Προς το περιεχόμενο

Μου κολλάει το Word και πρέπει να το χρησιμοποιήσω άμεσα!

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Λειτουργικό Win98SE)

Έχω εγκατεστημένο το Office 2000.Όλα δούλευαν κανονικά μέχρι που χρειάστηκε να εγκαταστήσω το MS Visio Pro 2002, για να φτιάξω κάποια λογικά διαγράμματα.Όταν άρχισα την εγκατάσταση ανέφερε βέβαια κάπου ότι είναι κομμάτι του Office XP και ότι για να μπορεί να τρέχει χρειάζεται να ανανεώσει κάποια αρχεία/ρυθμίσεις στο pc, αλλά αυτό δεν το θεώρησα (και δεν το θεωρώ) μεγάλο πρόβλημα καθώς λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να εγκατασταθεί σε μηχάνημα με Ofiice 2000 αντί XP.Όμως ενώ εγκαταστάθηκε και λειτούργησε κανονικά, τώρα μου κολλάει το Word όταν πάω να το ανοίξω.

Να αναφέρω επίσης ότι απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το Office και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε, καθώς και ότι μόνο το Word κολλάει.Τα άλλα προγράμματά του (Excel, Access κλπ.) τρέχουν κανονικά.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί χρειάζομαι το Word για να ολοκληρώσω κάποιες εργασίες για... αύριο και όχι μόνο. :X

Δημοσ.

Για να κάνεις άμεσα τη δουλειά σου βάλε το wordpad!

Τι συμβαίνει όταν κολλάει το word? Εμφανίζει το παράθυρο και κολλάει, βγάζει σφάλμα, δεν τρέχει καθόλου, κολλάει όλος ο υπολογιστής;

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κολλάει ...φορτώνοντας!

Δημοσ.

Ναι ξέχασα να πω ότι και στο WordPad όταν πάω να ανοίξω τα .doc αρχεία που θέλω crashάρει.

Το Word πάω να το ανοίξω, μισοανοίγει το παράθυρο αλλά πριν βγάλει νέο λευκό document και ανοίξει πλήρως κολλάει εκεί.Πατώντας alt+ctrl+del μου βγάζει το κλασσικό μήνυμα "Not responding" και το τερματίζω απο εκεί.Αν επιμείνω και το ξανανοίξω μερικές φορές μπορεί να κολλήσει και ο "Explorer" μαζί (να βγάζει μήνυμα "Not responding" δηλαδή).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...