The_Judas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Για τα entos ποια είναι η γνώμη σας; Παλιά είχαν κάποια memory foam τώρα δεν βγάζουν πλέον... Τι να προσέξω περισσότερο; Να έχει φαντάζομαι καλύτερα ανεξάρτητα ελατήρια; Το memory foam είναι σημαντικό να υπάρχει ή είναι απλά θέμα επιλογής και προτιμήσεων;
gramacar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο χρήσης του στρώματος. Γνωρίζετε κάποιες γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να δοκιμάσεις το στρώμα έστω για μερικές μέρες και όχι μόνο μερικά λεπτά. Βρήκα την εταιρεία pnoee που το επιτρέπει αυτό αλλά έχουν μόνο 2 στρώματα (χωρίς ελατήρια) και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από gramacar 1
dimo69 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει προσφορά το Entos στρώματα έχει κανείς εικόνα? https://www.entos.gr/el/urban-and-luxury-collection/bodyform-detail ή Αμερικανικο αλλά χωρίς ανεξάρτητα ελατήρια https://www.entos.gr/el/stromata/stromata/serta/bowery-detail άλλο.. https://eco-mat.gr/product/coral23/ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από dimo69
marilitada Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Γεια σε όλους. Εχω το εξης θεμα : αγορασα πριν μια βδομαδα καινουριο στρωμα με ανεξαρτητα ελατηρια. Δοκιμασα αρκετα αλλα το συγκεκριμενο μου φανηκε τελειο στο μαγαζι, αρκετα μαλακο , ξεκουραστο κλπ. Να πω οτι γενικα δεν εχω προβλημα, με μεση . Απο την πρωτη μερα που κοιμηθηκα αρχισα να νιωθω πονους στη μεση και οσο περνανε οι μερες η κατασταση ειναι η ιδια, ξυπναω κουρασμενη και ποναει η μεση μου. Δεν ξυπναω το βραδυ, κοιμαμαι καλα αλλα οταν ξυπναω ποναω. Την πατησα? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
Invader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Το πιο πιθανό είναι να συνηθίσεις τη μετάβαση στο νέο στρώμα.Αν υπάρχει τεράστια διαφορά με το προηγούμενο μπορεί να συμβεί αυτό.Λίγο υπομονή και θα το χαρείς.
runner1960 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://grecostrom.gr/products/oikiakos-exoplismos/stromata/bodytopia/stroma-system/ Έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το στρώμα ; Το system από τη σειρά bodytopia της grecostrom. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από runner1960
swstost Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Έχει κανείς εμπειρία από στρώμα της Afronline (Ελληνική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη)?
xgol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 5:47 ΜΜ, dimo69 είπε Έχει προσφορά το Entos στρώματα έχει κανείς εικόνα? https://www.entos.gr/el/urban-and-luxury-collection/bodyform-detail ή Αμερικανικο αλλά χωρίς ανεξάρτητα ελατήρια https://www.entos.gr/el/stromata/stromata/serta/bowery-detail άλλο.. https://eco-mat.gr/product/coral23/ Μου αρεσουν γενικως τα πιο σκληρα στρωματα, αλλα το bodyform που το δινει η εταιρία σαν μέτριας σκληροτητας (μου φαίνεται μαλακο) είναι εξαιρετικό για τα λεφτα του.
mov1234 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς το συγκεκριμένο topic εμφανίζεται ψηλά στο Google και το κοίταξα κι εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς για στρώμα, θα παραθέσω τη δική μου αρνητική εμπειρία για να μη την πατήσει κανείς άλλος. Η δική μου πλήρως αποτυχημένη αγορά ήταν το διπλό στρώμα Must της Greco Strom, πριν από περίπου δυο χρόνια. Το στρώμα παρουσίασε πρόβλημα στα ελατήρια (ξεκίνησαν να τρίζουν και να τα νιώθεις στην πλάτη όταν ξαπλώνεις) δύο μόλις μήνες μετά την αγορά του. Παρότι το στρώμα ήταν στην εγγύηση, η εταιρία αρχικά μας ζήτησε να πληρώσουμε και τα μεταφορικά για την αλλαγή του! Τελικά, μετά από επιμονή δική μας, ευτυχώς το έστειλαν δωρεάν. Δυο χρόνια μετά (πριν από περίπου δυο μήνες), το νέο στρώμα ξαναπαρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Αυτή τη φορά η εταιρία αρνήθηκε να το αλλάξει με καινούριο, λέγοντας μας ότι θα το επισκευάσει και ζητώντας μας άλλη μια φορά να πληρώσουμε τα μεταφορικά... Με τα πολλά, γλιτώσαμε τα μεταφορικά, αλλά αναγκαστήκαμε για μια εβδομάδα να κοιμηθούμε στο πάτωμα μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή. Όλο αυτό τον καιρό η επικοινωνία με το τμήμα after sales ήταν εξαιρετικά δύσκολη (τόσο μέσω τηλεφώνου - όσο και με e-mail) καθώς συνήθως δεν απαντούσαν ή αργούσαν πολύ να απαντήσουν, ενώ όταν απαντούσαν, απλά μας έλεγαν "θα κάνουμε ότι λέει η εγγύηση". Όταν μετά την επισκευή, τους ζητήσαμε επανελλημμένα να μας στείλουν με e-mail μια περιγραφή του προβλήματος, καθώς και τον τιμοκατάλογο επισκευών της εταιρίας, σταμάτησαν απλά να απαντάνε. O συγκεκριμένος τιμοκατάλογος δεν υπάρχει πουθενά στο site της εταιρίας ή σε κάποιο άλλο έγγραφο που έρχεται με το στρώμα, άρα δε ξέραμε καν τι θα πληρώσουμε σε περίπτωση που το πρόβλημα ξαναεμφανιστεί! Τελικά σήμερα, δυο μήνες μετά από την επισκευή, το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά..... Δυστυχώς δε μπορώ να προτείνω κάποια καλή εταιρία ή προϊόν, αλλά καθώς οι επιλογές είναι πολλές, συμβουλεύω τους φίλους της συζήτησης να μείνουν μακριά από τη Greco Strom... 1 1
Nickgreece1234 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Είπα να παραθέσω και την δικιά μου εμπειρία μήπως βοηθήσω κάποιον αγοραστή. Η πρώτη μου αγορά.για βρεφικό στρώμα ητν από την greco strom .Θεωρώ ητν ,vfm και ειδικά όταν πρόκειται για μικρό παιδι.μεγαλωνοντας το παιδί το αλλάξαμε σε στρώμα κανονικό το perla της ίδιας εταιρείας που ητν λίγο σκληρό με bonnel ελατήρια και επειδή ο μικρός ητν και λίγο ζωηρός θέλαμε να αντέξει. Μετά από 5 χρόνια και άπειρα χοροπηδηχτα ευτυχως δεν έχει πάθει κάτι. Με βάση τα παραπάνω σκεφτήκαμε να αλλάξουμε και της κρεβατοκάμαρας.Επισκεφτηκαμε media strom,cocomat και greco strom.Επιλεξαμε ένα στρώμα από την σειρά lithos.Νομιζω με την έκπτωση βγήκε κοντά στα 800.Μετα το πρώτο εξάμηνο έβγαλε πάνω στο ύφασμα σε.ενα σημείο σαν καρούμπαλο.Μιλησαμε με το αρμόδιο τμήμα και μας είπαν για αντικατάσταση με νέο.Παρασε μια εβδομάδα και ητν όλα οκ. 2 χρόνια.μετα δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το στρώμα.Απιατευτη αίσθηση. Κλείνοντας θεωρώ την αγορά στρώματος πολύ σημαντική απόφαση.Ας ξοδέψουμε λίγα παραπάνω γιατί στην τελική εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες.Σιγουρα όχι αγορά μέσω eshop ,χωρίς να το ξαπλώσει η να το δει από κοντά κάποιος.
harryTG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Καλημέρα, Είμαι και εγώ στην αναζήτηση στρώματος. Έχω κοιτάξει media strom,king koil, haus, greco strom και θα τσεκάρω και elite strom. Επειδή γενικότερα έχω συνηθίσει σε σκληρό στρώμα (ορθοπεδικό), τα περισσότερα μου φάνηκαν μαλακά. Σαν αίσθηση στην αρχή είναι ωραία. Αλλά φοβάμαι αυτό που λένε και οι περισσότεροι χρήστες με πόνους στη μέση. Έχει κάποιος εμπειρία από ορθοπεδικό να πάει σε ανατομικό (μέτριο ας πούμε) και να μην τον πονάει κάθε πρωί η μέση του;
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, harryTG είπε Καλημέρα, Είμαι και εγώ στην αναζήτηση στρώματος. Έχω κοιτάξει media strom,king koil, haus, greco strom και θα τσεκάρω και elite strom. Επειδή γενικότερα έχω συνηθίσει σε σκληρό στρώμα (ορθοπεδικό), τα περισσότερα μου φάνηκαν μαλακά. Σαν αίσθηση στην αρχή είναι ωραία. Αλλά φοβάμαι αυτό που λένε και οι περισσότεροι χρήστες με πόνους στη μέση. Έχει κάποιος εμπειρία από ορθοπεδικό να πάει σε ανατομικό (μέτριο ας πούμε) και να μην τον πονάει κάθε πρωί η μέση του; Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις και σε Jysk πλευρα. Εχω παρει στην ζωη μου (εως τωρα εστω) 2 media strom, ενα Afroline και ενα Jysk.....To 1o media βγηκε καλο (800ε αγορα), το 2ο media το πηρα μαζι με κρεββατι (ειδικη τιμη στα 600ε) αλλα μετα απο 2 χρονια που εφυγε η φοδρα στο κατω μερος η εταιρεια ΔΕΝ με καλυψε λεγοντας οτι ηταν φυσικη φθορα.....Ακυρο λοιπον απο μενα στην Media οποτε μετα πηγα στην Afroline απο Θεσσαλονικη, καλο VFM αλλα σαν στρωματα πολυ "απλα".....Πριν κανα χρονο πηγα στην Jysk και αν δεν θεωρω πως τα στρωματα τους ειναι τα ΤΟΠ βρηκα ενα πολυ καλο στα 450ε (απο 900ε που ειχε αρχικη - τωρα ως διαμαγειας η αρχικη εχει παει 1100ε) και μεχρι και σημερα δεν ειχα θεμα (εχουν και 100 μερες δοκιμης οποτε αν δεν σου αρεσει το πας πισω). Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Salvation81
chtert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Έχει κάποιος εμπειρία από το profile bodytopia της Greco Strom? Οποιαδήποτε πληροφορια θα μου ήταν πολυ χρήσιμη
Pepina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Στις 23/2/2020 στις 1:45 ΠΜ, mov1234 είπε Καλησπέρα σε όλους. Καθώς το συγκεκριμένο topic εμφανίζεται ψηλά στο Google και το κοίταξα κι εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς για στρώμα, θα παραθέσω τη δική μου αρνητική εμπειρία για να μη την πατήσει κανείς άλλος. Η δική μου πλήρως αποτυχημένη αγορά ήταν το διπλό στρώμα Must της Greco Strom, πριν από περίπου δυο χρόνια. Το στρώμα παρουσίασε πρόβλημα στα ελατήρια (ξεκίνησαν να τρίζουν και να τα νιώθεις στην πλάτη όταν ξαπλώνεις) δύο μόλις μήνες μετά την αγορά του. Παρότι το στρώμα ήταν στην εγγύηση, η εταιρία αρχικά μας ζήτησε να πληρώσουμε και τα μεταφορικά για την αλλαγή του! Τελικά, μετά από επιμονή δική μας, ευτυχώς το έστειλαν δωρεάν. Δυο χρόνια μετά (πριν από περίπου δυο μήνες), το νέο στρώμα ξαναπαρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Αυτή τη φορά η εταιρία αρνήθηκε να το αλλάξει με καινούριο, λέγοντας μας ότι θα το επισκευάσει και ζητώντας μας άλλη μια φορά να πληρώσουμε τα μεταφορικά... Με τα πολλά, γλιτώσαμε τα μεταφορικά, αλλά αναγκαστήκαμε για μια εβδομάδα να κοιμηθούμε στο πάτωμα μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή. Όλο αυτό τον καιρό η επικοινωνία με το τμήμα after sales ήταν εξαιρετικά δύσκολη (τόσο μέσω τηλεφώνου - όσο και με e-mail) καθώς συνήθως δεν απαντούσαν ή αργούσαν πολύ να απαντήσουν, ενώ όταν απαντούσαν, απλά μας έλεγαν "θα κάνουμε ότι λέει η εγγύηση". Όταν μετά την επισκευή, τους ζητήσαμε επανελλημμένα να μας στείλουν με e-mail μια περιγραφή του προβλήματος, καθώς και τον τιμοκατάλογο επισκευών της εταιρίας, σταμάτησαν απλά να απαντάνε. O συγκεκριμένος τιμοκατάλογος δεν υπάρχει πουθενά στο site της εταιρίας ή σε κάποιο άλλο έγγραφο που έρχεται με το στρώμα, άρα δε ξέραμε καν τι θα πληρώσουμε σε περίπτωση που το πρόβλημα ξαναεμφανιστεί! Τελικά σήμερα, δυο μήνες μετά από την επισκευή, το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά..... Δυστυχώς δε μπορώ να προτείνω κάποια καλή εταιρία ή προϊόν, αλλά καθώς οι επιλογές είναι πολλές, συμβουλεύω τους φίλους της συζήτησης να μείνουν μακριά από τη Greco Strom... Αν κρινω απο την δική μας εμπειρία βλέπω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Εμάς στρώμα Media Andvance, 600 ευρω. Έκανε γουβες που ένιωθες τα ελλατήρια. Λογω covid δεν τους βρισκαμε για να το πουμε, αλλά μία που το είπα στο μαγαζί, μία που με κάλεσαν, ήρθαν για έλεγχο, μετά απο μια εβδομάδα μας έφεραν προσωρινο δικό τους και πήραν το δικό μας και σήμερα, μετά απο μια εβδομάδα μας έφεραν καινούργιο παρότι μας είπαν ότι πάει εργοστάσιο. Στο θέμα εγγύησης δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ευτυχώς παρ'οτι είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα