marmagia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αφού έκανα καστινγκ κυριολεκτικά στα μισά στρώματα της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής αφού σε αυτό είμαι πολύ περίεργη ερωτεύτηκα το vital της elite. Στις τιμές είσαι ξεκάθαρα μέσα αφού είναι ( όταν τουλάχιστον το πήρα εγώ πρόπερσι) από τα πιο οικονομικά και πραγματικά το έχω λατρέψει 1
kristosfm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για τι είδους στρώμα ενδιαφέρεσαι; Μπορώ να σου προτείνω στρώμα πολύ σκληρό αν σε ενδιαφέρει γιατί το έχω και είναι αυτό ακριβώς που εψαχνα για τα γούστα μου
stel106 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για τι είδους στρώμα ενδιαφέρεσαι; Μπορώ να σου προτείνω στρώμα πολύ σκληρό αν σε ενδιαφέρει γιατί το έχω και είναι αυτό ακριβώς που εψαχνα για τα γούστα μου για το gold 2 ενδιαφερομαι μιας και η τιμη νομιζω πως ειναι καπως καλη αλλα ειναι αρκετα μαλακο απο τι εχω διαβασει
Philippe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχω τα αντίστοιχα "καλά" μοντέλα (με ανεξάρτητα ελατήρια που τα γυρνάς χειμώνα καλοκαίρι κλπ) και από Elite και από Media εδώ και 10 χρόνια. Η δεύτερη μου βγήκε καλύτερη γιατί κοιμάμαι πιο βαθιά και εμφανίζει μικρότερη φθορά. Δεν ξέρω μετά από τόσα χρόνια αν ισχύει ακόμη αυτό και κατά πόσον τα 'χουνε σκαρτέψει όλοι. Ιδανικότερη λύση για μαλακό στρώμα είναι το ξεχωριστό επίστρωμα. Η Cocomat έχει ορισμένα latex πολύ άνετα, αλλά πανάκριβα γιατί πληρώνεις brand (κατά τη γνώμη μου).
iakoboss7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα, ψαχνω να αγορασω ενα στρωμα φυσικου λατεξ (~200x130cm).αυτο που θελω ειναι να ειναι 3 διαφορετικων (και ξεχωριστων) στρώσεων οπως φαινεται πχ εδω https://savvyrest.com/how-to-choose (τα ταχα 7 ζωνων δεν με ενδιαφερουν γιατι ειναι μαρκετινγ). συγκεκριμενα ψαχνω με τροπο κατασκευης Dunlop (διοτι το talaley ειναι ακριβοτερο αλλα και μαλακοτερο για το βαρος μου ~100kg οπως και λιγο λιγοτερο ανθεκτικο στον χρονο).ξερετε που μπορω να απενυθυνθω για να μου φτιαξουν ενα "κατα παραγγελία"? εκτως και αν υπαρχουν ετοιμες λυσεις (αλλα δεν μπορω να τις βρω).(η εικονα ειναι ενα παραδειγμα του πως θα ειναι οι οι στρωσεις)
SVI Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Χρόνια πολλά σε όλους, Δες αυτή την εταιρεία www.tailorbed.com , και πιστεύω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές που δεν είναι στο site και δυστυχώς πρέπει να επισκεφτείς το κατάστημα. SVI
efthimis4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από efthimis4 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Τι γνώμη έχετε για τα memory foam στρώματα χωρίς ελατήρια ;
di maria kun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδες ενδιαφερομαι να αγορασω ενα στρωμα/το παλιο ουτε θυμαμαι απο που το βαλαμε εκλεισε καμια 15ετια/περα απο τις λακουβες αν κοιμηθω η ξαπλωσω λιγο παραπανω με πιανει η μεση/τις προαλλες ημουν και αρωστος ξαπλωνα κανα διημερο σερι και οταν σηκωθηκα πιαστηκαν ολα και ακομα πονανε τωρα για τιμες τεχνολογιες κτλ δεν με πολυενδιαφερει ενα οσο πιο vfm γινεται/ το μπατζετ μου ειναι μεχρι 200 πανω κατω/το πιο φθηνο στο σκρουτζ ξεκιναει απο 75 και ειναι πρωτο σε δημοτικοτητα(λογικα λογω τιμης) 1)πειτε συγκεκριμενη προταση ποια θεωρουνται πιο δημοφιλη?? αα επισης το δευτερο θεμα μου ειναι το εξης,εγω μετραω το πλατος γυρω στα 115cm/στο γκουγκλ εχει ενα οδηγο που λεει σηκωνω το στρωμα μετραω το κρεββατι αφαιρω 2 εκατοστα απο καθε πλευρα και βρισκω το τελικο αριθμο/αρα κανοντας το μετρησα χωρις το στρωμα 120 αρα πανω κατω αφου το στρωμα ειναι 115 ειμαι οκ, το προβλημα ομως ειναι οτι και στο σκρουτζ η κατηγορια πλατους ειναι 120 δεν εχει 115/και αν τυχαια ψαξω στρωμα με 115 πλατος δεν βγαζει τπτ,τι φαση 2)edit ηταν custommade γιαυτο και η διασταση/αρα απορριπτω τις ονλαιν παραγγελιες και παω σε καποιο καταστημα πιο εξειδικευμενο καταπαραγγελια?? 