Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα εχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του CPU μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Το κουτί το έφτιαξα πριν ενα μήνα και δεν έχει θέματα με σκόνες και πάστα. Η μόνιμη θερμοκρασία ειναι πλέον 60 βαθμούς κελσίου με 3 ανεμιστηράκια μέσα 1 μπροστά 1 πίσω και ενα πάνω,στον CPU έχω πάνω το σύστημα ψύξης Coolermaster Hyper 212 evo και όλα τα ανεμιστηράκια τρέχουν στα 1600rpm. Ο cpu είναι σε OC mode και απο 3,8 ειναι στα 4,5 τώρα. Τα specs του κουτιού μου ειναι αυτά: Τροφοδοτικό Corsair CX650M 650 watt Mobo MSI Z270 Tomahawck RAM 2x8 gb LPX corsair vengeance 3000MHz Asus Rog Strix GTX1060 6gb OC i5 cabylake 7600k CPU Cooler, coolermaster Hyper 212 evo 1600rpm SSD samsung 840 evo 250gb SHDD Seagate firecuda 2tb Βάζω και screenshot απο το msi command senter... Τι να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ξεκλοκαρισε, μείνε με stock και γράψε πάλι τι θερμοκρασίες έχεις. Θερμοκρασίες με το HW Monitor καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 HWmonitor στα 4.5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Έαν βάλεις το χέρι σου στο κάτω μέρος της ψύκτρας εκεί που είναι τα pipes είναι hot ή normal; Επίσης το πάνω μέρος της ψύκτρας πως το νιώθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Normal ειναι δεν ειναι ζεστά. Σε normal mode 3,8 και ο υπολογιστής idle..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 δελιδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 δελιδ ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 idle είναι αυτό με 60% cpu utilization? τι πρόγραμμα τρέχει και τρώει cpu? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τα προγράμματα που τρέχουν ειναι Samsung Magician που ειναι το πρόγραμμα του SSD. Avira antivirus, onedrive των windows, MSI Live Update που τρέχει πάντα ειναι της Mobo, Nvidia geforce experience που ειναι της κάρτας γραφικών, Razer Synapse για τα ακουστικα που εχω, Roccat kone pure για το ποντίκι μου.. Αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επίσης το Cpu δεν ρίχνει συχνότητα. Σε oc στα 4.5 μια χαρά ειναι το 60. Αν ηταν όντως idle και έριχνε κ συχνότητα φαντάζομαι θα έπεφτε κ η θερμοκρασία. Αν δεν έχεις κολλήσει τπτ να σου απασχολεί το Cpu, πρέπει να δεις ρυθμίσεις σε Bios kai windows power settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 δες λίγο στον task manager - performance - resource monitor - cpu τρέχει κάποιο process με πάνω από 50% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Όπως αναφέρθηκε δεν είναι σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μετα απο αρκετες ωρες κατι εκανα σε idle αλλα και παλι στα παιχνιδια εχω τρελο θεμα με θερμοκρασιες.. Αλλαξα settings και στο bios εκλεισα όσα προγράμματα ανοιγαν κατα την εκκίνηση. Μετα απο αρκετες ωρες κατι εκανα σε idle αλλα και παλι στα παιχνιδια εχω τρελο θεμα με θερμοκρασιες.. Αλλαξα settings και στο bios εκλεισα όσα προγράμματα ανοιγαν κατα την εκκίνηση. Αυτο ειναι χωρις OC 4.5 αλλα σε normal mode 3,8 και απο προγράμματα τρέχει μονο του σκληρου δίσκου και το αντιβαηρους... Αλλα για τέτοιο υπολογιστη ειναι λίγο απαράδεκτο αυτο δεν ξέρω :/ Μετα απο αρκετες ωρες κατι εκανα σε idle αλλα και παλι στα παιχνιδια εχω τρελο θεμα με θερμοκρασιες.. Αλλαξα settings και στο bios εκλεισα όσα προγράμματα ανοιγαν κατα την εκκίνηση. Αυτο ειναι χωρις OC 4.5 αλλα σε normal mode 3,8 και απο προγράμματα τρέχει μονο του σκληρου δίσκου και το αντιβαηρους... Αλλα για τέτοιο υπολογιστη ειναι λίγο απαράδεκτο αυτο δεν ξέρω :/ Λοιπόν παιδια στις θερμοκρασίες αλλα και στο ότι χρησημοποιουνταν πολλοι πόροι απο το συστημα εφταιγαν τα προγράμμα που σχετίζονταν με την μητρικη καρτα και την κάρτα γραφικών οταν τα κλεινω μια χαρα αλλα και πάλι αυτη δεν ειναι λύση... Οπότε να πάω σε υδρόψυξη να ειναι πιο σταθερή η θερμοκρασία ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 έτσι είναι φίλε μου, μερικά είναι πολύ βαριά και εγώ με το corsair link τα ίδια είχα με μια καλή υδρόψυξη θα έχεις διαφορά σίγουρα Μήπως έβαλες πολή θερμοαπαγωγική στην ψύκτρα; Μπορείς να δοκιμάσεις μέσα από το bios να βάλεις τους ανεμιστήρες της ψύκτρας να δουλεύουν στο 100%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παιδια όσο βαριά και να είναι, το cpu πρέπει να ρίχνει συχνότητα. Εμένα εδω έιναι ανοιχτά η μανα μου κ ο πατερας μου, + chrome 6 tabs. Δείτε τι γίνεται στο taskbar. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα αλλαγή σε ψύκτρα. Πρέπει να δεις τι παιζει με τα processes. Αν βέβαια λεφτά υπάρχουν και ψήνεσαι για αλλαγή, go for it. Αλλα αν το αφήσεις έτσι, οκ δεν θα βλέπεις 60, θα βλέπεις 50-55. Δεν θα αλλάξει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα