Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα γνώμες για ένα νέο gaming pc στα 600ευρω και λίγο παραπάνω εάν χρειαστεί. Διαθέτω τροφοδοτικό Thermaltake 87efficiency 590watt και gtx960 4gb οπότε πάμε για τα υπόλοιπα κουτί ράμ, motherboard, ssd. Cpu. Τα games που παίζω pubg, κανα rpg σε καλά γραφικά επίσης έχω μια 24"asus full HD αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

edit : 16gb ram σιγουρα

Επεξ/σία από shrekakias
Δημοσ.

Δεν με ψήνει ο AMD γενικά

Εγώ σου έβαλα τον r5 1600 γιατί γενικά αυτή την περίοδο οι RYZEN δεν έχουν αντίπαλο σε performance/$ και performance/watt, ενώ η πλατφόρμα (am4) ήρθε για να μείνει μία 5ετία.

Ιδικά οι r5 1600 και r7 1700 είναι ότι πιο vfm υπάρχει και ανήκουν και στην high end σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα δεν εχω δει κανεναν να πηγαινει σε amd σε gaming  ποτέ , δεν νμζ να κανουνε τοσα ατομα λαθος και ας ειναι και καλυτερο στα specs , anyway δεν θελω να  διαφωνησω απλα θα πω δεν ειμαι fun amd οποτε το βγαζουμε απο το radar  :devil:

εαν δεν κανω λαθος ο Ryzen ειναι αρκετα καλυτερος απο τον 7700κ στο clocking limits  που δεν θα κοιταξω για intel K σειρα γιατι δεν θα oc

Δημοσ.

Λάθος κάνεις. Οι ryzen δεν στηρίζονται ούτε στο κλοκι ούτε στα υψηλά ρολόγια.

Κάνε μία έρευνα στο φόρουμ να δεις.

Οι ryzen έχουν ένα μήνα στην αγορα. Και οι R5 ακόμα λιγότερο.

Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο built ήμουν έτοιμος να ποστάρω... :P

Γενικά οι μόνοι επεξεργαστές της intel που έχουν νόημα αγοράς πλέον είναι οι G4560/4600 και οι i7

εναλλακτικά λοιπόν αν δε θες ryzen πας σε i7

• Like 1
Δημοσ.

διαβαζω λιγο το τοπικ για τους Ryzen για να μην βγω μ@λ@κζ  ευχαριστω για τα builds σε Intel !

Λάθος κάνεις. Οι ryzen δεν στηρίζονται ούτε στο κλοκι ούτε στα υψηλά ρολόγια.
Κάνε μία έρευνα στο φόρουμ να δεις.
Οι ryzen έχουν ένα μήνα στην αγορα. Και οι R5 ακόμα λιγότερο.

αρκετα κατατοπιστικα τα σχολια σου και στο φορουμ  για τους amd . Sorry που σε πηρα απο τα μουτρα για τους amd , οποτε παιζει στο παιχνιδι παλι το AMD 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι μην κανεις το λαθος και παρεις ryzen, οχι οχιιιι θα καταστραφειιις...πλακα κανω βεβαια. Go for it !

:)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...