3)βρηκα καμια 5-6 καταστηματα στην θεσσαλονικη θα παω να ρωτησω στα κοντινα,εμμ απο λιγο που εψαξα βλεπω κατηγοριες ελατηρια -χωρις -ορθοπεδικα -λατεξ ειμαι ασχετος με το θεμα τι να προσεξω?? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από di maria kun
volublade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ψαχνεις ποιοτικο στρωμα με 100-200 ευρω, δεν θα καταφερεις κατι. Σε αυτες τις τιμες θα βρεις μονο με bonel ελατηρια , συνθετικες βατες και μετρια υλικα, οποτε τα προβληματα της μεσης σου δεν θα υποχωρησουν. Οσον αφορα τη μετρηση του στρωματος, απλα μετραμε το εσωτερικο των ξυλων του κρεβατιου. Προσωπικα επισκεφθηκα την εταιρια tailorbed που γραφει κι ενας φιλος πιο πανω , υπαρχει μεγαλη γκαμα φυσικων υλικων που ειναι λιγο τσιμπημενα αφενως, οικονομικοτερα απο αντιστοιχα cocomat αφετερου. Ομως κατεληξα σε στρωμα που συνδυαζει foams και φυσικο καουτσουκ χωρις ελατηρια που ειναι οικονομικοτερο. Το θεμα ειναι πως ο υπνος μου αναβαθμιστηκε σε σημειο που δεν θα το πιστευα ποτε. Θεωρω οτι πρεπει οι επιλογες χωρις ελατηρια να ειναι must. Προτεινω ανεπιφυλακτα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από volublade
xgol Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Έχει καποιος άποψη για το συγκεκριμένο? https://www.mediastrom.com/el/proionta/stromata-2/advance-new/care-special-edition-stroma-advance-care-special-edition-2018_301870/?gclid=CjwKCAiAv9riBRANEiwA9Dqv1fEGBE3jVhOtyk6Na-bYtAT8YxTblO6ynRhUHv_s26zdxsjVLv1t_RoCEiUQAvD_BwE&skuid=309007
Zerg13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα παλιο στρωμα 6 ετων σε μετρια κατασταση εχει κανει κουρμπες, αλλα ειναι πεντακαθαρο, το εχω με καλλυμα. Επειδη ξυπναω με πονους θελω να το ξεφορτωθω. Τι να το κανω παιδια; Μπορω να το δωσω καπου; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 On 21/01/2019 at 20:59, volublade said: Αν ψαχνεις ποιοτικο στρωμα με 100-200 ευρω, δεν θα καταφερεις κατι. Σε αυτες τις τιμες θα βρεις μονο με bonel ελατηρια , συνθετικες βατες και μετρια υλικα, οποτε τα προβληματα της μεσης σου δεν θα υποχωρησουν. Οσον αφορα τη μετρηση του στρωματος, απλα μετραμε το εσωτερικο των ξυλων του κρεβατιου. Προσωπικα επισκεφθηκα την εταιρια tailorbed που γραφει κι ενας φιλος πιο πανω , υπαρχει μεγαλη γκαμα φυσικων υλικων που ειναι λιγο τσιμπημενα αφενως, οικονομικοτερα απο αντιστοιχα cocomat αφετερου. Ομως κατεληξα σε στρωμα που συνδυαζει foams και φυσικο καουτσουκ χωρις ελατηρια που ειναι οικονομικοτερο. Το θεμα ειναι πως ο υπνος μου αναβαθμιστηκε σε σημειο που δεν θα το πιστευα ποτε. Θεωρω οτι πρεπει οι επιλογες χωρις ελατηρια να ειναι must. Προτεινω ανεπιφυλακτα. το στρωμα που κατεληξες τελικα ειναι tailorbed η κατι αλλο?
volublade Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, kostakiss είπε το στρωμα που κατεληξες τελικα ειναι tailorbed η κατι αλλο? Tailorbed. Στρώμα που συνδυάζει foams με φυσικό καουτσούκ. "Αναπνοή" λέγεται.
TinaL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 27/4/2017 στις 11:47 ΠΜ, giwrgos_p είπε Ναι τα mediastrom είναι πανάκριβα. Μου πρότειναν και την ecostrom αλλά δεν την έχω ακουστα. Την έχετε ακούσει γενικά? Advance care της media strom , όπως είναι τώρα επισκευασμένο διότι είχε κάνει λακκούβα και πιανόμασταν απο τα ελατήρια από την αρχή αγοράς. Ημερομηνία αγοράς 4/2016. Τιμή 900€. Το στρώμα επέστρεψε επισκευασμένο με αυτήν την μορφή στις 8/2/2019, μύριζε κοκκοφοινικα και μέχρι τώρα κόλλα. Και πιο σκληρό από ότι πριν. Φάγαμε την κοροϊδία με το κουτάλι επανειλημμένως και από το τηλ και από κοντά. Ποιος άλλος έχει αυτό το μοντέλο όχι το premium care , να βγάλει φωτογραφία στο εσωτερικό του; Μόλις τώρα, TinaL είπε Advance care της media strom , όπως είναι τώρα επισκευασμένο διότι είχε κάνει λακκούβα και πιανόμασταν απο τα ελατήρια από την αρχή αγοράς. Ημερομηνία αγοράς 4/2016. Τιμή 900€. Το στρώμα επέστρεψε επισκευασμένο με αυτήν την μορφή στις 8/2/2019, μύριζε κοκκοφοινικα και μέχρι τώρα κόλλα. Και πιο σκληρό από ότι πριν. Φάγαμε την κοροϊδία με το κουτάλι επανειλημμένως και από το τηλ και από κοντά. Ποιος άλλος έχει αυτό το μοντέλο όχι το premium care , να βγάλει φωτογραφία στο εσωτερικό του; 1 λεπτό πριν, TinaL είπε Advance care της media strom , όπως είναι τώρα επισκευασμένο διότι είχε κάνει λακκούβα και πιανόμασταν απο τα ελατήρια από την αρχή αγοράς. Ημερομηνία αγοράς 4/2016. Τιμή 900€. Το στρώμα επέστρεψε επισκευασμένο με αυτήν την μορφή στις 8/2/2019, μύριζε κοκκοφοινικα και μέχρι τώρα κόλλα. Και πιο σκληρό από ότι πριν. Φάγαμε την κοροϊδία με το κουτάλι επανειλημμένως και από το τηλ και από κοντά. Ποιος άλλος έχει αυτό το μοντέλο όχι το premium care , να βγάλει φωτογραφία στο εσωτερικό του; 2 λεπτά πριν, TinaL είπε Advance care της media strom , όπως είναι τώρα επισκευασμένο διότι είχε κάνει λακκούβα και πιανόμασταν απο τα ελατήρια από την αρχή αγοράς. Ημερομηνία αγοράς 4/2016. Τιμή 900€. Το στρώμα επέστρεψε επισκευασμένο με αυτήν την μορφή στις 8/2/2019, μύριζε κοκκοφοινικα και μέχρι τώρα κόλλα. Και πιο σκληρό από ότι πριν. Φάγαμε την κοροϊδία με το κουτάλι επανειλημμένως και από το τηλ και από κοντά. Ποιος άλλος έχει αυτό το μοντέλο όχι το premium care , να βγάλει φωτογραφία στο εσωτερικό του; 3 λεπτά πριν, TinaL είπε Advance care της media strom , όπως είναι τώρα επισκευασμένο διότι είχε κάνει λακκούβα και πιανόμασταν απο τα ελατήρια από την αρχή αγοράς. Ημερομηνία αγοράς 4/2016. Τιμή 900€. Το στρώμα επέστρεψε επισκευασμένο με αυτήν την μορφή στις 8/2/2019, μύριζε κοκκοφοινικα και μέχρι τώρα κόλλα. Και πιο σκληρό από ότι πριν. Φάγαμε την κοροϊδία με το κουτάλι επανειλημμένως και από το τηλ και από κοντά. Ποιος άλλος έχει αυτό το μοντέλο όχι το premium care , να βγάλει φωτογραφία στο εσωτερικό του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα