου το πρόγραμμα Roccat kone pure, και απο τα ακουστικα μου της razer το Razer synapse. Και απο αυτα ειχα Load 60% >.< και 60 βαθμους κελσιου σταθερά.. Το έβγαλα απο Overclock 4,5 που ηταν και το πήγα στα 3,8 και έκλεισα όλες αυτες τις εφαρμογές και τώρα έχω ελάχιστο load της τάξεως του 10% σε idle και 30 βαθμους κελσιου σε idle.... Αλλα ειναι τραγικό για τέτοιο υπολογιστη... Τα specs τα έχω στο πρώτο μου ποστ... αλλο ειναι το θεμα σου και οχι η ψυκτρα σου ... Ποιο ειναι το θέμα τότε??? Απο τη στιγμη που τα εκλεισα έπεσε η θερμοκρασία και το load.... και έβγαλα και το overclock.... Δες στις ρυθμίσεις ενέργειας. Έχει δύο επιλογες, performance και standard. Εμένα μετά το τελευταίο update των Windows άλλαξε μόνο του σε performance και η cpu σε idle ήταν μονίμως στα 4,5ghz. Εμένα μου έχει στις ρυθμήσεις ενέργειας το Εξισορρόπηση και Υψηλές Επιδόσεις. Εγώ το έχω στην Εξισορροπηση.Εσύ σε τι το έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζονται τα προγράμματα αυτά της MSI. Τουλάχιστον όλα. Αν κάνεις oc να το κάνεις από την μητρική. Αν θέλεις να έχεις ανοιχτά τα διάφορα led της μηυτρικής μπορείς να το κάνεις και από το BIOS. Μπορεί να μην προκαλούν όλα αυτό το load που έχεις. Κάνε τα uninstall όλα και πρόσθεσε ένα ένα να δεις ποιο προκαλεί το πρόβλημα. Π.χ. το MSI live update δεν έχει καμμία χρησηιμότητα. Σούταρέ το. Το cpu-z είναι χρήσιμο. Το Intel Xtreme tunning θυμάμαι που αν δεν κάνω λάθος είναι για oc? Έχω το αντίστοιχο της asrock και το χρησιμοποιώ για να ρυθμίζω τα fans και να ανοιγω κλείνω το Good Night Led. Τίποτα άλλο tool δεν χρησιμοποιώ από αυτήν την εφαρμογή. Αν θες oc από την μητρική. Το ίδιο και την gpu θα κρατούσα μόνο το Tweak II όπως το έχω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Έχω την Coolermaster Hyper 212 Evo η οποια ειναι αρκετα καλη. Ειναι τα προγράμματα της μητρικής τα οποια ειναι MSI live update 6, MSI command center, MSI DPC latency Tuner, MSI Gaming app, CPUID CPU-Z MSI, Intel Xtreme tuning Utility, και της κάρτας γραφικών ειναι Geforce experience, AURA graphics card, Asus GPU Tweak II, και μετα ειχα των windows το OneDrive, Avira antivirus, του ποντικιου μου το πρόγραμμα Roccat kone pure, και απο τα ακουστικα μου της razer το Razer synapse. Και απο αυτα ειχα Load 60% >.< και 60 βαθμους κελσιου σταθερά.. Το έβγαλα απο Overclock 4,5 που ηταν και το πήγα στα 3,8 και έκλεισα όλες αυτες τις εφαρμογές και τώρα έχω ελάχιστο load της τάξεως του 10% σε idle και 30 βαθμους κελσιου σε idle.... Αλλα ειναι τραγικό για τέτοιο υπολογιστη... Τα specs τα έχω στο πρώτο μου ποστ... Ποιο ειναι το θέμα τότε??? Απο τη στιγμη που τα εκλεισα έπεσε η θερμοκρασία και το load.... και έβγαλα και το overclock.... Εμένα μου έχει στις ρυθμήσεις ενέργειας το Εξισορρόπηση και Υψηλές Επιδόσεις. Εγώ το έχω στην Εξισορροπηση.Εσύ σε τι το έχεις βάλει? Αμα το έχεις στην εξισορρόπηση είσαι οκ. Οπότε είναι αλλού το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζονται τα προγράμματα αυτά της MSI. Τουλάχιστον όλα. Αν κάνεις oc να το κάνεις από την μητρική. Αν θέλεις να έχεις ανοιχτά τα διάφορα led της μηυτρικής μπορείς να το κάνεις και από το BIOS. Μπορεί να μην προκαλούν όλα αυτό το load που έχεις. Κάνε τα uninstall όλα και πρόσθεσε ένα ένα να δεις ποιο προκαλεί το πρόβλημα. Π.χ. το MSI live update δεν έχει καμμία χρησηιμότητα. Σούταρέ το. Το cpu-z είναι χρήσιμο. Το Intel Xtreme tunning θυμάμαι που αν δεν κάνω λάθος είναι για oc? Έχω το αντίστοιχο της asrock και το χρησιμοποιώ για να ρυθμίζω τα fans και να ανοιγω κλείνω το Good Night Led. Τίποτα άλλο tool δεν χρησιμοποιώ από αυτήν την εφαρμογή. Αν θες oc από την μητρική. Το ίδιο και την gpu θα κρατούσα μόνο το Tweak II όπως το έχω και εγώ. Τα εβγαλα ολα αυτα τα προγραμματα αλλα και παλι εχω load και βαθμους. Θα παω σε υδροψυξη να τελειωνω. Αμα το έχεις στην εξισορρόπηση είσαι οκ. Οπότε είναι αλλού το πρόβλημα Ρε φιλε να βγάλω το avira και να βάλω κάποιο αλλο? Μηπως φταιει αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τα εβγαλα ολα αυτα τα προγραμματα αλλα και παλι εχω load και βαθμους. Θα παω σε υδροψυξη να τελειωνω. Ρε φιλε να βγάλω το avira και να βάλω κάποιο αλλο? Μηπως φταιει αυτο? avast free security και στο ιντερνετ θα βρεις και τα κλειδια γ να το ενεργοποιείς οταν λιγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μα τι σχέση η υδρόψηξη? Τι προκαλεί το load πρέπει να κοιτάξεις. Κοίταξε για maleare. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν δεν κάνει delid, τίποτα δεν τον σώζει από την οδοντόπαστα που βάζει η φίλτατη Ιντεάλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μα τι σχέση η υδρόψηξη? Τι προκαλεί το load πρέπει να κοιτάξεις. Κοίταξε για maleare. Εχω κοιτάξει δεν εχω κολλησει τιποτα. Τώρα σου λεω το load μου σε idle ειναι ελάχιστο αλλα και πάλι οι θερμοκρασίες πανε σαν τρελές.. Ειναι κανένας Αθήνα να ερθει να το δει? Αν δεν κάνει delid, τίποτα δεν τον σώζει από την οδοντόπαστα που βάζει η φίλτατη Ιντεάλ. Τι ειναι το delid ρε φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα