Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες και τα στρώματα εδώ.

http://www.entos.gr/el/strwmata

50% αν κι είχε παιχτεί 60-70% πέρσυ :(

Μπήκα στο σιτε έχεις τιμές σαν αυτές που θέλω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει ούτε καλά ούτε κακά λόγια.

Έχεις της συγκεκριμένης εταιρίας?

• Super Moderators
Δημοσ.

To Queen πήρα το προηγούμενο καλοκαίρι, σε 140Χ200, αλλά είχε 70% έκπτωση. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο, αλλά αν δεν ξαπλώσεις ο ίδιος δεν μπορείς να έχεις άποψη μέσω άλλων.

Δημοσ.

To Queen πήρα το προηγούμενο καλοκαίρι, σε 140Χ200, αλλά είχε 70% έκπτωση. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο, αλλά αν δεν ξαπλώσεις ο ίδιος δεν μπορείς να έχεις άποψη μέσω άλλων.

Ξυπνάς ξεκούραστος; αυτό μετράει να του πεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλά και με το μουφοπροηγούμενο ξεκούραστος "νομίζω" ότι ξύπναγα... :P

Από εκεί και πέρα τις πρώτες βδομάδες νόμιζα ότι κοιμόμουν στα σύννεφα, μετά το συνήθισα.

Δημοσ.

Ναι, αλλά και με το μουφοπροηγούμενο ξεκούραστος "νομίζω" ότι ξύπναγα... :P

Από εκεί και πέρα τις πρώτες βδομάδες νόμιζα ότι κοιμόμουν στα σύννεφα, μετά το συνήθισα.

Καλά τότε είσαι η τεμπέλης η υπναρας :)

Εγώ με κοκο ματ 8 ετών ξυπνάω πτώμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ "ξεκούραστος" ξύπναγα και στα κωλοκρέβατα στο στρατό, σε αυτά που έχω στο σπίτι θα είχα πρόβλημα? :P

• Like 5
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Candia strom και απο μενα, εξαιρετικη αντοχη και πολυ καλες τιμες. Τα ειχαμε γυρισει ολα και elite και media και cocomat, που ειχε παρει κι ενας ξαδερφος και μετανιωσε τα λεφτα που εδωσε

• Like 2
Δημοσ.

Candia ακριβα μεν αλλα αξιζουν.

Αγορασα προσφατα ορθοπαιδικο στρωμα μαρκας Dimstel και μου βγηκε πολυ καλο και vfm. Ειναι απο ελληνικο εργοστασιο στα Ιωαννινα νομιζω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικα πιο πηρες?

και εντυπωσεις\?

γιατι εχει η mediastrom 50% και το gold 2 Που εχω διαβασει καλα σχολια το εχει 900 πανω κατω(αναλογα τις διαστασεις 2πλου κρεβατιου)

ενω πριν λιγο καιρο ειχε 1250

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...