ioakim100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Που μπορω να βρω φιλτρο σκονης για 120 cm ανεμιστηρακια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 σε ολα τα μαγαζια με εξαρτηματα υπολογιστων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 σκρουτζ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 kai ekei δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 δεν βρισκω τιποτα καλο γιαφτω εφτιαξα το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 δεν βρισκω τιποτα καλο γιαφτω εφτιαξα το θεμα δες στο e-shop, cosmodata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_aggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Απλά http://www.eworld.com.gr/products/details/1415/VoltStorm-Mesh-Fan-Filter-120mm-Black Με UV http://www.eworld.com.gr/products/details/1935/VoltStorm-Mesh-Fan-Filter-120mm-Blue-UV Μαγνητικά http://www.eworld.com.gr/products/details/4177/Silverstone-SST-FF141B-Magnetic-Fan-Filter-140mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλυτερα ποια ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos_69 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Kαλησπερα και απο εμενα.Εαν εχεις την υπομονη να περιμενεις 15-20 ημερες παρε ΑΥΤΑ παρα πολυ καλη ποιοτητα (εχω δοκιμασει πανω απο 30 τετοια) τιμη χωμα και μπορεις και να τα κοψεις σε οποια διασταση θες εαν θες να φιλτραρεις κατι πιο μικρο χωρις να σου ξεφτισουν οι ακρες τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Kαλησπερα και απο εμενα.Εαν εχεις την υπομονη να περιμενεις 15-20 ημερες παρε ΑΥΤΑ παρα πολυ καλη ποιοτητα (εχω δοκιμασει πανω απο 30 τετοια) τιμη χωμα και μπορεις και να τα κοψεις σε οποια διασταση θες εαν θες να φιλτραρεις κατι πιο μικρο χωρις να σου ξεφτισουν οι ακρες τους. Μου έχει δώσει φίλος τέτοια (τα πήραμε συνεταιρικά ουσιαστικά , γιατί πήρε πολλά) . Σε σχέση με χωρίς καθόλου φίλτρο , κόβουν αέρα ; Δηλαδή σε πλαϊνούς ανεμιστήρες που φυσάνε απευθείας cpu+vga θα ανέβουν θερμοκρασίες αν τα βάλω ; Έχεις δοκιμάσει ; Μιλάω για ακριβώς τέτοια φίλτρα, σε 12cm αλλά και 14cm . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos_69 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν κοβουν καθολου αερα φιλε μου ποσο μαλλον σε πλαινους ανεμιστηρες οπως λες και οχι πχ σε πισω ανεμιστηρα που ειναι Exhaust.Σιγουρα οταν δεν εχεις καθολου φιλτρο σε συγκριση ακομα και με το πιο ακριβο φιλτρο θα υπαρχει μια παααρα πολυ μικρη διαφορα αλλα θα ειναι τοσο μικρη που απο θεμα θερμοκρασιων θα ειναι ανεπαισθητη.Eαν τα πιασεις στο χερι σου θα δεις οτι η μια πλευρα τους εχει μια πιο αγρια αισθηση αυτη η πλευρα θα ειναι η εσωτερικη που θα ακουμπαει ο ανεμιστηρας. Εγω προσωπικα εχω 3 τετοια 2 επανω και ενα πισω σε ενα Corsair Air 530 οπου εκει δεν ειχε μαμισια φιλτρα και κανουν τελεια δουλεια χωρις την παραμικρη διαφορα προς τα πανω στη θερμοκρασια του Hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τέλεια αυτά θα πάρω τσάμπα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα